У «Прем’єр Палаці» на благодійному аукціоні для лікарні «Охматдит» зібрали більше 600 тисяч грн

У «Прем’єр Палаці» на благодійному аукціоні для лікарні «Охматдит» зібрали більше 600 тисяч грн
4 березня 2023 р. відбувся благодійний вечір «Рік незламності» на підтримку відділення офтальмології та мікрохірургії ока дитячої лікарні «Охматдит».

Усі зібрані кошти спрямовуються на придбання сучасного діагностичного та хірургічного обладнання, яке допоможе у лікуванні дітей з вогнепальними та осколковими травмами очей.

Організатори заходу – громадське об’єднання «Європейський шлях України» та Благодійний Фонд «Мистецька ініціатива» – зібрали для аукціону понад 20 цінних й знакових лотів, як-то витвори мистецтва, вироби провідних українських дизайнерів, спортивні артефакти та військові трофеї. Завдяки аукціону для потреб НДСЛ «Охматдит» було зібрано 604 000 грн.

Захід підтримали та виступили з концертом й українські співаки – CHEEV, SKYLERR, дует Анна-Марія.

Читайте також

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Юлія Саніна, Оля Полякова, The Maneken: зірки на прем’єрі «Мавка. Лісова Пісня»

Юлія Саніна, Оля Полякова, The Maneken: зірки на прем’єрі «Мавка. Лісова Пісня»

Гуманітарна допомога «Прем’єр Палацу» та родини акціонера Віліса Дамбінса

Готель має давню історію дружби та підтримки НДСЛ «Охматдит» і бере активну участь у спільних гуманітарних проектах.

Від початку повномасштабного вторгнення Premier Palace Hotel Kyiv веде активну благодійну і волонтерську діяльність, серед напрямків якої є допомога київським дитячим лікарням. Благодійний захід “Рік незламності” з елегантною вечерею було проведено «Прем’єр Палацом» на благодійній основі завдяки підтримці латвійського акціонера та інвестора готелю Віліса Дамбінса.

Подружжя Віліса та Лієне Дамбінс системно підтримує в Україні та Латвії відновлення ментального здоров’я українських родин, що постраждали від війни. В грудні 2022 року Фонд дитячої лікарні Латвії та латвійський ресурсний центр  ментальної і психологічної підтримки для дітей та підлітків на чолі з Лієне Дамбіною за фінансової підтримки Віліса Дамбінса організували перший психологічний табір для пацієнтів лікарні «Охматдит», які пережили російську окупацію. 20 дітей та підлітків разом зі своїми мамами та фахівцями «Охматдиту» прибули на 10 днів до Риги. Окрім щоденної роботи з психологами латвійського ресурсного центру ментальної і психологічної підтримки, для учасників табору були організовані лікувальна фізкультура, творчі майстерні, заняття із плавання, екскурсії різними містами Латвії. Українські діти також відвідала Ризький замок, де зустрілися з президентом Латвії та Першою Леді.

У січні 2023 року в «Прем’єр Палаці» відбулась знакова для української та міжнародної медичної спільноти подія – конгрес «Діти та війна. Сучасні виклики психологічної допомоги та реабілітації в період воєнного часу». Ініціаторами заходу стали провідні фахівці НДСЛ «Охматдит», а готель гостинно прийняв понад 100 учасників конгресу й взяв на себе усі організаційні витрати.   

В цілому за рік повномасштабної війни Premier Palace Hotel Kyiv спрямував на благодійну та волонтерську діяльність понад 6 млн. грн.

зірки на прем’єрі «Мавка. Лісова Пісня»
Попередній матеріал

Юлія Саніна, Оля Полякова, The Maneken: зірки на прем’єрі «Мавка. Лісова Пісня»

Оля Полякова на концерті в Києві 2023
Наступний матеріал

Оля Полякова на концертах у Києві вразила новим образом і невпізнаними російськомовними хітами

Новини партнерів