Топ-10 найкращих комедій останніх років

Лучшие комедии
Вечори завжди приємно проводити з чашкою чаю та веселим фільмом. Якщо ви не можете визначитися, що подивитися, зазирніть у наш топ-10 найкращих комедій за останні роки.

Найкращі комедії за останні роки: фільми для підняття настрою

  • 1. Шахрайки

Шахрайки

Сюжет оповідає про двох дівчат: красуню Жозефіна і невдаху Пенні. Обидві вони намагаються розводити чоловіків на гроші, ось тільки Жозефіна відбирає цілі статки, а Пенні займається лише дрібними пограбуваннями.

Дівчатам доведеться змагатись за можливість грабувати. Вони обирають мету, і та, хто перша отримає гроші молодого мільйонера, залишиться у місті, а іншій доведеться виїхати.

  • 2. Чому він?

Комедия "Почему он?"

Що робити, якщо розумна, порядна дочка повідомила, що зустрічається з багатим, розпусним хлопцем? Нед обожнює свою дочку Стефані, але ненавидить її хлопця Лерда. Він не розуміє, чому вона вибрала саме його. На канікулах все сімейство Неда приїжджає в гості до закоханих, і між батьком та бойфрендом починається справжня війна.

  • 3. Зомбіленд

Зомбиленд

Веселий фільм жахів розкаже про групу людей, які вижили після навали зомбі в США. Весь світ зруйнований, а ті, хто вижив, вирішили сховатися у парку розваг. Там на них чекають веселощі, атракціони та натовпи кровожерливих зомбі. Фільм підійде для всіх любителів комедій із краплею жахів.

  • 4. Сім'я по-швидкому

Семья по-быстрому

40-річні Еллі та Піт збираються усиновити дитину. Але коли під час знайомства вони обирають 15-річну Ліззі, виявляється, що у дівчинки є маленькі брат і сестра. Подружжя наважується на відчайдушний крок — взяти одразу трьох дітей, але вони не уявляють, що на них чекає «веселе» життя.

  • 5. Джуманджі

Джуманджи

Серія фільмів розповість про віртуальну гру "Джуманджі". Чотири підлітки виявляються всередині гри і повинні виконувати завдання, щоб повернутися додому. Але все не так просто, адже кожен поміщений у тіло свого персонажа: боязкий стає відважним, красуня — професором, непримітна дівчинка — відважною красунею, а великий і сильний — коротуном.

  • 6. Химери

Дичь

Новинка 2020 року від творців фільму «Щасливий день смерті». Картина покаже, як у тіло звичайної школярки переселився маніяк убивця. Сама дівчина перебуває в тілі чоловіка, і щоб повернутися, у неї залишилася доба.

  • 7. Окей, Лексі

Окей, Лекси

Всі знають Алісу та Сірі. А ось у телефоні у менеджера Філа встановлено помічницю Лексі. Але вона не проста помічник. Лексі розмовляє з Філом як людина, ревнує його до дівчат та розсилає фото всім колегам на зло хлопцю. Віртуальна дівчина перетворює життя Філа на справжнє пекло.

  • 8. Плюс один

Плюс один

Герої фільму «Плюс один» Бен та Еліс — найкращі друзі з самого коледжу. Вони обидва самотні і, коли Еліс пропонує разом ходити на весілля друзів як пара, Бен погоджується. Але чи все буде лише фіктивно?

  • 9. Ну хіба не романтично?

Isn't It Romantic

Архітектор Наталі випадково потрапляє у зовсім інший світ: усі навколо співають та танцюють, чоловіки задивляються на неї, як у фільмі, а вона – героїня любовного роману. Щоб повернутися, їй доведеться знайти своє кохання і придумати щасливий фінал свого роману.

  • 10. Чого хочуть чоловіки

Чого хочуть чоловіки

Головна героїня Алі Девіс у фантастичний спосіб починає чути думки оточуючих чоловіків. І хоча спочатку це здається їй досить корисним даром, пізніше вона розуміє, що постійні голоси в голові і безперервний потік інформації зведуть її з розуму.

Читайте також

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

Різдвяні і новорічні фільми: 28 стрічок для перегляду в колі сім'ї

ТОП-7 найкращих фільмів останніх років для чудових вихідних

ТОП-7 найкращих фільмів останніх років для чудових вихідних

стрес
Попередній матеріал

День обізнаності про стрес: рекомендації для збереження здоров’я в умовах хронічного стресу

Лучшие комедии
Наступний матеріал

Топ-10 найкращих комедій останніх років

Новини партнерів