Наталія Холоденко: «Усі чоловіки гарні, поки ти їх дресируєш»

Наталья Холоденко
Відомий психолог Наталія Холоденко дала інтерв'ю Інні Катющенко у проекті Connecting Women та розповіла, риси у чоловіках для неї важливі.

Connecting Women — новий проект про жінок і для жінок, автором якого стала Інна Катющенко, власниця медіабрендів Viva!, «Єдина», «Твоє маля», 4mama.ua, beauty.ua, засновниця національної Премії «Жінка України».

>

Кожен тиждень на Youtube-каналі Connecting Women та сайті connecting-women. com.ua виходять інтерв'ю з цікавими особистостями, чиє життя та пережитий досвід надихають нас ставати кращими та змінювати світ.

Докладніше про проект читайте тут. І обов'язково підписуйтесь на канал Connecting Women, підписуйтесь на канал Connecting Women, щоб не пропустити ексклюзив.

Інна Катющенко та Наталія Холоденко

Після резонансного  героїнею Connecting Women стала психолог Наталія Холоденко.

Теми, які обговорювалися в новому інтерв'ю: у чому секрет успішних стосунків із чоловіками, що робити з жіночими комплексами та страхами, як приймати своїх «демонів» і визнавати свої слабкості, як будувати відносини з токсичними родичами та багато іншого.

>

На думку героїні інтерв'ю Connecting Women, у особистих відносинах важлива постійна робота — подобається нам це чи ні.

«Всі чоловіки хороші, поки ти їх дресируєш. Секрет успішних відносин з чоловіком можна порівняти з їздою на коні: якщо ти сильно натягнеш привід, вона або піде назад або встане дибки, якщо не дотягнеш — вона тебе скидає», — переконана Наталія Холоденко.
При цьому психолог вважає, що довіра — це, скоріше, ілюзії. «Люди напружуються, коли їх напружуєш. Це показує досвід десятків жінок, яких я зустрічаю багато років роботи. Чоловік у сім'ї один росте егоїстом. Коли чоловік відчуває, що ти — його він дуже розслабляється. Чоловіки, які мало не моляться на жінку, є хіба що у стервів, — наголосила Наталія Холоденко.

На запитання Інни Катющенко, чи формує Наталя в собі цю "стерву", про яку вона згадала, психолог відповіла, що намагається. Адже бути гарною для всіх — бич багатьох українських жінок.

«Я всім хочу зробити добре, і це жахливо», — зазначає Наталя.

Про те, чому Наталія Холоденко віддалилася від своїх родичів, як виховує дітей, чому бідність — найкраще, що трапилося в її житті, дивіться у відео на Youtube -каналі Connecting Women.

Інна Катющенко та Наталія Холоденко

Інна Катющенко та Наталія Холоденко

 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 

Публікація від Connecting Women (@connecting_women_)< /p>

 

Наталья Холоденко
Попередній матеріал

Наталія Холоденко: «Усі чоловіки гарні, поки ти їх дресируєш»

Оля Полякова
Наступний матеріал

«Жінки самі поставили на собі хрест»: топ-15 гострих цитат Олі Полякової з нового інтерв'ю

Новини партнерів