Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Євгенія Власова
Жіноча краса і сила розкриваються через її голос. Коли жінка дозволяє собі звучати, вона зцілює себе та світ навколо, її краса стає видимою та відчутною для всіх, наповнює світ гармонією.

Саме такою була головна мотивація організаторів події “Жінка, яка звучить” - журналу VIVA!, платформи Connecting Women та її авторки й видавчині Інни Гелетюк напередодні свята Івана Купала. Спілкування, практики, плетіння вінків, співи, магічні звуки хангу, вогонь свічок, красиві подарунки від партнерів і, звичайно, музика.

Інна Гелетюк

Інна Гелетюк, завновниця Connecting Women, власниця медіахолдингу EdiMedia (компанія відома брендами VIVA! Україна, Єдина, 4mama.ua та ін.)

Співавторкою та головною героїнею події  стала Євгенія Власова: співачка, телеведуча, авторка курсу “Я дозволяю собі звучати", вокальний коуч. Євгенія повернулася на сцену в іншому амплуа, вона відкрила силу любові та зцілення в голосі й з любов'ю передає своїй аудиторії ці знання.

Євгенія Власова

Євгенія Власова

Практикум від Євгенії Власової "Я дозволяю собі звучати", спільні медитації та мантри, розповідь про вплив звуку на тіло, танцювальний перформанс від Лани Тіграни, жива музика від Євгенії Власової - таким було наповнення свята.

Євгенія Власова

Євгенія Власова

Лана Тіграна

Лана Тіграна

Лана Тіграна

Захід “Жінка, яка звучить” елегантно провела Анна Заклецька, яка працює ведучою на Радіо Промінь, Суспільне Мовлення.

Анна Заклецька

Анна Заклецька

Артур Жуковський та колектив ханг-виконавців створювали не просто музику, а космічну магію.

Артур Жуковський та колектив ханг-виконавців

Артур Жуковський

Артур Жуковський

“Ми зібралися в унікальний день - День літнього сонцестояння, коли все живе отримує нову енергію для швидкого росту та розвитку. Світ ніби знов наповнюється кольорами. Земля, сонце зцілюють, активують, пробуджують. І ми також у ці дні можемо сформувати нові сценарії в житті. Саме для цього ми сьогодні зібралися - спільно створити простір, в якому все може відбутися. Я радію, що на наші події приїжджають жінки з різних міст України. Українським жінкам є про що мріяти і є чим поділитися”, - коментує Інна Гелетюк, авторка платформи Connecting Women, видавчиня VIVA!, “Єдина”.

Інна Гелетюк, Ольга Женевська, Євгенія Власова, Анна Луценко

Інна Гелетюк, Ольга Женевська, Євгенія Власова, Анна Луценко

Читайте також

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Вона повернулася: відверта історія зцілення Євгенії Власової в інтерв'ю Viva!

Вона повернулася: відверта історія зцілення Євгенії Власової в інтерв'ю Viva!

“Подія створювалася як мереживо, до нас доєдналися наші партнери, кожний з яких доповнив візерунок. Дякуючи нашому партнеру - "Івент-агенції TOUCHE" - ми мали таку красу декорування і високий рівень організації заходу. Особливою родзинкою була локація - ресторан Fabius, ми співали і танцювали під велетенськими соснами та куштували смачну їжу. Саме про таку атмосферу ми мріяли для наших жінок. І вона відбулася!” - коментує креативна директорка заходів Connecting Women Ольга Женевська

“Подія відбулася за підтримки партнерів, які розділяють цінності краси, творчості, розвитку та натхнення. Їхня присутність була частиною події. Ми не тільки представляли наших партнерів, це - жіночі бренди, створені неймовірними жінками, ці жінки також звучали на нашій події своїми історіями. І ми створюємо чудові колаборації”, - додає Анна Луценко, менеджерка з колаборацій та партнерств Connecting Women.

Український преміальний парфумерно-косметичний бренд INRO, створений Ольгою Саєнко, спеціально для події спільно з Євгенією Власовою презентував свічку для медитацій. Також в асортименті INRO можна знайти:

  • аромати для дому
  • парфуми
  • ароматичні свічки
  • парфумовані косметичні засоби для тіла

Тож, обираючи INRO, ви даруєте собі та своїм близькім якісну продукцію українського виробництва.

Ольга Саєнко

Ольга Саєнко

Ольга Саєнко та Євгенія Власова

Ольга Саєнко та Євгенія Власова

Бренд модного одягу для вільних жінок Kohai - бренд, який надихає на перетворення! Речі, створені з натхненням та любовʼю авторкою бренду Ольгою Федорущенко, можна було відчути, доторкнутися і навіть приміряти прямо на заході. ДНК бренду - мінімалістичні речі, які залишаються актуальними поза часом і сезоном. Бездоганний крій, чіткі лінії, висока якість матеріалів і поєднання різних колекцій між собою. Одяг Kohai – якраз той близький друг, який завжди поруч.

Ольга Федорущенко, дизайнерка та засновниця українського бренду одягу Kohai

Ольга Федорущенко, дизайнерка та засновниця українського бренду одягу Kohai

Б’юті-станція від німецького бренду ARTDECO cтворила доступну розкіш для кожної гості події, яка захотіла підкреслити свою індивідуальність та скористатися послугами візажистів від ARTDECO. Бренд ARTDECO офіційно представлений у мережі магазинів BROCARD та в інтернет-магазині Brocard.ua.

Марія Булка, власниця Квіткової крамниці “Чайна роза”, подарувала майстерклас плетіння вінків. Флористка в третьому поколінні, вона розказала про символізм квітки й подарувала незабутній досвід. Плетіння вінків - потужна традиція, де жінка поєднується з природою.

Марія Булка

Марія Булка

Наші партнери - компанія "Асканія FMCG" - ексклюзивний імпортер і дистриб'ютор кави №1 в Італії - Lavazza, а також унікального цейлонського чайного бренду Dilmah, який входить до трійки найбільших чайних компаній планети, подарували дегустацію чаю Dilmah і кави Lavazza.

Дякуючи нашому партнеру “Авалон”, учасниці могли відновлювати водний баланс у такий спекотний день. “Авалон” - питна вода з артезіанської свердловини, яка має неперевершений смак та оптимально збалансований склад.

San Mare - партнер особливого настрою пригощав ігристим у красивих рожевих келихах! Італійське ігристе San Mare - живи у стилі Італія, живи у стилі San Mare.

Свято було наповнене подарунками, запахами квітів, смачної їжі та якісних ароматних напоїв. І завершилося спільним танцем у колі під живий виступ Євгенії Власової з новою піснею “Любов підкорює”.

Усі гості заходу отримали чудові подарунки від партнерів заходу.

Подія мала благодійну мету - під час заходу збирали на закупівлю дронів для 132-го окремого батальйону та 114-ї бригади ТрО ЗСУ, де воює редактор Іван Давиденко.

Артур Жуковський, Мирослав Вакуленко, Євгеній Гненний та Євгенія Власова

Ольга Федорущенко, Марина Арістова, Інна Гелетюк, Вікторія Кагаловська

Анна Заклецька

Анна Заклецька

Юла

Ольга Федорущенко, Вікторія Кагаловська

Олена Коваленко

Юлія Мурза, Наталія Колісніченко

Юла, Дар’я Лотоцька, Ольга Женевська 

Крістіна Жидкова

Наталя Горбаль

Лала Цукерман, Інна Гелетюк

Ольга Женевська, Анна Луценко, Марина Арістова, Надія Бевз

Анаід Мурадян 

Ярослава Діб, Інна Гелетюк

Аліса Дікалова, Ольга Женевська

Марія Багатир, Тетяна Василевська 

Марина Литвицька

Вікторія Кагаловська, Анна Малиновська, Анна Луценко

Ольга Федорущенко, Наталія Федотова 

Наталія Марченко

Фото: Євгеній Осокін @evgeniyosokin, Руслан Демʼяненко @ruslandemianenko_

Контент-маркетинг: @lift18.ua

Партнерство та організація івенту:

Ольга Женевська @zhenevy

Анна Луценко @ann_lutsenko

"Івент-агенція Туше" @touche_wedding

Підтримка медіа:

Viva! Україна @viva_ukraine_magazine

Єдина.media @edyna.media

Читайте також

Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women

Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women

кінопрем’єра
Попередній матеріал

«Гамбіт Королеви»: як пройшов перший показ стрічки з Алісією Вікандер та Джудом Лоу у Києві

Новини партнерів