Якість Made in Ukraine: як дитячий “Вухастик” став улюбленим брендом для всієї родини

Якість Made in Ukraine: як дитячий “Вухастик” став улюбленим брендом для всієї родини
Український ринок побутової хімії перенасичений імпортними брендами, які, зіткнувшись з викликами часу, або обмежують постачання, або суттєво завищують ціні.

Тому відновлення роботи українського виробництва - це не лише внесок у розвиток держави, а й створення власної якісної продукції, здатної забезпечити всі потреби українського споживача на високому рівні.

Поява на українському ринку лінійки товарів від “Вухастика” дозволила споживачам обирати ефективні та якісні засоби вже серед товарів українського виробництва. Саме “Вухастик” представив новий рівень якості української продукції, об’єднавши в одній лінійці усі необхідні засоби для прання та догляду за малюками з перших днів життя. Зараз продукцію “Вухастика” можна придбати на полицях усіх провідних мереж України.

Чому використання продукції українського виробництва важливо і вигідно для української родини?

Серія засобів для догляду та прання “Вухастик” виробляється на одному з провідних в Україні заводів з виробництва миючих засобів “Вінницяпобутхім” на замовлення компанії AFINA Group. Отже, кожна упаковка “Вухастика” - це не лише відрахування у державний бюджет і підтримка розвитку українського виробництва, а й економія сімейного бюджету, бо споживач отримує якісну продукцію за більш доступною ціною. Важливо, що продукція підходить не лише для малюків, а й для потреб всієї родини, що робить її використання більш економним. Широка лінійка засобів догляду дозволяє відіпрати речі речі різного ступеню забрудненості, як дитячі, так і дорослі, тому витрати для сім’ї з дітьми суттєво знижуються. У відгуках, якими діляться матусі на сторінках бренду, зазначається, що це дійсно зручно, економно і ефективно, до того ж речі зберігають гарний вигляд і приємні на дотик.

Високу якість вже змогли оцінити не лише українські споживачі, з початку року бренд представлений на ринку Молдови і буде надалі розвивати представленність на європейському ринку. Тож, товари Made in Ukraine - це не лише новий рівень якості української продукції, а і внесок у розвиток іміджу нашої держави на міжнародному ринку.

Безпечна ефективність - чому це важливо і як обрати дійсно якісну продукцію

Обираючи засоби побутової хімії, ми хочемо отримати гарантований результат, але разом з тим - безпеку у використанні, відсутність алергенів та шкідливих для здоров’я речовин. Відтепер це можливо і доступно в лінійці бренду “Вухастик”. Продукція спеціально розроблена для догляду за малюками з перших днів життя. Отже “Вухастик” не викликає алергічних реакцій, а тому підходить як для немовлят з першого дня народження, так і для всієї сім’ї.

Обираючи продукцію в дитячій категорії, батькам треба бути особливо уважним і звертати увагу на склад продуктів, перевіряти їх сертифікацію та походження, а також покладатися на досвід та репутацію виробника. На жаль, і досі існують товари, марковані як дитячі бренди, склад яких не можна вважати безпечним. Це може становити серйозну загрозу для здоров'я дітей та всієї родини в цілому. Такі вироби можуть містити фосфати, які є алергенними або токсичними для дитячого організму. Уважно читайте склад засобу та інструкцію щодо його використання. Оптимально обирати пральні засоби, які не містять фосфатів і є безпечними для дітей з перших днів життя, як порошки ТМ Вухастик. Важливо обережно ставитися до придбання продуктів для догляду за малюками і краще обрати відомі та відповідальні бренди, чия якість підтверджена сертифікатами відповідності.

Бренд "Вухастик" відомий своєю надійністю та дбайливим ставленням до складу своїх продуктів. Технологи на виробництві вживають всіх заходів, щоб переконатися, що кожна упаковка має відповідати найвищим стандартам якості та безпеки. При виготовленні продукції ТМ Вухастик використовується сировина від світових постачальників, висока якість якої підтверджена європейськими сертифікатами відповідності. Крім того, всі рецептури перевірені у Науковому центрі превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. академіка Л.І. Медведя МОЗ України.

Зверніть увагу, що окремо розроблена спеціальна серія без віддушок та барвників, яка враховує потреби чутливої категорії споживачів - не лише новонароджених, а й вагітних жінок, осіб із чутливою шкірою та усіх схильних до алергій.

Унікальні технології українського виробництва - у чому їх перевага

ТМ Вухастик - це український бренд, який виробляється на історичному заводі побутової хімії в м. Вінниця. “Вухастик” - єдиний бренд дитячого порошку, що виробляється баштовим методом, коли усі компоненти ретельно змішуються у високій (понад 40 м) башті. Цей метод дозволяє отримати дійсно якісний продукт - а саме легкий, пухкий порошок, який, внаслідок доброї змішуваності компонентів, отримує ідеальну структуру високої якості, добре виполіскується та не залишається на одязі. Добре виполіскування - це гарантія  того, що порошок не буде контактувати з ніжною дитячою шкірою. Така технологія є унікальною та оптимальною для виробництва саме прального порошку. На сьогодні в Україні це єдине працююче підприємство, яке виготовляє продукцію саме таким способом.

Серед асортименту бренду "Вухастик" не тільки пральні порошки. Широка лінійка містить в собі рідкі засоби для прання, миття дитячого посуду, а також лагідні та безпечні засоби для догляду - шампуні, мило, гелі для купання. Унікальні технології та прискіпливий підхід до рецептур дозволяють виробляти безпечний та ефективний продукт для всієї родини. Обираючи продукції ТМ Вухастик, ви можете бути впевнений в якості товару та його безпечності.

“Вухастик" - це вже не тільки бренд для малят. Це символ української якості, уваги до деталей та безмежної любові до ваших дітей і до вашої сім’ї.

Читайте також

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

Що краще для прання речей для всієї родини — порошок чи гель? Поради домашнього помічника Вухастика

Що краще для прання речей для всієї родини — порошок чи гель? Поради домашнього помічника Вухастика

паста
Попередній матеріал

Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

стрес
Наступний матеріал

День обізнаності про стрес: рекомендації для збереження здоров’я в умовах хронічного стресу

Новини партнерів