Даша Астафʼєва розповіла, як бойфренд відреагував на її нове шоу на ТБ

Даша Астафʼєва
В інтервʼю Viva.ua Даша Астафʼєва поділилася подробицями нової роботи на телебаченні — цьогоріч зірка стала ведучою квіз-шоу «Хто знає?» на Новому каналі.

За правилами, у телегрі беруть участь дві команди, які складаються з двох учасників – незмінного капітана та зіркового гостя. Модераторкою є ведуча Даша Астафʼєва, а капітанами команд – Вова Дантес і Фіма Константиновський. У «Хто знає?» взяли участь Маша Єфросиніна, Оля Полякова, Влад Шевченко, Даша Кубік, Ольга Жуковцова, Pozitiff та інші зірки.

Дашо, як ви готувалися до зйомок шоу? У stories ви показували, що виконували вправи для дикції перед кожним мотором, зокрема проговорювали скоромовки.

«Хто знає?» – це мій перший досвід у ролі ведучої. І мені як дівчині, яку завжди вважали зарозумілою та легковажною, було важливо не підвести саму себе. Довести насамперед собі, що я впораюсь. Коли побачила графік зйомок, зрозуміла, що це ще той челендж. Так хвилювалася перед стартом, що захворіла. А це суттєво додало перешкод. Навіть не памʼятаю перший знімальний день через стрес. На другий усвідомила: якщо не відпущу все накопичене напруження та не почну кайфувати від процесу, імпровізувати, жартувати та дивувати присутніх, то ця робота не має сенсу. Тож підкріпила все постійними вправами, які допомагають впевненіше і вправніше почуватися, прибрала телефон на всі знімальні дні, а результат вже всі бачили.

Розкажіть про свої образи для «Хто знає?». Як підбирали їх?

Дуже важливим було не концентруватися на зовнішності, не підкреслювати мою жіночність та сексуальність. Під час перших примірок я вибирала більш брутальні образи, які й ношу в житті. Але смак і професійні навички команди стилістів все одно потягнули в бік того, що не сховати й від чого не втекти.

Даша Астафʼєва

Які були найскладніші моменти під час роботи над проєктом?

Складно було, коли я помічала, що через втому ми втрачаємо звʼязок одне з одним. Однак я дуже вдячна хлопцям – Фімі й Вові – та деяким зірковим гостям за підтримку та допомогу на знімальному майданчику. Звісно, атмосфера зйомки переважно залежить від гостей, зокрема їхнього метчу з капітаном та командою суперників. Випуски з деякими зірками проходили як суцільне задоволення: панувало відчуття і постійне розуміння, що це шоу, тут має бути гумор і класний настрій попри конкуренцію. А для нас зйомки шоу Нового – щось абсолютно нове, живе та цікаве. Бо це справжнє.

Під час знімань проводили багато експериментів. Який вам найбільше сподобався або ж запам'ятався?

Найдивнішим експериментом для мене був спосіб створити вогонь за допомогою фольги від жувальної гумки. Вкотре переконалася: усе геніальне – просте! А ще я дізналася багато цікавих речей, якими іноді дуже вдало користуюся. Також дивую ними друзів і деяких розумак (сміється).

Чи комунікували якось із зірковими учасниками до знімань? Можливо, заспокоювали когось, пояснювали правила чи підгодовували?

Знаю особисто майже всіх зіркових гостей. І було дуже цікаво спостерігати за їхніми розумовими здібностями в умовах шоу (усміхається). Дехто дивував і смішив, а хтось так і залишився для мене незрозумілим… Чесно кажучи, я зовсім не переймалася через те, що чиясь команда програвала. Адже втішні призи, які їм вручали, викликали незабутні позитивні емоції мало не кожен випуск. (Серед втішних призів були карти таро, сушена риба, весла, пипидастри, бездротові світильники у вигляді лампочок та інші, – прим. ред.)

Який ваш улюблений випуск «Хто знає?» і чому?

Найбільше сподобалося з Владом Шевченком і Дашею Кубік. Раніше я бачила їх лише на екрані телефона. Ледь стримала емоції, коли познайомилась наживо. А після зʼявилося відчуття, що знаю їх усе життя! Влад і Даша – чудовий тандем, вони мають неповторне почуття гумору й інтелекту, а ще крутий досвід у TikTok.

Чи дивилися премʼєру ваші друзі та бойфренд? Що казали про проєкт?

Так, усім сподобалося. Головна фанатка – бабуся. Вона завжди дивиться, а після кожного випуску має кілька запитань (усміхається). Це приємно. Я з радістю даю їй відповіді, пояснюю. І тому наша телефонна розмова може розтягнутися на годинку-дві (усміхається).

Читайте також

Даша Астаф’єва – про віковий мезальянс: «З нерозумінням ставилася до таких стосунків»

Даша Астаф’єва – про віковий мезальянс: «З нерозумінням ставилася до таких стосунків»

Неймовірно ніжно: Даша Астафʼєва у подробицях розповіла про стосунки з бойфрендом

Неймовірно ніжно: Даша Астафʼєва у подробицях розповіла про стосунки з бойфрендом

Високий рейтинг свідчить про те, що глядачам потрібен розважальний контент. А що допомагає вам відволіктись?

Під час війни мені дуже важко дається розважальний контент. Навпаки зараз постійна жага до знань і нової інформації. Можливо, це через інстинкт виживання. Тому кілька вільних хвилин щодня зайняті переглядом українського YouTube, зокрема «Розкажи історію», «Реальна історія» та, звісно, всі проєкти Олексія Дурнєва. А ще люблю дивитися стендап-виступи Антона Тимошенка.

Даша Астафʼєва

Фото: пресслужба

Читайте також

Олександр Терен на digital-обкладинці Viva! Ексклюзив про нове життя і проєкт «Відвал ніг»

Олександр Терен на digital-обкладинці Viva! Ексклюзив про нове життя і проєкт «Відвал ніг»

Олена Тополя: інтерв'ю про стосунки з чоловіком і життя після повернення з Америки

Олена Тополя: інтерв'ю про стосунки з чоловіком і життя після повернення з Америки

Даша Астафʼєва
Попередній матеріал

Даша Астафʼєва розповіла, як бойфренд відреагував на її нове шоу на ТБ

Анвар Хадід
Наступний матеріал

Брат Белли та Джіджі — Анвар Хадід: історія нащадка заможного роду

Новини партнерів