Топ-5 фільмів для перегляду цієї осені. Буде затишно

фільми на осінь
Підбірка фільмів, які подарюють чуттєву осінню атмосферу.

Осінь – ідеальний сезон для теплого чаю, в’язаного пледа та атмосферного кіно. Саме ця пора запам’ятовується своїм затишком і душевністю.

фільми осінь 2022

Осінню атмосферу ідеально доповнюють фільми, які не лише надають сил у похмуру дощову погоду, а ще й відволікають від тривожних новин, слугуючи своєрідним антидепресантом.

Пропонуємо до вашої уваги підбірку фільмів, що подарує осінній настрій зі знаком плюс, допоможе помріяти і трохи відпочити від шаленої буденності.

фільми для осені

Ідеальні фільми для осені

  • Між небом і землею

Молодий чоловік тільки-но заселився в орендовану квартиру і одразу став помічати щось дивне. Одного дня Девід зустрічає в ній молоду особу на ім'я Елізабет. Дівчина зникає так само загадково, як і з'являється. Навіть зміна замків на дверях не зупинила красуню.

Зрозумівши, що вона привид, Девід намагається допомогти Елізабет залишитися назавжди в іншому світі. Дівчина починає запевняти себе, що вона все ще жива, і тому не прагне відправитись на той світ. Вони обоє намагаються з'ясувати причину того, що сталося.

Між небом і землею

  • Осінь у Нью-Йорку

Власник ресторану в Нью-Йорку славиться своєю карколомністю і любов'ю до швидкоплинних романів, але зустріч з молодою Шарлоттою змінює його життя та перевертає уявлення про щастя. Жовте листя Центрального парку, нью-йоркські вулиці та юна Вайнона Райдер стали ідеальними елементами одного з найяскравіших осінніх фільмів.

Осінь у Нью-Йорку

  • Практична магія

Нещодавно в невеликому місті, де всі все про всіх знають, а якщо не знають, то здогадуються, жили дві сестрички. Обидві самотні. Обидві відьми. Кожна з них хоче звичайного жіночого щастя, але розуміє, що поки не впаде прокляття сім'ї Оуенсів, не бувати цьому. Романтики фільму додає містика чудового прохолодного вересня.

Практична магія

  • Вік Адалін

Після загадкового нещасного випадку Адалін отримала те, про що інші можуть лише мріяти: вона перестала старіти. Це подарунок долі чи прокляття? За довгі роки все довкола змінюється, крім неї. Незрівнянна Блейк Лайвлі в красивій фантастичній мелодрамі про життя, що зупинилося.

Вік Адалін

  • Диявол носить Prada

Енн Хетевей та Меріл Стріп у комедії про сучасну нью-йоркську Попелюшку. Енді Сакс, амбітна провінціалка, приїжджає до галасливого Нью-Йорка, щоб підкорити журналістський Олімп. Вона впевнена, що їй під силу найсерйозніші суспільно-політичні теми та заплутані журналістські розслідування. Однак робота мрії щось ніяк не з'являється на горизонті, зате героїні підвертається вакансія асистентки головного редактора найвпливовішого в Америці модного журналу. Які ж пригоди чекають на молоду дівчину та чи вдасться їй досягти мрії?

Диявол носить Prada

Також зверніть увагу на топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися.

Читайте також

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Топ-4 серіали Netflix від Вадима Карп’яка: тіндер, криваві правителі та йогурт, що захопив світ

Фото: Depositphotos, постери фільмів

Метью Перрі
Попередній матеріал

Зірка «Друзів» Метью Перрі ледь не помер від наркотиків та алкоголю: «Після такого не виживають»

вівсянка
Наступний матеріал

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Новини партнерів