Ярослава Гресь — про шлюб з Андрієм Федорівим та виховання 4 дітей: інтерв'ю Connecting Women

Connecting Women
Піарниця, партнер Gres Todorchuk, мати чотирьох дітей, блогер і громадський діяч Ярослава Гресь дала інтерв'ю Інні Катющенко для проекту Connecting Women.

Сьогодні на Youtube-каналі Connecting Women вийшло нове надихаюче відео — Цього разу з Ярославою Гресь. Разом із Андрієм Федорівим вони виховують 4 дітей. Їй точно знайомо, що таке сімейні стосунки, мови кохання та творча самореалізація жінки.

Підписуйтесь на Youtube-канал Connecting Women, щоб не пропустити нові випуски із найяскравішими жінками України.

Про що інтерв'ю від Connecting Women з Інною Катющенком та Ярославою Гресь

  • Жіноче та чоловіче: чи варто ділити сучасний світ на гендери?

Мені взагалі ці поділи на хлопчиків та дівчаток здаються дуже штучними. Для мене це все жахливий атавізм. Мені дуже пощастило. Ми зуміли побудувати в нашій сім'ї такі стосунки, в яких цього поділу немає. Можемо разом робити величезну кількість речей. Ми виховуємо разом наших дітей. І підхоплюємо один одного, якщо хтось зайнятий чи втомився, захворів. Ми приходимо один одному на допомогу. Намагаємося створити сім'ю, де все роблять люди, що люблять один одного. Намагаємось виховувати своїх дітей без цієї чіткої межі. Мені це подобається. І мені здається, що це правильно.

  • Складні періоди у відносинах: як їх проходити?

Ми зустрілися у досить зрілому віці. Андрій мав дуже драматичний досвід. І я мав шлюб. І сказати, що ми мали якісь кризи — їх просто не було. Але якщо ми говоримо про якісь дуже складні періоди — звичайно, вони трапляються. І щоразу ми шукаємо єдине можливе рішення. І в якийсь момент хтось із нас має взяти більше відповідальності. Не всі рішення легені. Але ми через це проходимо.

Я людина дуже імпульсивна, як і Андрій. Тобто, у нас ось сірник — і все вже палахкотить. Ці фатальні речі ми не допускаємо. Ми ніколи не ховаємо телефони, не намагаємось приховати один від одного якісь складні періоди. Складно, коли людина від тебе відмахується, від твого внутрішнього болю. Я дуже вдячна, що Андрій зі мною розмовляє. Напевно, він наймудріша людина з усіх, яких я зустрічала.

  • Відносини з чоловіком, який пережив трагедію: як це вплинуло на Ярослава?

Чесно кажучи, я просто стрибнула «у вир головою». Розумію, що якби я дала собі час на оцінку ризиків, розуміння того, з чим можу зіткнутися — напевно, я дуже сильно злякалася б. Але я просто дуже полюбила цю людину. І ми вирішили, що ми разом. Я вирішила собі, що в мене все вийде. Так і сталося.

  • Про ставлення до трудоголізму

У мене нове татуювання з написом, зробленим абеткою Морзе: «Тіло. Розум. Дух. Воля. Тіло на першому місці і якщо воно не поїде далі, то твої ідеї ніяк не будуть реалізовані. Тепер я намагаюся їсти, спати та менше допускати якусь емоційну реакцію.

Я людина, яка дійсно віддана своїй справі. І коли я бачу, як народжується проект, для мене це немов народжується дитина, я не можу зупинитися. Мене рятує делегування, делегування та ще раз делегування. Це мій вибір і це мій шлях, я щаслива.

У мене були дитячі перекоси у бік кар'єри, особливо коли мені було 25. Але в ситуації з Андрієм, хоч я і залишилася трудоголіком, але тим, хто виділяє час щоб прибігти разом пообідати, відправити ніжну смс, піти раніше з роботи, влаштувати сімейну вечерю та повернути цю любов, гармонію.

Ярослава Гресь та Інна Катющенко

Ярослава Гресь

Ярослава Гресь та Андрій Федорів з дітьми

Ярослава Гресь та Андрій Федорів з дітьми

Команда Gres Todorchuk

Connecting Women — проект про жінок та для жінок, автором якого стала Інна Катющенко, власниця медіабрендів Viva!, «Єдина», «Твоє маля», 4mama.ua, beauty.ua, засновниця національної Премії «Жінка України».

Читайте також

Правила життя, якими живе переможець. 10 цитат чемпіонки Паралімпійських ігор Олени Акопян

Правила життя, якими живе переможець. 10 цитат чемпіонки Паралімпійських ігор Олени Акопян

Премія Viva! Awards «Далі буде»: переможці та зіркові гості події

Премія Viva! Awards «Далі буде»: переможці та зіркові гості події

JYSK
Попередній матеріал

Як гарно! Розглядаємо екстер'єр у стилі хюгге на премії Viva! Awards 2021

Connecting Women
Наступний матеріал

Ярослава Гресь — про шлюб з Андрієм Федорівим та виховання 4 дітей: інтерв'ю Connecting Women

Новини партнерів