Олена Борисова: Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки. Інтерв'ю для Connecting Women

Інна Катющенко та Олена Борисова
Успішна та щаслива жінка. СЕО 60+ ресторанів, мама 5-х дітей та 1 собаки. Новий випуск Connecting Women про те, як побудувати бізнес і не втратити себе, про сімейні цінності родини Борисових, виховання дітей та життя без гаджетів.

Сьогодні в гостях у видавниці Viva! Інни Катющенко у проекті Connecting Women — Олена Борисова, СЕО «Сім'ї ресторанів Діми Борисова». Вона — амбасадор концепція сильної жінки. Олена руйнує стереотипи «бути одруженою і слідувати за чоловіком», а на їх місце приходять спільний розвиток та взаємна підтримка. Якщо Діма Борисов говорить «що», то Олена — «як».

Підписуйтесь на Youtube-канал Connect Women, щоб не пропустити нові випуски із найяскравішими жінками України.

Читайте також

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

«Жінки самі поставили на собі хрест»: топ-15 гострих цитат Олі Полякової з нового інтерв'ю

«Жінки самі поставили на собі хрест»: топ-15 гострих цитат Олі Полякової з нового інтерв'ю

12 цитат Олени Борисової з інтерв'ю Connecting Women

    Шукайте своїх людей, а не собі подібних. Коли ми перебуваємо поряд у союзі, не має значення в якому — у бізнесі чи сімейному союзі, чи партнерстві із собі подібними, однаковими людьми, то виникає конфлікт. Плюс і мінус дає синергію, зростання, тому що кожен займається тим, чим йому комфортно.
  1. Світ вже не буде колишнім, і нема чого сидіти плакати, нарікати на долю і згадувати, як це було. Час швидко адаптуватися, змінити стратегію та прийняти нові правила гри.
  2. Те, що є в мені, — це дуже сильне джерело чоловічого та владного. Те, чого мені іноді некомфортно, і те, чого я хотіла б не позбутися, але точно трохи поміняти.
  3. Бути в балансі, гармонії, рівновазі — це колосальна щоденна праця. Усі цього хочуть, але при цьому не докладають достатньо зусиль.
  4. Моя юність пройшла в спорті, 10 років я займалася легкою атлетикою. Спорт дав у житті старт та вміння цілепокладання, коли я вмію ставити цілі та досягати. Тренер завжди казав, що така воля до перемоги, яка є в мене, таке бажання — це вже 50% успіху.
  5. Довіра — це одна з базових цінностей.
  6. Ми родом з дитинства, але наше дитинство не повинно керувати нами.
  7. Щодня я встаю о 6 ранку, у мене немає вихідних, у мене немає відпустки. Зараз, з появою моєї другої дочки, встаю о 5-й ранку, бо є ще й нічні годування. Я годую всіх дітей (вони у мене на грудному вигодовуванні).
  8. Наш з Дімою сімейний бізнес — це наш спосіб життя. Ми не поділяємо: тут ми говоримо про бізнес, тут — не говоримо. Ми завжди знаходимося в цьому бізнесі та в цій сім'ї.
  9. Мій звичний стан вже більшу частину часу (десь років 5) — це стан гармонії та рівноваги.
  10. Кохання — найбільша сила, найсильніша енергія.
  11. Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки, яка вміє поєднувати і бізнес, і сім'ю, і бути при цьому щасливою в першу чергу. Я щаслива.

Ліна Борисова

>

Інна Катющенко та Олена Борисова

Інна Катющенко та Олена Борисова

Інна Катющенко

>

Ліна Борисова

>

Connecting Women — проект про жінок та для жінок, автором якого стала Інна Катющенко, власниця медіабрендів Viva!, «Єдина», «Твоє маля», 4mama.ua, beauty.ua, засновниця національної Премії «Жінка України».

Емілі у Парижі
Попередній матеріал

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Інна Катющенко та Олена Борисова
Наступний матеріал

Олена Борисова: "Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки". Інтерв'ю для Connecting Women

Новини партнерів