Що варто побачити у Молодому театрі з 19 по 27 січня

Що варто побачити у Молодому театрі
7 вистав про брехню, кохання, стосунки, страх і мрії.
  • «ПОТРІБНІ БРЕХУНИ!», 19 и 21 січня. У головній ролі – Олексій Вертинський

Багатому, самотньому та невгамовному мсьє Амількару потрібні висококласні брехуни! Художник-невдаха, дівчинка за викликом, актриса одного з театрів... Усіх їх збирають у дивному заміському будинку. Чому? Та тому що їм пропонують надзвичайну роботу – брехати. І за кожну бурхливу фантазію платить мсьє Амількар. Тож роблять вони все рішуче, з блиском в очах і правдиво! Брехуни знайомляться, закохуються до нестями, і...брешуть, все ж таки... брешуть... Чи ні? Розбирайтеся самі! Адже ви теж запрошені на цю скажену комедію!  

Квитки

  • «ЖАГУЧА ТАЄМНИЦЯ», 19, 28 січня

Прем’єра 23-го року, вистава за мотивами новел Стефана Цвайга, в якій задіяні наймолодші актори театру. Цей дім схожий на вулик погано завуальованих таємниць, що готові вилетіти зі своїх схованок і боляче вжалити. Чому професор так прискіпується до свого учня? Чи не тому, що його дружина надто лагідна до юнака? Навіщо баронові заводити дружбу з хлопчаком-підлітком? Чи не заради симпатії його вродливої матері? Хто ця бідна дівчина, що шантажує поважну пані і вимагає щоразу більше грошей? Що переможе: кохання, страх чи почуття обов'язку, коли тримаєш у руках папірець з призовом на військову службу? Як багато запитань! І чи знайдуть наші герої на них відповіді? 

Квитки

  • «ЗАШНУРОВАНА ПАРА», 20-27 січня

Вистава за п’єсою Едварда Олбі «Шлюбна гра». Ідеальна подружня пара. Він – працює, вона – домогосподарка. Якось Джек повертається додому, щоб приголомшити дружину новиною: він іде від неї. Ось тут і починається найцікавіше: Джилл розгортає книгу, яку пише впродовж усього подружнього життя. Чи добре знає Джек жінку, з якою одружений?

Квитки

  • «СИНІЙ АВТОМОБІЛЬ», 21 січня

Хіт Молодого театра – вистава «Синій автомобіль» з Олексієм Вертинським у головній ролі. Режисер Ігор Славинський – актор і режисер, відомий телеведучий. В основі спектаклю – п’єса одного з найпопулярніших українських сучасних драматургів Ярослава Стельмаха. Це своєрідна сповідь автора про те, як непросто бути творчою людиною, як важко іноді народжуються звичайні слова, з них речення, а з речень – твори, які потім стають книгами, що інколи недбайливо покриваються пилом на бібліотечних полицях. Життя письменника – штука тяжка, але водночас страшенно цікава.

Усі складності характеру такої творчої особистості з успіхом демонструє добре відомий киянам актор Олексій Вертинський. У ролі «А», єдиного героя цієї моновистави, артист тримає глядача у цікавості й напрузі з першої до останньої хвилини, розповідаючи у короткому спектаклі про довге і змістовне життя свого персонажа.

Квитки

  • «ЗАЧАРОВАНИЙ», 21 січня

За п'єсою «Безталанна» Івана Карпенка-Карого. Тихе сімейне життя чи шалений вир пристрастей? Божевільне, руйнівне кохання чи спокій та мир у родині? Мудра, лагідна Софія чи дика й несамовита Варка? З ким бути?  «У мене тепер дві душі, і обидві болять, ниють!» – каже зачарований, поневолений красою двох жінок та заблукалий у сутінках власної душі, Гнат.

Що буває, коли серце рветься навпіл, ви дізнаєтесь із найкращої української п'єси про кохання. Ця історія про те, як одна бездумна помилка може зруйнувати все життя, адже справжнє почуття трапляється лише раз.

Квитки 

  • «ОДНОРУКИЙ», 22 січня

За п’єсою Мартіна Макдони «Руковтинання в Спокані». Відчути, яка захоплююча історія чекає на вас цього вечора, можна зі слів одного з персонажів, що так само як і троє інших, опинився в номері готелю в місті Спокан, на півночі штату Вашингтон: «Щось обов’язково станеться!» 
Американський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм за п`єсою найкращого драматурга сучасності Мартіна Макдони*. 

*Мартін Макдона – британо-ірландський кінорежисер, сценарист, продюсер і драматург. Автор дев'яти п'єс і постановник чотирьох повнометражних кінофільмів – "Залягти на дно в Брюгге" (2008), "Сім психопатів" (2012), "Три білборда на кордоні Еббінга, Міссурі" (2017) і "Банші Інішеріна" (2022). Лауреат премії "Оскар" у номінації "Найкращий короткометражний ігровий фільм" ("Шестизарядник").

Квитки

  • «ПРИНЦЕСА ЛЕБІДЬ», 22 січня

Одетт – героїня цієї казкової історії – дуже любить мріяти. Та вона й уявити собі не могла, що як тільки її мрії почнуть здійснюватися, на неї відразу звалиться ціла купа проблем.

Казка-мюзикл «Принцеса Лебідь» розповідає про подорож до кохання, яке завжди було зовсім поруч. Треба лише впізнати його та отримати як винагороду – за чесність, сміливість та щирість.

Квитки

Читайте також

Національна опера України: розклад вистав у січні

Національна опера України: розклад вистав у січні

Оля Полякова заколядувала з дітьми у Юрія Ткача, Володимира Дантеса та Даші Астаф’євої

Оля Полякова заколядувала з дітьми у Юрія Ткача, Володимира Дантеса та Даші Астаф’євої

Національна опера України: розклад вистав у січні
Попередній матеріал

Національна опера України: розклад вистав у січні

опера
Наступний матеріал

Антистресовий лютий: розклад вистав у Національній опері України

Новини партнерів