Залишіть гаманець у номері! Як безкоштовно провести час у Дубаї?

Безкоштовні розваги у Дубаї
Добірка найцікавіших і найбезкоштовніших місць для відвідування в Дубаї.

Існує думка, що Дубай - дороге місто, побувати в якому може дозволити собі далеко не кожен. Найдорожчі будинки у світі, шикарні готелі, ринки золота, автомобілі класу люкс - саме це бачать туристи на картинках у мережі. Однак у цьому місті подумали про дозвілля для кожного гостя, незалежно від того, який у нього бюджет. Більше того, у Дубаї є розваги, для яких зовсім не потрібні гроші. Так що залиште гаманець у номері та вирушайте у нові, цікаві, захоплюючі місця, абсолютно безкоштовні для відвідувачів. Ви будете здивовані!

ТОП безкоштовних розваг у Дубаї
Дубай
< /strong>Безкоштовні пляжі Дубая

Більшість туристів, які приїжджають до Дубаї, в першу чергу, хочуть насолодитися відпочинком саме біля води. Незважаючи на те, що багато хто впевнений, що в Дубаї вся прибережна територія віддана під платні комплекси, все ж таки є величезна кількість пляжів, безкоштовних для відвідування. Наприклад, Kite Beach та La Mer - чудовий вибір!

Дубай

Дубай

Кінотеатри під зоряним небом

Що може бути романтичніше, ніж перегляди улюблених фільмів під зоряним небом в одному з найкрасивіших сучасних міст? У Дубаї регулярно проводяться безкоштовні кіноперегляди в садах, на дахах хмарочосів та пляжах. Беріть попкорн, теплі пледи і вирушайте до кінотеатру The Beach на JBR!

Дубай

Безкоштовні йога-класи в Дубаї

У Дубаї всіляко підтримують ідею здорового способу життя. Саме тому прямо в центрі. міста, в районі Marasi Business Bay, регулярно проходять безкоштовні йога-класи для всіх бажаючих. Все, що вам потрібно зробити - взяти з собою каремат та гарний настрій для занять йогою!

До речі, з 2017 року восени в Дубаї проходить Dubai Fitness Challenge, в рамках якого багато спортивних клубів проводять безкоштовні заняття як на відкритому повітрі, так і в тренувальних залах.

>

Дубай
</> >

Історичний центр Дубаї

Багато хто впевнений, що Дубай може захопити лише сучасними висотними будинками, незвичайною архітектурою та інноваційними рішеннями, проте тут також є історичний центр, в якому зберігся місцевий колорит. Квартал Al Fahidi – це чудова можливість познайомитися з історичною спадщиною емірату та його традиційною архітектурою, прогулятися вузькими вуличками та торговими площами, де, як і раніше, зберігається дух старого Дубая. Саме тут розташовані музеї, культурні центри, виставкові галереї, а також невеликі, сповнені духом історії, ресторани та кафе. Особливою популярністю користуються Музей жінок та Музей кави, вартість входу до яких мінімальна.

Слід зазначити, що до кінця 2018 року відкриється 1 фаза історичного дистрикту Shindagha - величезний комплекс інтерактивних музеїв, з'єднаних один з одним алеями. 

Дубай

Дубай

Дубай

Найбільша мечеть у Дубаї – Jumeirah Mosque

Не дивлячись на популярність мечеті, екскурсії тут абсолютно безкоштовні і проводяться щодня з 10:00, крім п'ятниці. Тривалість екскурсії – 75 хвилин, протягом яких відвідувачі можуть ставити будь-які питання щодо ісламу та місцевої культури. Не просто красиво, а й пізнавально!

Дубай

Квартал Deira та ринок спецій

У багатьох Схід асоціюється з незвичайною кухнею, прянощами та спеціями, які можна придбати виключно на місцевих ринках. У Дубаї є такий куточок – квартал Deira, наближаючись до якого вже відчуваєш різноманітність ароматів. Трави, спеції, олії – все це можна знайти тут, як, втім, горіхи та сухофрукти.

Продавці тут дуже привітні і завжди з радістю допоможуть підібрати традиційні арабські сувеніри, серед яких особливо популярні шалі та вироби з вишивкою ручної роботи. Головне пам'ятати, що торгуватися не лише можна, а й потрібно!

Дубай

 Заповідник Ras Al Khor

Заповідник дикої природи займає площу 6 кв. кілометрів і є сумішшю з солончаків, приливних прибережних зон, мангрових заростей і бухт. Тут мешкає близько 20 тисяч водоплавних птахів 67 різновидів. Цей заповідник став домом для 500 видів рослин і тварин і вважається однією з найбільш упорядкованих болотистих зон, створених у пустельній місцевості регіону.

До речі, для любителів подібного виду відпочинку є гарна новина: у жовтні 2018 року в Дубаї відкриється Dubai Safari Park. Розвага не безкоштовна, але дуже цікава! І ціна мінімальна - всього 30 дирхамів.

Дубай

Дубай

 Культурне дозвілля на Al Serkal Avenue в Дубаї

Колишні склади та ангари колись промислового району Al Quoz були переобладнані у виставкові майданчики та модні лофти. Тепер, прогулюючись по Al Serkal Avenue, можна оцінити останні досягнення сучасного мистецтва емірату. Для всіх бажаючих тут проходять виставки Art Dubai та SIKKA Art Fair, Дні дизайну у Дубаї та кінофестиваль Перської затоки.

Дубай

Фото: visitdubai.com

Безкоштовні розваги у Дубаї
Попередній матеріал

Залишіть гаманець у номері! Як безкоштовно провести час у Дубаї?

Дубай
Наступний матеріал

Must Do! Що обов'язково потрібно зробити у Дубаї

Новини партнерів