Що краще для прання речей для всієї родини — порошок чи гель? Поради домашнього помічника Вухастика

Вухастик
Обираючи миючі засоби для прання дитячих речей та речей для всієї сім'ї, більшість батьків зіштовхуються з питанням: «Що краще використовувати — порошки чи рідкі засоби?».

Обидва варіанти мають свої переваги та рекомендації для застосування, тож вибір залежить від індивідуальних уподобань та потреб в кожному окремому випадку. Давайте разом із Вухастиком розглянемо детальніше, у чому різниця, і нарешті вирішимо, що найкраще для різних ситуацій підійде саме вам.

Обидві категорії засобів для прання дитячих речей довели свою ефективність та мають очевидні переваги. Розглянемо ключові переваги сипучих порошків та рідких засобів для прання дитячих речей.

Порошок зазвичай підходить для прання при різних температурах, дуже ефективно відпирає застарілі плями та є більш звичним для багатьох засобом для прання. Якщо ми кажемо про гелі для прання, то багато споживачів обирають їх саме тому, що їх зручніше зберігати завдяки більше компактному пакованню.

Основними перевагами сипучого порошку українські споживачі називають: високий ступінь очищення білизні після прання та здатність ефективно видаляти навіть складні плями. Порошок більш звичний засіб для українців, оскільки багато десятиліть українці обирали для прання саме порошок, не маючи інших альтернатив. Порошок також подобається споживачам внаслідок універсальності - пральним порошком можна не тільки прати в автоматичних пральних машинах, але й використувати його як чистячий універсальний засіб.

Перевагами рідких засобів для прання у першу чергу є те, що вони зазвичай займають менше місця та більше економічні за ціною на одне прання. Небагато споживачів знає, що гель для прання також можна використовувати для ручного прання та для побутових потреб, наприклад, для прання взуття. Окрім того, рідкі засоби зазвичай добре розчиняються у воді та не залишають слідів на тканині, на відміну від більшості пральних порошків.

Важливо знати, що порошки ТМ “Вухастик” відрізняються від більшості пральних порошків на полицях супермаркетів. Річ у тому, що виготовлення пральних порошків “Вухастик” відбувається баштовим методом, це унікальна технологія, яка не має аналогів в Україні. Підготовлена сировина падає з високої башти й внизу, внаслідок дії високих температур, утворюється дійсно неймовірно легкий та технологічний пральний порошок для всієї родини. Завдяки саме цьому унікальному для України методу виробництва порошки отримують особливі характеристики - гарну сипучість, пухку структуру та однорідний склад у кожній гранулі порошку, що гарантує  100% виполіскування з волокон тканини, швидке розчинення у воді (до 50% швидше, ніж в інших порошків) та відсутність синтетичного пилу, що значно знижує ризик алергії та астми.

  • Що густіше гель, то краще - чи не так?

Для тих, хто є прихильником гелевих засобів для прання, “Вухастик” може рекомендувати гель для прання “Вухастик”. Цей гель можна використовувати як для прання дитячих речей, так і для прання речей для всієї родини. В чому його особливість? Гель не містить у складі сіль, яку містять більшість гелів для прання. Сіль може подразнювати ніжну шкіру малюка та провокувати шкірні захворювання. Внаслідок додавання саме звичайної солі виробники можуть зробити засіб густішим, але ефективність від цього не зміниться.

Дуже багато споживачів є прихильниками саме густих гелів для прання, але треба запам’ятати - ГУСТИНА НЕ ДОРІВНЮЄ ЕКОНОМІЯ. Засоби для прання не повинні бути густими - це звичайний нав’язаний рекламою міф. Майже завжди густина досягається виробником внаслідок додавання солі, і це ніяк позитивно не впливає на сам продукт. Обирайте продукти не за густиною, а саме за композицією та концентрацією речовин. На жаль, багато виробників використовують міф про густину для того, щоб показати, що їх продукція є економною. Не давайте себе обманювати, обирайте лише ефективні продукти.

«Вухастик» у своїй лінійці пропонує обидві версії засобів для прання. Вибір споживачів залежить від їх потреб та особистих вподобань. Також варто враховувати тип тканини та ступінь забруднення.

  • Плямовивідник і вибілювач для дитячих речей

Якщо ж звичайне прання все одно не допомогло, і на одязі залишилися плями, використовуйте плямовивідник або вибілювач. “Вухастик” пропонує надійні та безпечні засоби, що використовуються власне для прання дитячого одягу зі складними забрудненнями. У їх складі немає таких хімічних речовин, що подразнюють ніжну шкіру малюків, тому що дитячі засоби «Вухастика» розроблялись з урахуванням потреб дитячої шкіри. Але вони є ефективними, оскільки складна та високотехнологічна формула забезпечує бездоганний результат.

Безпека - пріоритет Вухастика:  щоб ви не обрали - порошок чи гель для прання, плямовивідники та вибілювачі для дитячих речей від «Вухастик» - всі продукти є цілком безпечними та не містять токсичних речовин.

  • Підсумуємо

Гель для прання підходить як для щоденного прання, так і для прання делікатних речей, але і пральний порошок залишається актуальним, якщо він є високотехнологічним та безпечним. Саме їм краще прати речі зі складними плямами та забрудненнями.

В ідеальному варіанті в кожній сім'ї має бути й пральний порошок і гель для прання, також батькам з малими дітьми неодмінно стане в пригоді якісний плямовивідник і відбілювач, враховуючи всі нюанси прання.

Читайте також

Догляд за речами дитини від перших днів життя: що потрібно знати і на що звертати увагу

Догляд за речами дитини від перших днів життя: що потрібно знати і на що звертати увагу

Купання малюка: поради щасливим матусям від дитячої лікарки та улюбленого Вухастика

Купання малюка: поради щасливим матусям від дитячої лікарки та улюбленого Вухастика

Вікторія Дерев'янко
Попередній матеріал

Кохання за розрахунком чи зручний інструмент: навіщо потрібні шлюбні договори

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page
Наступний матеріал

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page

Новини партнерів