Трансформаційне навчання коучингу в LifeStream: інструменти, які змінюють мислення і життя людей

Юлія Свириденко
Коучинг набирає все більше обертів в Україні не тільки серед підприємців, а й серед звичайних людей, які хочуть вийти на новий рівень, тож наша редакція підготувала для вас матеріал від професійного психолога та коуча Юлії Свириденко.

Вона також є співзасновницею Школи коучингу та психології LifeStream й працює з підприємцями, творчими людьми та ТОП-ами в Україні, Європі, США та Канаді.

Юлія Свириденко

Юлія Свириденко про тенденцію онлайн-форматів в коучингу

Коучинг зараз на піку популярності у світі, адже це метод, який дає потужні результати та прорив для тих, хто використовує його у повсякденному житті та бізнесі зокрема.

Юлія Свириденко є провідним коучем в Україні й працює у своїх авторських методиках, які базуються на коучингу за стандартами ICF та гуманістичної психології. А також ділиться своїми знаннями через унікальні навчальні проєкти у Школі коучингу та психології LifeStream, яку створила у 2018 році.

У цьому році Юлія зробила справжній прорив у методології навчання, створивши формат, який поки ще є нетиповим для освітнього ринку Україні. Це — онлайн-навчання коучингу, що є доступним з будь-якого пристрою та з будь-якого куточка світу.

Юлія Свириденко прогнозує, що в найближчі роки саме за онлайном майбутнє, тобто за форматом без прив’язки до місця. Адже час є найбільшою цінністю. Саме онлайн-формати допомагають оптимізувати ваш тайм-менеджмент й отримувати максимум з мінімальними зусиллями.

Тож тут варто звертати увагу на доступні опції переходу з офлайну в онлайн, підлаштовуватись під запити світу та бачити можливості для розвитку. Юлія як раз той професіонал, який завжди прагне використовувати найсучасніші підходи до навчання для збільшення можливостей для аудиторії та ефективного отримання знань.

Юлія Свириденко

Про запуск фундаментального онлайн-навчання “Основ Коучингу”

Юлія Свириденко активно працює з клієнтами та бізнесами з Європи та США, тож уже протягом останніх 5 років її діяльність вже частково відбувається онлайн.

Проте формат онлайн-навчання з’явився тільки на етапі заснування Школи коучингу та психології LifeStream, яку вона створила зі своїм чоловіком Олексієм Орловим в 2018.

Технічно онлайн-навчання стало можливим для Школи у 2019, тож Юлія вирішила, що саме час реалізувати давній задум з онлайн-навчанням коучингу для усіх, хто бажав долучитися з різних куточків світу й змінити своє життя за допомогою цього спроможного метода роботи с мисленням.

Коучинг — це метод роботи з собою чи клієнтами, який допомагає досягати поставлених цілей в особистому житті, бізнесі чи в будь-якій іншій сфері. І з кваліфікованим коучем можна дійти до найвищих вершин своїх можливостей у житті та професії.

Юлія як людина, що з 2013-го активно розвиває коучинг в Україні та докладає руку до впровадження нового саме в цій сфері, точно знає як:

— глибинно працювати з мисленням та вибудовувати mindset можливостей;

— ділитися актуальними навичками, компетенціями та інструментами, які точно будуть вам корисними як в особистій комунікації, так й в роботі;

— дати базу для вашого професійного розвитку та подальшого впровадження коучингу в вашій справі.

Тож увесь її досвід став тією фундаментальною основою в авторському курсі “Основи Коучингу”. Курс має не тільки теорію, а й якісну практику з кураторами в трійках, що передбачає відпрацювання усіх інструментів в комфортних умовах.

Навчання на курсі “Основи Коучингу” у Юлії Свириденко — це не тільки про формат-бестселер і про одне з впливових навчань на ринку, а й про унікальні підходи, які забезпечили ефективне проходження курсу до кінця 87% студентів (що є безпрецедентно високим показником у порівнянні з іншими навчальними онлайн програмами).

Юлія Свириденко

Зміна мислення, чому це так важливо?

Одним із архіважливих завдань коучингу є робота з мисленням людини, аби вийти із звичних поведінкових патернів та глибинно змінити їх з деструктивних на конструктивні.

У курс “Основи Коучингу” Юлія Свириденко вирішила закласти ще й базу по роботі з мисленням людини та дати свої авторські інструменти, які дають потужний поштовх для змін.

Тобто студент буквально отримує чітке розуміння, як вийти з тунельного мислення на мислення можливостей, покращити своє життя та вийти на новий рівень.

Далі, опісля курсу, випускники практикують ці унікальні методики коучингу з клієнтами та поліпшують якість життя сотень людей, що чітко простежується по відгуках.

Юлія Свириденко

Окрім мислення, Юлія також заклала цінність роботи коучем та цінність коучингу в діяльності зокрема. Що відкриває діаметральну багатогранність ніші як такої для розвитку.

Тобто опісля онлайн-навчання не обов’язково ставати коучем, адже можна:

— якісно інтегрувати його в бізнес, покращуючи результати, та зробити квантовий перехід бізнесу на новий рівень;

— впровадити коучинг у своє щоденне життя та поліпшити його якість, змінити своє мислення та отримувати максимум від кожного дня;

— зрозуміти, що таке коучинг та чи підходить він вам як професійна діяльність.

Такий формат навчання від Юлії Свириденко, методологія та підхід до комунікації зі студентами й організація коучингової практики — дійсно щось дуже нове, але фундаментально впливає на якісне змінення на рівні коучингової індустрії та ніші підтримуючих і допомагаючих фахівців.

Це точно варто спробувати хоча б для того, аби відчути на собі зміни, які може подарувати коучинг.

Юлія Свириденко

Читайте також

11 лайфхаків у ліжку для жінок: поради від Олексія Суханова (18+)

11 лайфхаків у ліжку для жінок: поради від Олексія Суханова (18+)

Viva! Бал-2019: найефектніші сукні вечірки

Viva! Бал-2019: найефектніші сукні вечірки

Олексій Суханов
Попередній матеріал

11 лайфхаків у ліжку для жінок: поради від Олексія Суханова (18+)

Олександр Палієнко та його дружина з дитиною
Наступний матеріал

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

Новини партнерів