11 лайфхаків у ліжку для жінок: поради від Олексія Суханова (18+)

Олексій Суханов
Стриптиз, рольові ігри та сексуальна білизна: жіночі хитрощі, які не зможуть залишити байдужими більшість чоловіків.

Нерідко партнери замовчують про свої інтимні уподобання, чим позбавляють себе дорогоцінної радості від інтимних зустрічей. Незмінний ведучий програми «Говорити Україна» на каналі «Україна» Олексій Суханов переконаний, що марно приховувати свої емоції, оскільки вони однаково зчитуються енергетично. На його думку, жінка може звести з розуму свого партнера наступними прийомами.

Читайте також

Поради для жінок у ліжку. Чоловічий погляд

  1. Розкріпачитися. Під час інтимної зустрічі жінці не треба стримувати себе. Розкріпіться і втілить свої найпотаємніші бажання та фантазії. Ідіть назустріч сміливим пропозиціям партнера та забудьте про межі.
  2. Не перегодовувати чоловіка перед побаченням. Перед побаченням не варто робити ставку на ситну вечерю. Хоча українки відомим своїми прекрасними кулінарними талантами, все ж таки дайте своєму чоловікові можливість сповна насолодитися нестандартним десертом.
  3. Вивчити чуттєвість партнера. Не мовчіть про свої бажання і не втрачайте можливості дізнатися про свого партнера. Запитуйте про його фантазії та вивчайте його ерогенні зони.
  4. Стриптиз. Стриптиз – це не лише гаряча сцена з фільму, підвладна лише вмілим актрисам. Багато жінок можуть завести свого чоловіка, сексуально скидаючи ліф і спідницю в напівтемряві спальні.
  5. Рольові ігри. Чоловіки нерідко потай мріють побачити свою другу половину у незвичайному сексуальному образі. Допоможіть партнеру втілити в реальність його сексуальні фантазії, і він ще довго вам буде вдячний.
  6. Ініціативність. Чоловік завжди готовий надати своїй жінці ініціативу у сексуальному плані. Якщо для цього жінка ще вибере незвичайну обстановку, то цей приємний сюрприз він не зможе забути.
  7. Влаштувати несподівану інтимну зустріч у незвичайному місці. Не варто відволікати чоловіка пропозицією зайнятися сексом на його робочому місці, але влаштувати інтим за дверима вашої спальні, на свіжому повітрі або готельному номері буде приємним експериментом для обох.
  8. Дратувати протягом дня повідомленнями та дзвінками про майбутнє побачення. Нагадайте про побачення свого партнера грайливим дзвінком або повідомленням.
  9. Одягнути сексуальну білизну. Сексуальна білизна – це правильна зброя будь-якої жінки. Надівши спокусливий комплект, ви почуватиметеся впевненіше і підкорите свого партнера.
  10. Подивитися разом фільм для дорослих. Фільм для дорослих з оригінальним сюжетом та важкими сценами буде чудовою прелюдією для побачення.
  11. Більше хвалити чоловіка, підвищуючи його самооцінку. Чоловікові важливо знати, що він найкращий для своєї жінки. Незважаючи на свою натуру завойовника, він буде щасливий почути підбадьорливі слова та компліменти.

Читайте також

Советы для пар

Дженнифер Лопес и Алекс Родригес улыбаются

Ким Кардашьян позирует в леопардовом наряде

Кайли Миноуг кокетливо улыбается

Сексуальное селфи Кайли Дженнер

Фото: Instagram, прес-служба каналу «Україна»

Дубаї
Попередній матеріал

Де зупинитися у Дубаї? Rove Downtown – найкраще житло у самому серці міста

Олександр Палієнко та його дружина з дитиною
Наступний матеріал

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

Новини партнерів