Ефектний вихід: Олена Тополя підкреслила сексуальну фігуру елегантною сукнею

Олена Тополя
Співачка Олега Тополя, а також її колеги-артисти взяли участь у благодійному концерті задля допомоги дітям.

До Міжнародного Дня захисту дітей у київському клубі Bel’etage відбувся великий благодійний концерт «Шлях до відродження». 13 популярних українських виконавців вийшли цього вечора на сцену заради допомоги дітям наших захисників, які загинули чи перебувають у полоні.

На благодійну мету вдалося зібрати понад пів мільйона гривень: це прибуток від продажу квитків, донати глядачів і партнерів, а також благодійні внески від інших фундацій та приватних осіб, зокрема 200 тисяч передав анонімний пожертвувач. Збір ще триває. Усі кошти буде скеровано на медичну й психологічну поміч малечі.

Для гостей вечора заспівала Олена Тополя, яка під час повномасштабної війни перезавантажила свою творчість і відмовилась від псевдоніма Alyosha. Для події співачка вибрала чорну максісукню, яка спокусливо підкреслила принади фігури.

Читайте також

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

Олена Тополя: інтерв'ю про стосунки з чоловіком і життя після повернення з Америки

Олена Тополя: інтерв'ю про стосунки з чоловіком і життя після повернення з Америки

Також на заході виступили фіналіст проєкту «Х-фактор» Volkanov з дитячим колективом Art school Zabava, співачки Марта Адамчук, Darisha, Domiy та Sowa, Народний артист України Павло Зібров, соліст Заслуженого академічного Зразково-показового оркестру Збройних Сил України Даніїл Клягін, співак Dibrova, Vaha – автор хіта «Не зупиняйте музику», неосоул гурт Adam, група Spiv Brativ – автори хітів maskva і «Бахмут» та гурт Sestra, що цікаво поєднує вокал та саксофон.

Ведучими заходу виступили відома стендаперка, «золотко Карпат» Лєра Мандзюк та український блогер Андрій Черепущак, широковідомий як Галицька Діва. Тож вечір був сповнений влучного гумору й жартів, які надовго підняли настрій усім присутнім.

Найзворушливішим моментом концерту став вихід на сцену юної захисниці, 20-річної Діани – під чуйне виконання гуртом Adam хіту «Танцюй зі мною повільно» перед нею несподівано з’явився її коханий, 22-річний військовий Анатолій, й під бурхливі оплески освідчився дівчині. Вона сказала «Так!» й на очах численних глядачів народилася нова сім’я молодих незламних українців, історія кохання яких розгорталася всупереч випробуванням війни.

Захід був організований порталом Insider.ua спільно з БФ «Стратегія Відродження України» Юлії Павлюк (Приймак) – керівниці Центрального регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Саме Юлія особисто зустрічає наших воїнів на обмінах, спілкується з їхніми сім’ями і знає з перших уст про всі їхні проблеми й потреби.

На концерт прийшли сотні глядачів, зокрема й команда координаційного штабу Юлії Павлюк, чимало військових із різних бригад та їхніх родин, а також наші «титанові» герої – захисники, що наразі проходять складний і довгий шлях новітнього протезування у вінницькому реабілітаційному центрі Tytanovi.

Читайте також

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв: про розлучення і стосунки у подкасті «Квиток на Марс»

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв: про розлучення і стосунки у подкасті «Квиток на Марс»

Напередодні Івана Купала: VIVA! запрошує на жіночу зустріч-практикум з Євгенією Власовою

Напередодні Івана Купала: VIVA! запрошує на жіночу зустріч-практикум з Євгенією Власовою

Фото: пресслужба

презентація фільму «Справжня історія Криму»
Попередній матеріал

«Справжня історія Криму» від Акіма Галімова: передпоказ вражаючого документального фільму

кіно
Наступний матеріал

«Погані хлопці: Все або нічого»: зіркова прем'єра фільму у Києві

Новини партнерів