Фотовиставка «Переможці» тепер представлена на Майдані

Переможці
Грандіозна фотовиставка другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту ТСН та VIVA! «Переможці» продовжується! Експозицію встановлено на центральній вулиці столиці – Хрещатику (з боку Майдану Незалежності).

Кияни та гості міста з усього світу, які приїхали на пісенний конкурс «Євробачення», можуть побачити приголомшливі фотографії героїв проекту просто неба, в самому серці столиці. Виставка триватиме до 17 травня. Протягом цього часу заплановано екскурсії, які проведе куратор проекту та ведуча новин ТСН на каналі «1+1» Соломія Вітвіцька разом із учасниками проекту. Усі охочі зможуть придбати благодійний випуск журналу VIVA! «Переможці» з дивовижними історіями із життя Переможців. Виручені  від його продажу гроші будуть використані на реалізацію благодійної мети проекту – психофізіологічну реабілітацію ветеранів АТО та розвиток спортивного протезування.

Напередодні 2 травня, під час демонтажу в НСК «Олімпійський» Андрій Погребняк з технічною командою викликали евакуатор і відправили величезні триметрові фотоконструкції на Майдан. на запрошення Українського Кризового медіацентру. Монтаж експозиції та її захист від вітру тривали до другої години ночі.

«Переможці» – один з найпрофесійніших проектів з погляду меседжингу та арт-складової. Дякуємо воїнам – учасникам проекту, численним волонтерам, а також друзям з «1+1» та з журналу VIVA!, що так швидко відреагували на нашу ініціативу та перенесли фотоекспозицію у серце української революції – на Майдан! Мені подобається неофіційний ролик, який створили волонтери-телевізійники для «Євробачення»... Там є одна фраза: «Ти не побачиш, але відчуєш мій біль ..., але ми не втрачаємо віри в життя і краще майбутнє»,&nbsp ; відзначив член правління УКМЦ Геннадій Курочка.

Проект «Переможці 2» – це чудові фото, створені Олександром Мордерером та Тетяною Рубльовою, відеоарт, цикл сюжетів ТСН та спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Учасниками другої частини проекту «Переможці» стали люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, з ампутаціями чи на візках. Вони втратили частини тіла, але втратили сили духу. Ці люди щодня тренують своє тіло, досягають нових високих результатів та надихають інших йти вперед і не боятися випробувань.

«Це новий та знаковий етап у проекті, у нас великі плани презентації по великих містах України та світу. Глядачі  «Євробачення» – це важливі гості для нас, адже ми хочемо продемонструвати, що українці – це одна велика родина, у якій кожен готовий підставити ближньому плече. Рада бачитиму вас на екскурсіях у вихідні дні, стежте за моїми повідомленнями у фейсбуці. Історію кожного героя проекту ви зможете прочитати у журналі Viva! Переможці. Мільйони людей побачать Переможців у всьому світі», – ділиться враженнями куратор проекту Соломія Вітвіцька.

Масштабна презентація проекту відбулася в НСК «Олімпійський» (BALLPARK) 19 квітня і об'єднала понад тисячу гостей: ветеранів АТО із сім'ями, волонтерів, поранених воїнів, спортсменів, лікарів, протезистів, дипломатів, політиків, меценатів та відомих людей, зірок, телеведучих, музикантів.


 

Після Києва «Переможці-2» вирушать в український та міжнародний тури. У середині травня експозицію побачать. у французькому Лурді в рамках Міжнародного військового паломництва, а наприкінці травня «Переможців-2» презентують у Дніпрі.

Переможці
Попередній матеріал

Фотовиставка «Переможці» тепер представлена на Майдані

Папа Римський у Ватикані з журналом Viva Переможці
Наступний матеріал

Фото дня: Папа Римський із журналом "Viva! Переможці" в руках

Новини партнерів