Час розправляти крила! Як відбулася івент-презентація спеціального номеру Viva! Connecting Women

Viva! Connecting Women
Президент медіакомпанії Edimedia Інна Гелетюк (Катющенко) здійснила масштабну івент-презентацію першого спеціального номера Viva! Connecting Women. Послухати гарну музику та виступи іменитих спікерів прийшли зірки шоу-бізнесу та друзі журналу.

Зустрічайте свіжу обкладинку спеціального номеру Viva! Connecting Women, присвяченого жінкам та жіночій синергії. Його автором стала видавець журналу Інна Гелетюк (Катющенко). У цей випуск увійшла серія її інтерв'ю, записаних для YouTube-проекту Connecting Women, з неординарними жінками, які змінили своє життя, змінюючи світ навколо себе.

На обкладинці Viva! Connecting Women знялися Наталія Холоденко, Алла Климено, Ірма Вітовська, Олена Борисова, Ярослава Гресь, Інна Гелетюк (Катющенко)

«Ми, жінки нової епохи, живемо просто у дивовижний час, – вважає Інна Гелетюк (Катющенко). — У наших генах ще залишилася пам'ять, коли жінки зазнавали тиску суспільства і часто багатьом жертвували у своєму житті. Але в той же час ми досягли моменту, коли емоційно, духовно та інтелектуально готові усвідомити особистий потенціал, щоб розкрити його. Жіноча взаємодія здатна створювати нову реальність та розкривати можливості, таланти, дані нам Богом! Це і є основною ідеєю платформи Connecting Women. За діяльністю я спілкуюся з цікавими жінками різного віку, професій та соціального статусу. І всіх нас поєднує те, що ми хочемо бути щасливими та реалізувати свої мрії. Я хочу, щоб ці бесіди допомагали нам усвідомити свій потенціал, розправити крила і красиво, по-жіночому, створювати своє життя».

Інна Гелетюк (Катющенко)

Презентація номеру Viva! Connecting Women, куди були запрошені героїні журналу, зірки шоу-бізнесу, жінки-інфлюєнсери та бізнес-вумен, відбулася 1 грудня у столичному ресторані Veranda on the River.

Особлива подяка партнерам заходу, які підтримали ідею проекту, тому що цінності цих брендів збігаються із філософією Connecting Women. Бренди, які знають, що таке турбота про жінку:

  • Генеральный партнер — бренд «Бронхо Веда». Компанія EURO Lifecare за допомогою своїх продуктів допомагає жінкам бути здоровими та наповненими енергією. До речі, кожна гостя події отримала приємні та корисні подарунки від нашого дбайливого партнера.
  • Партнером заходу виступив бренд «Полифер» — сучасний вітамінний комплекс, посилений залізом у ліпосомальній формі. "Бронхо Веда", "Поліфер" — дієтична добавка, не є лікарським засобом.
  • Veranda on the River — сімейний еногастрономічний трипалубний сімейний ресторан з розкішною панорамою на Дніпро. Крім екстер'єру, особливостями ресторану є його широке меню, що складається з 12 кухонь світу, і винна карта з понад 3500 видів популярних та рідкісних вин. На кожній палубі 7 днів на тиждень гості можуть насолодитися арт-програмою із живим виступом артистів. Також тут розташовані банкетні зали для проведення різноманітних заходів від 10 до 70 осіб.
  • Водний партнер — Akvile, виробник номер один у Литві. Це натуральна лужна мінеральна вода с pH-8, 0,0 нітратів и нітритів. Ідеально для вас та вашого малюка.
  • Винний партнер — німецьке вино Latinium. Твій Latinium — твої правила.
  • Circadia — косметичний партнер презентації. Філософія бренду Circadia зосереджена на хронобіології — науці про природні циркадні ритми шкіри і тіла. Принципи захисту шкіри від пошкоджень зовнішніми факторами протягом дня та стимулювання внутрішніх механізмів відновлення під час сну є основою концепції бренду.

Презентацію спеціального номеру Viva! Connecting Women відвідали Світлана Тарабарова, Катерина Осадча, Анастасія Приходько, Наталія ХолоденкоАлла КлименкоОлена БорисоваНаталія СамойленкоЯрослава Гресь, Олена Адамова, Ольга Альонова, Ірина Данилевська, Лаура Марті, Odara, Ірина Іщенко та інші відомі персони.

Світлана Тарабарова

Наталія Самойленко, Інна Гелетюк (Катющенко), Ірина Іщенко, Алла Клименко, Наталія Холоденко

Презентація відбулася у форматі міні-конференції з лаконічними мотиваційними виступами героїнь проекту. На сцені цього дня з'явилися Наталія Холоденко, Олена Борисова, Алла Клименко, Ірина Іщенко та Тетяна Авраменко. За конферанс івенту відповідав популярний ведучий Роман Міхно.

Виступ енергійної та життєрадісної Світлани Тарабарової став музичною окрасою заходу, подарувавши всім гостям позитивні емоції. Представниця світлого боку музики, як себе називає співачка, виконала відомі хіти, у тому числі нову пісню «Солодкі 16», присвячену яскравому періоду життя, коли вона брала участь у гурті Real O.

Виступ Світлани Тарабарової

Вітальні слова Інни Гелетюк (Катющенко)

Мотивуючий спіч Наталії Холоденко про втілення мрій

Олена Борисова та її виступ на тему нової філософії сучасного світу – Win-Win

Експерт зі щастя Алла Клименко розповіла про три головні якості майбутнього — віру, надію та любов

Інна Гелетюк (Катющенко), посол Чорногорії в Україні Драгиця Понорац, посол Аргентини в Україні Летиція-Олена Мінусінські, Наталія Тарченко (DEC Education)

Дизайнер Ольга Альонова

Анастасія Приходько

Тетяна Авраменко, керуючий партнер ресторанів Veranda on the River та Fenix

Представники компанії EURO Lifecare: менеджер з реклами Юлія Євченко, продакт-менеджер Леонід Гречишко, національний КАМ відділу продажу Ольга Лепіхіна

Компанія EURO Lifecare познайомила нас ближче з брендом «Бронхо Веда» – альтернативою для тих, хто прагне балансу з природою, навіть при застуді, болю в горлі або кашлі. «Бронхо Веда»:

- Аюрведичний продукт

- Має приємні смакові властивості

- Містить природні компоненти

«Поліфер» – пряма доставка у депо заліза. Препарат не впливає на слизові оболонки шлунково-кишкового тракту і не забарвлює зубну емаль. Вживаючи «Поліфер», немає потреби у зміні харчових звичок – можна пити чай, каву та їсти різні смаколики.

До речі, гості нашого заходу змогли скуштувати коктейлі з «Поліфера» та переконатися в тому, що він справді додає сил та енергії.

Лаура Марті

Катерина Осадча

Ольга Лепіхіна, національний КАМ відділу продажу у фармацевтичній маркетинговій компанії EURO Lifecare

Ольга Лепіхіна, Світлана Тарабарова, Юлія Євченко

Інна Гелетюк (Катющенко) з партнерами заходу

Ірина Іщенко

Роман Міхно

Мирослава Ульяніна

Ярослава Гресь

Ірина Заверуха

Знамените німецьке вино у синій пляшці — Latinium 

Водний партнер презентації – Akvile

Ганна Сагайдачна і Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова і Лаура Марті

Інна Гелетюк (Катющенко)

Світлана Тарабарова та Інна Гелетюк (Катющенко)

Ганна Сагайдачна

Інна Гелетюк (Катющенко) та Олена Борисова

Олена Борисова, Ірина Данилевська, Наталія Холоденко

Odara

Інна Гелетюк (Катющенко) та співачка Odara

Катерина Калиновська

Головний редактор Viva.ua Людмила Гріцфельдт, менеджери компанії Edimedia Ганна Луценко, Сергій Зелений, Катерина Царук

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька та Наталія Самойленко

Анастасія Коховська та Мар'яна Анохіна, координаторки проектів Be—it Agency

Майя Крук та Сніжана Лепетюк, маркетинговий відділ компанії Bmed

Валерія Башинська, Інна Гелетюк (Катющенко), Юлія Малік

Інна Гелетюк (Катющенко), Катерина Царук

Майя Крук, Сніжана Лепетюк і Людмила Гріцфельдт

Катерина Осадча та Ганна Сагайдачна

Наталія Самойленко та Алла Клименко

Євгенія Гордієнко

Нагадаємо, Інна Гелетюк (Катющенко) запустила авторський проект Connecting Women на початку 2021 року. За цей час на її YouTube вийшло 20 інтерв'ю з жінками та чоловіками, які порушують теми усвідомленого ставлення до життя та підтримують жінок у непростий період швидких змін. Ідея проекту Connecting Women — через героїнь інтерв'ю та їхні життєві філософії показати, що ми всі дуже різні і водночас поєднані схожими завданнями та цінностями. Кожна жінка може бути важливим імпульсом для іншого. Мотиваційний слоган проекту: "У кожної з нас є крила!".

Інна Гелетюк (Катющенко)

Яна Луцька, Ірина Палько, Ганна Межуєва з подругою

Світлана Тарабарова

Дизайнер Ольга Альонова, Інна Гелетюк (Катющенко)

Анастасія Приходько

Катерина Осадча

Алла Клименко, Інна Гелетюк (Катющенко)

Наталія Самойленко

Юлія Поливода, Алла Клименко

Світлана Співакова

Яна Луцька, Мирослава Ульяніна, Тетяна Туча

Людмила Гріцфельдт (Viva.ua), Ірина Татаренко (Marie Claire)

Ольга Женевська

Ірина Палько

Наталія Лимонова, Ірина Золотаревич

Ануш Товмасян, ISEI BEAUTY

Олена Андрейчикова, Інна Гелетюк (Катющенко)

Інна Гелетюк (Катющенко), Наталія Горбаль

Ірина Асман, ИД «Картель»

Інна Гелетюк (Катющенко), Олена Черниженко

Олена Адамова

Інна Гелетюк (Катющенко), Дар'я Донець

Наталія Лимонова (GIOS), Ірина Варагаш (ЕКОНІЯ)

Віта Кравчук, Інна Гелетюк (Катющенко), Анастасія Левченко

Фото: Євген АстафоровМарина Собко

Connecting Women
Попередній матеріал

Про бізнес у парі з чоловіками та секрети успіху: лайфхаки від жіночого ком'юніті Connecting Women

Володимир Дантес зіграв сольний концерт у Києві
Наступний матеріал

Перший сольник Володимира Дантеса: нові пісні, світлове шоу та «Девочка Оля»

Новини партнерів