Оля Полякова заколядувала з дітьми у Юрія Ткача, Володимира Дантеса та Даші Астаф’євої

Оля Полякова
Співачка оголосила тиждень колядок на підтримку дітей-сиріт благодійного проєкту “Дитинство без війни”. Святкова кампанія триватиме до 14 січня.

На Різдво в межах благодійної ініціативи “Дитинство без війни” Оля Полякова вирішила влаштувати дітям справжнє свято та пішла колядувати до зірок у прямому ефірі в Instagram. Разом із зірковою амбасадоркою підопічні проєкту співали “Нова радість стала”.

7 січня колядувальники завітали в гості до Юрія Ткача та його доньки Лізи, Володимира Дантеса та Даші Астаф’євої. Окрім колядки, діти розповіли своїм кумирам, де та як зараз живуть у Туреччині, а артисти в свою чергу ділилися кумедними історіями зі свого дитинства.

Зокрема Юрій Ткач розповів, як багато років тому з друзями колядував у бабусі та як потім ділили між собою гроші та цукерки. А от Володимир Дантес зізнався, що отримував найбільший відсоток з прибутку, оскільки співав краще за всіх. Він також розповів, що наразі перебуває в Польщі, де закуповує генератори та старлінки для українців.

Читайте також

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Третьою зірковою гостею ефіру стала Даша Астаф'єва, яка окрім колядок та різдвяних привітань, познайомила дітей зі своїми домашніми улюбленцями: Чічіко, Пепою та Шефом.

Нагадаємо, що тиждень колядок триватиме до 14 січня включно. Усі зібрані кошти підуть на лікування зубів та повний чек-ап здоров’я 652 дітей, які знаходяться за кордоном вже близько 10 місяців.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Оля Полякова (@polyakovamusic)

Святослав Вакарчук під час інтерв’ю з Наталією Мосейчук розповів щемливу історію пораненого бійця
Попередній матеріал

Святослав Вакарчук довів Наталію Мосейчук до сліз

Оля Полякова
Наступний матеріал

«Нерви здають»: під час засівання Полякова з дітьми розчулила Єфросиніну до сліз

Новини партнерів