«Беz обмежень» виповнилось 23 роки! 23 цікавих фактів про гурт

Беz обмежень
Ексклюзивні факти до дня народження гурту «Беz обмежень».

  «Беz обмежень» було засновано у 1999 році.

◦ За 23 роки існування, учасниками основного складу були 16 людей (Євген Хмара, Сергій Порович та інші) Незмінними залишаються тільки Сергій Танчинець та Ігор Рибар.

◦ У 2019-2020 «Беz обмежень» тричі отримували нагороду  «Найкращий рок-гурт»

◦ У проекті «Танці з зірками» Сергій Танчинець ввійшов у топ-5 кращих пар сезону, хоча до проекту ніколи не займався танцями.

◦ Під час карантинного 2020-го року «Беz обмежень» відіграли багато унікальних концертів: тур з Безпечними Автомобільними Концертами, виступ посеред Дніпра на баржі, концерт на рухомій платформі, що рухалась центром Львова та навіть зіграли онлайн-концерт в ангарі для літаків, у закритому на карантин аеропорті Бориспіль.

◦ Спочатку, коли хлопці почали грати свою музику у Мукачево, Сергій Танчинець був барабанщиком. І тільки через деякий час з‘явився гурт з назвою «Беz обмежень», у якому він став вокалістом.

◦ Перший виступ «Беz обмежень» за межами рідного Закарпаття відбувся у 2002 році у Львові.

◦ Батько Сергія колекціонує всі афіші гурту від моменту заснування, а також десятки грамот та нагород.

◦ Перші репетиції гурту проходили у 208-мій аудиторії в Мукачівському технологічному інституті.

◦ Заради зйомок кліпу на пісню Underground Сергій ліг у справжню труну.

◦ У 2005 році «Беz обмежень» учасниками українського фіналу фестивалю Global Battle Of The Bands і виступав як «найкраща нова група Західного регіону України».

◦ У 2007 році гурт змінив українську назву «Беz обмежень» на англійську Without Limits та випустили свій перший альбом Underground, також створив дебютне відео з однойменною назвою. У перші дні ротації композиція стала лідером у хіт-параді «М2О» на каналі М1. Відео протягом кількох місяців трималося в десятці найкращих кліпів програми. Згодом гурт відновив свою україномовну назву — «Беz обмежень».

◦ Усі музиканти «Беz обмежень» живуть у Києві, окрім Ігоря Рибара. Він досі живе у рідному Мукачеві.

◦ На початку 2014-го «Беz обмежень» випустили пісню «Мамині слова», яку присвятили героям Небесної сотні.

◦ У 2016 гурт взяв участь у Х-Факторі, де хлопці виступили на кастингу з піснею «Без неї ніяк» і вперше заспівали на таку велику аудиторію.

◦ 2019-ий рік став рекордним для «Беz обмежень» за кількістю концертів – 174 виступи протягом одного календарного року.

◦ Першим великим туром Україною став тур на підтримку синглу «Хочеш», під час якого  було зіграно у близько 40 містах України.

◦ З моменту заснування «Беz обмежень» випущено 6 студійних альбомів.

◦ Пісня «Зорі Запалали» стала рекордсменом та набрала на YouTube близько 35 млн переглядів (video+audio)

◦ Тур «Мільярди» через пандемію тривав більше 2-ох років. Було зіграно близько 120 концертів на підтримку цього альбому.

◦ Пісні «Беz обмежень» стали саундтреками до 5 фільмів. До прикладу, трек «Колискова» став офіційним саундтреком кінострічки «Заборонений». Пісня «Воля» стала саундтреком до фільму «Позивний Бандерас»

◦ Спільно з Tikhonov Agency «Беz обмежень» зробили перший в Україні тур автомобільних концертів. Влітку 2020 відвідали 13 міст у такому форматі і отримали спец-нагороду Yuna за даний проект.

◦ Восени 2021 року вийшов новий альбом «Вільні люди» на підтримку якого гурт проведе всеукраїнський тур по 100 містам України з фінальним виступом на НСК Олімпійський.

Фото: прес-служба

холостяк 12
Попередній матеріал

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

Nikita Lomakin дівчина
Наступний матеріал

Спати не захочеться: Nikita Lomakin і його нова дівчина знялися у пристрасному фотосеті

Новини партнерів