Напередодні Івана Купала: VIVA! запрошує на жіночу зустріч-практикум з Євгенією Власовою

бранч Connecting Women
«Жінка, яка звучить»: унікальний благодійний захід, ініційований видавчинею VIVA! та авторкою платформи жіночого нетворкінку Connecting women Інною Гелетюк, відбудеться напередодні свята Івана Купала 20 червня.

Головною спікеркою та співведучою події буде відома співачка, коуч голосу, авторка курсу «Я дозволяю собі звучати» Євгенія Власова.

Спілкування, практики на природі, плетіння вінків, співи, магічні звуки хангу, вогонь свічок, красиві подарунки від партнерів чекають на учасниць.

«Я точно знаю, як вириватися з лап важких життєвих випробувань, як допомогти нервовій системі та тілу відновитися. Життя показує, що інструменти завжди найпростіші та лежать на поверхні, але часто ми того не бачимо, бо шукаємо важкі шляхи. І я готова ділитися вдасним досвідом», – говорить Євгенія Власова.

Захід «Жінка, яка звучить» відбудеться 20 червня о 15:30 у ресторані Fabius.

«Ми хочемо, щоб під час цієї події жінки відчули поштовх до відкриття та розширення світу внутрішніх можливостей, відчули енергії стихій в жіночому колі на природі – це важливо саме зараз, ми маємо залишатися в ресурсності», – коментує подію Інна Гелетюк, засновниця Connecting women, видавчиня VIVA!, «Єдина» та інших медіа, експертка з PR та стартегічних комунікацій, персонального брендингу, засновниця премії «Жінка України», менторка призначення.

Ви маєте унікальну можливість не просто почути, а й відчути силу голосу та звуку з курсу Євгенії Власової «Я дозволяю собі звучати». Музичні композиції, які вона виконає, торкнуться кожної душі, а спільні медитації гармонізують.

Дискусія учасниць, яку промодерує Інна Гелетюк, відкриє нові аспекти прояву жіночності та впливу особистої сили на здоров'я і долю. Поділимося своїм досвідом і знаннями про те, як знаходити своє «Я».

Доєднуйтесь – створімо простір, де кожна зможе знайти свій голос, силу і шлях до справжнього щастя та самореалізації! 

Це не просто подія, це шанс трансформувати своє життя, знайти себе та розвинути свої приховані ресурси.

Захід має благодійну мету – збираємо на закупівлю дронів для 132-го окремого батальйону 114-ї бригади ТрО ЗСУ, в якому воює редактор компанії «Едімедіа Україна» Іван Давиденко.

Реєстрація на захід за посиланням.

НАОНІ
Попередній матеріал

Музичне фентезі-шоу «Володарі Стихій» – перший український інструментальний мюзикл

Країна Мрій
Наступний матеріал

«Країна Мрій 2024»: програма етнофестивалю і місце проведення

Новини партнерів