Топ-5 фільмів і мінісеріалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 фільмів і мінісеріалів
Що подивитися: ведуча «Аферистів в сітях» на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь розповіла про серіали та кіно, які викличуть захоплення та відволічуть.

До весни – два тижні. Ми всі з нетерпінням чекаємо тепла та сонця. А щоб добре провести вечори після роботи та швидше наблизити березень, зберігайте собі топ-5 фільмів і серіалів, від яких неможливо відірватися. 

Топ-5 фільмів і мінісеріалів

  • 1. «Ферзевий гамбіт» (або «Хід королеви»)

– Це мінісеріал від Netflix. Кааааайф – актори, естетика кадру, сюжет, – каже ведуча. – Ну, і актриса Аня Тейлор Джой, яка зіграла головну героїню, просто вау! Справжнє перетворення на геніальну шахістку!

  • 2. «Клікбейт»

– Це теж Netflix. Початок – вогонь, – ділиться емоціями телезірка. – Чувака викрали та залили в інтернет відео з ним під заголовком «Якщо це відео набере 5 млн переглядів, мене вб'ють!» Відео набрало! А далі почалося таке…

  • 3. «Молоді монархи»

– І знову драма від Netflix. Серіал про 15-річного спадкоємця шведської корони принца Вільгельма, який закохався... в однокласника, – розповідає телеведуча. – Чудово все – і гра хлопців, і придворні інтриги, і поганець Август. До речі, симпатичний… (усміхається).

  • 4. «Каштановий чоловічок»

– Це мінісеріал від Netflix. Скажу так – класний трилер! – каже Олена-Крістіна. – Розплутати мені не вдалося до останньої серії. І розгадка вразила!

  • 5. «Час»

– Фільм – просто захват! – ділиться телеведуча. – Сім'я приїхала відпочивати на курорт, і їх вивезли на екскурсію до лагуни. А там за годину перебування їхній 6-річний син став 18-річним хлопцем. Чому? Дивіться!

Читайте також нашу добірку 5 найяскравіших романтичних фільмів 2023 року.

Читайте також

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський розповів, чому люди люблять дивитися трилери і жахи

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський розповів, чому люди люблять дивитися трилери і жахи

Тімур Мірошниченко
Попередній матеріал

Топ-5 романтичних пісень Євробачення від Тімура Мірошниченка на День святого Валентина

стрес
Наступний матеріал

Топ-5 тілесних практик, які знімають стрес і напруження

Новини партнерів