«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women

Connecting Women
Бранчі Connecting Women повернулись!

Бранчі Connecting Women, авторський проєкт Інни Гелетюк, видавчині «Єдина», «VIVA! Україна» та інших медіа, були майже 2 роки на паузі, але настав час відновлювати ці теплі жіночі зустрічі. І весна – найкращий час для цього.

Два роки ми знаходимось у ситуації надзвичайних випробувань, які долаємо, ввімкнувши силу волі та залучивши усі ресурси. У довгостроковій перспективі такий стан виснажує тіло, а тіло – це ресурсність, реалізація, здоров'я, молодість, а також підтримка близьких. Турбота про тіло стає надважливим пріоритетом для української жінки. З цього все починається.

Я дуже сподіваюся, що це початок нашої нової хвилі. Ми не бачилися 2 роки, і цікаво спостерігати, як ми трансформувалися – стали більш мудрими, більш цілісними, більш відкритими та цікавими особистостями. Це новий рівень обміну досвіду. І я рада, що ми можемо продовжувати наші зустрічі

– сказала на початку заходу його авторка та модераторка Інна Гелетюк. 

Інна Гелетюк

Поговорити на тему взаємозв'язку фізичного та ментального здоров'я зібралися ті українки, які відгукнулися на питання «Як тіло допомагає підтримувати ментальне здоров'я» та відчувають потребу отримати та надавати підтримку.

810

Спікеркою події стала Катя Жесть – фітнес-тренерка та консультантка зі збалансованого харчування, експертка «Єдина Academy», мама 3-х дітей, бізнесвумен, інфлюенсерка, жінка-енергія.

Катя впевнена, що в основі всього – знання жінки про себе, про те, як влаштовано її тіло і які у нього справжні потреби. Це має бути покладено в основу стратегії її харчування, тренувань і самого життя.

Катя Жесть

Запорукою успіху має стати дисципліна, а це та навичка, яку ми можемо тренувати у будь-якому віці.

Спікерка наголосила, що турбота про себе, що базується на знаннях, це обов'язок і відповідальність жінки, бо від неї залежить майбутнє не лише її дітей, а й усієї країни.

Катя – дружина військового, який з перших днів – на фронті. Вона поділилася досвідом, як спорт і дисципліна допомагали їй впоратися у найважчі часи. Це справді, дуже потужний інструмент самодопомоги. Тож варто ним користатися.

Катя Жесть

Офлайн-спілкування – сьогодні це розкіш. Нам сьогодні потрібно більше зустрічатися очима доторками говорити безпосередньо офлайн. На події – дуже потужна класна енергетика, нетворкінг, аудиторія, багато різноманітних жінок, спілкування  і дуже-дуже жива енергія

– поділилася Катя Жесть після події. 

Кожна з учасниць мала змогу виступити та презентувати себе і свою діяльність, поділитися своєю формулою життєвої енергії,  а також висловити підтримку усім українським жінкам, які наразі проходять надпотужні трансформаційні процеси. 

бранч

бранч

На завершення події свій музичний дарунок презентував молодий співак з неймовірним голосом KHAYAT. Його пісні надихають на роздуми, розважають і підтримують.

KHAYAT

Співак KHAYAT

KHAYAT підкреслив, що усім чоловікам зараз дуже важливо відчувати жіноче світло. Це те, що дарує їм силу.

KHAYAT

Гості бранчу були в захваті від цього музичного сюрпризу, що ще раз підтвердило, що такі заходи є не лише платформою для обміну думками та досвідом, а й чудовим способом для справжнього культурного та духовного збагачення.

KHAYAT

Частина прибутку від заходу буде спрямована на закупку дронів для 132-го окремого батальйону (Біла Церква), 114 бригади ТрО ЗСУ (Київська область), бойове розпорядження під Бахмутом. В батальйоні воює наш колега, головний редактор журналу «Приватний дім» (видавався компанією «Едімедіа») Іван Давиденко.

донат

донат

Бранч відбувся в чудовому ресторані «Прага».

прага

Ресторан з історією «Прага» вперше відчинив свої двері в 1956 році і за цей час став місцем гастрономічної та культурної концентрації, зберігаючи традиції цілих династій. «Прага» – це ще й вишукана локація серед мальовничого парку з видом на озеро, в якому пропливають білі та чорні лебеді.

810

Підписуйтесь на сторінку ресторану в Інстаграм та обов'язково завітайте, аби насолодитись смачними стравами та красою простору.

прага

Б’юті-партнером бранчу став бренд Dr Irena Eris, який допомагає жінкам відчувати себе красивішими і зберігати привабливий молодий вигляд якомога довше.

Dr Irena Eris

810

Завітайте на сторінку бренду та відвідайте магазини мережі Brocard, аби отримати консультацію від консультантів та обрати косметичні засоби від Dr Irena Eris, які забезпечать ніжний і дієвий догляд за вашою шкірою.

810

Dr Irena Eris

Ігристий настрій учасникам бранчу подарувало італійське ігристе San Mare. «Живи в стилі Італія. Живи в стилі San Mare».

ингристое

игристое

Питний партнер події – вода Avalon. Avalon – твоя ідеальна форма.

вода

Питна вода з артезіанської свердловини, яка має неперевершений смак та оптимально збалансований склад, тішила гостей своїм чистим джерельним смаком.

вода

Квітковим партнером події стала Квіткова крамниця Чайна роза – це не просто мережа найкрасивіших і затишних квіткових бутиків у Києві.

бранч

Ольга Женевська, Євгенія Власова та Анна Луценко

Букети на столі, тюльпани у подарунок і справжній квітковий персонаж – стали окрасою події.

Чайна роза

Солодкий та дуже вишуканий партнер – Meetty Chocolate – сімейне виробництво органічного шоколаду в Полтавській області, яке поєднує сучасні міжнародні виробничі практики та українські традиції та культуру, мають нагороди від Академії Шоколаду в Лондоні та здобули міжнародне визнання і є єдиними в Україні органічно сертифікованим виробником bean to bar шоколаду.

шоколад

Meetty Chocolate

Приємно зауважити, що усі учасниці бранчу отримали чудові подарунки від Dr Irena Eris, вишуканий шоколад від Meetty Chocolate та квіти від «Чайна роза». Задоволеними залишились усі.

Dr Irena Eris

Особливу подяку висловлюємо організаторкам бранчу Анні Луценко та Ользі Женевській. Графічній дизайнерці Ользі Мірошниченко, а також фотографу blum_photo_ та відеооператору birzul.tatiana.

810

810

бранч

Ольга Мірошниченко та Інна Гелетюк

Інна Гелетюк, Вівіана Громова, Анна Луценко, Ольга Женевська

Інна Гелетюк, Вівіана Громова, Анна Луценко, Ольга Женевська

Євгенія Власова

Євгенія Власова

810

Тетяна Малкова

Інна Гелетюк та Віолетта Сковорова

Інна Гелетюк та Віолетта Сковорова

810

Наталія Колісніченко, Ольга Женевська, Ольга Олександрова

810

Ольга Прокоф'єва

Надія Бевз, Людмила Головіна

Надія Бевз, Людмила Головіна

Марина Гайович

Марина Гайович

Анна Маліновська

Анна Маліновська

810

Наталя Федотова

810

Оксана Тостоєдова

Інна Мірошниченко

Інна Мірошниченко 

810

Алина Онопа

Аліна Онопа

бранч

810

До зустрічі на наступному бранчі! Слідкуйте за анонсами.

 

івент
Попередній матеріал

Євген Кот з вагітною дружиною Наталією Татарінцевою завітав на захід Ілони Гвоздьової

У Києві відбувся форум топових інфлюенсерів Influence Talks Forum
Наступний матеріал

У Києві відбувся форум топових інфлюенсерів Influence Talks Forum

Новини партнерів