Шопінг на будь-який смак: де вигідно скупитися у Дубаї?

Дубай
Усі секрети шопінгу у Дубаї - у спеціальному матеріалі viva.ua.

Вибираючи, куди вирушити в подорож, дуже багато хто враховує не тільки такі фактори, як ціна перельоту, готель, кількість визначних пам'яток і різноманітність розваг. Для багатьох мандрівників важливим критерієм вибору є можливість шопінгу! Так-так, улюблені магазини, розпродажі, бренди, яких немає в Україні, унікальні місцеві вбрання, які викликатимуть захоплення у колег по роботі чи друзів – ndash; як без цього? Ми вже розповіли вам про те, де і як провести час у Дубаї абсолютно безкоштовно. Тепер настав через розповісти вам про те, де ж ви все-таки витратите далеко не один долар. Встояти не вдасться нікому, бо все дуже красиво, цікаво та доступно!  

Шопінг у Дубаї: що купувати, де купувати і коли?

 

Читайте також

Від розслаблюючого відпочинку до найнебезпечніших розваг у світі: 10 причин відвідати Дубай

Від розслаблюючого відпочинку до найнебезпечніших розваг у світі: 10 причин відвідати Дубай

Залишіть гаманець у номері! Як безкоштовно провести час у Дубаї?

Залишіть гаманець у номері! Як безкоштовно провести час у Дубаї?

Що купувати в Дубаї?

  • Ювелірні вироби та коштовності

За статистикою, у Дубаї найбільше набувають саме ювелірні вироби. Це не дивно, адже тут розташовані не тільки магазини, але й цілі ринки золота, на яких ви зможете знайти як традиційні вироби з дорогоцінного металу, так і сучасні. Що незмінно радує всіх приїжджих, так це ціна, адже в Дубаї вона набагато нижча, ніж у багатьох країнах.

Дубай

  •  Національний одяг

Здавалося б, національний одяг – це зовсім не те, що можна носити щодня, повернувшись із подорожі. Проте туристи люблять купувати у Дубаї саме елементи національних костюмів. До речі, особливою популярністю серед жінок користуються шалі: їх купують як собі, так і на подарунки близьким та друзям.

Дубай

  • Подушки та килими

Килими та подушки – невід'ємна частина інтер'єру арабських країнах. Саме тому в магазинах та на ринках можна знайти широкий асортимент килимів та подушок на будь-який смак. Розміри, принти, додатковий декор – ви навіть не можете уявити, скільки варіантів декору приготували для вас місцеві майстри.  

  • Парфумерія

Ще одна категорія популярних товарів серед туристів. Арабська парфумерія виготовлена виключно на оліях, без додавання спирту, і тому вона кардинально відрізняється від європейської та викликає особливий інтерес серед гостей міста. Що примітно, кожен бажаючий може не тільки вибрати аромат серед існуючих, але й висловити свої побажання місцевому парфумеру, який створить унікальний парфум. 

Дубай

  • Спеції

Східна кухня завжди асоціювалася зі спеціями. Саме тому в Дубаї є ринки, які повністю присвячені різним прянощам. Спеції – чудовий подарунок не тільки собі, а й усім, хто любить готувати.

Дубай

  • Приладдя для куріння

Трубки, створені та розписані вручну, всілякі дизайни кальянів, і, звичайно ж, якісний тютюн – все це можна придбати у Дубаї. Як вироблене тут приладдя для куріння можна не сумніватися, адже це - частина культури.  

Дубай

  • Солодощі

Цей список був би неповним, якби ми не згадали про відомі на весь світ східні солодощі. Фініки, щербет, халва, лукум та неймовірна кількість інших солодких виробів ви знайдете у місцевих магазинах, які розташовані буквально на кожному кроці. До речі, навіть якщо ви куштували східні солодощі раніше, не сумнівайтеся, що в Дубаї ви точно знайдете те, про що раніше навіть не чули. Не сумнівайтесь, це смачно!

Дубай

  • Фірмові речі

Окрім килимів, солодощів, парфумерії та інших національних товарів, ви також можете придбати в Дубаї речі відомих торгових марок та іменитих брендів, магазини яких розташовані в торгових центрах міста.

Дубай
Де купувати в Дубаї?< /h2>

Найвідоміші райони для шопінгу:

  • Район Deira, в якому знаходяться площі Баніяс(Baniyas Square) та Насер(Al Nasser Square)
  • Вулиця Аль-Мактум-Хоспітал-Роуд(Al Maktoum Hospital Rd)
  • Вулиця Сабха(Al Sabkha St)
  • Вулиця Наїф(Naif Rd)
  • Вулиця Рігга-Роуд(Al Rigga Rd)
  • Район Бур-Дубай(Bur Dubai)
  • Район Ал-Карама(Al Karama)
  • Вулиця Ал-Фахіді(Al Fahidi)
  • Вулиця Діяфа(Al Diyafah Street)

>

  • Dubai Mall  

Один з найбільших торгових центрів у світі. Розташований на 350 тис. квадратних метрів, він вміщує не тільки величезний акваріум, фудкорт і різні розважальні зони, але й сотні магазинів, в яких кожен знайде для себе щось цікаве. .

Де знаходиться? Sheikh Mohammed Bin Rashed Boulevard, Downtown Dubai

Дубай

  • Dubai Marina Mall

Тут розташовано понад 160 бутіків і магазинів найвідоміших світових брендів, серед яких "Duchamps", "Miss Sixty", "Folli Follie", "Sephora", "Nautica", " Cole Haan", "Paul & Shark", а також продуктовий супермаркет Waitrose, кінотеатр та магазини з продажу товарів для дому.

Де знаходиться? З'їзд 32 з Sheikh Zayed Road

Дубай

  • Outlet Mall Dubai

Цей торговий центр – знахідка для любительок брендового одягу за доступними цінами. Тут знаходиться понад 240 магазинів знаменитих марок, ціни в яких більш ніж доступні. Крім того, на території торгового центру розташовані атракціони та різні ресторани.

Де знаходиться? Al Ain Rd 66

Дубай

  • Mall Of The Emirates

На території молу знаходиться приблизно 400 магазинів, кінотеатр, парк атракціонів, ресторани, а також відомий гірськолижний комплекс "Ski Dubai".

Де знаходиться? Sheikh Zayed Road, Interchange 4, Al Barsha.

Дубай

Коли купувати?

Щоб придбати національні костюми, ювелірні вироби, спеції та інші продукти, які створюють місцеві жителі, не потрібно вибирати певні дати. Ви можете приїхати до Дубаї будь-якої пори року і будьте впевнені, що вибір товарів вас не розчарує.

Що стосується розпродажів у фірмових магазинах і бутіках відомих брендів, то вони проходять наприкінці кожного сезону. Крім того, у Дубаї проводяться тотальні розпродажі перед Рамаданом та Національним днем ОАЕ. Раз на рік тут також відбувається одна з головних подій для любителів моди з усього світу - Dubai Shopping Festival.

Дубай
</ >

Фото: visitdubai.com

Дубай
Попередній матеріал

Шопінг на будь-який смак: де вигідно скупитися у Дубаї?

Дубаї
Наступний матеріал

Ще один урок економії! 60% знижки на розваги з Dubai Pass

Новини партнерів