«Святкуймо розмаїття!» – Visa знайомить гостей Євробачення із національним вбранням українців у вигляді рекордної проекції

Евровидение 2017
Протягом 9-13 травня кияни та гості міста побачать 14 українських національних костюмів та вбрання у кольорах Євробачення. Проекція є національним рекордом в категорії «Найвищий 3D Mapping на монументальній скульптурі "Батьківщина-Мати"».

Київ, 9 травня 2017 р. – Компанія Visa, Офіційний партнер Євробачення 2017 у Києві, на честь проведення пісенного конкурсу презентує усе різноманіття національного українського вбрання у незвичний спосіб, зафіксований у Національному Реєстрі Рекордів.

Починаючи з 9 по 13 травня включно, на тлі найвищого монументу столиці – Батьківщини-мати – буде встановлено проекційну інсталяцію, що почергово відображатиме відому жіночу скульптуру, одягнуту в автентичне вбрання того чи іншого регіону України.  Проект є втіленням офіційного гасла цьогорічного пісенного конкурсу - «Святкуймо розмаїття» - через призму національного колориту України. Проекцію можна буде побачити у вечірній час – з 21.00 до опівночі з 9  по 13 травня включно. Технічну реалізацію проекту виконала українська компанія, лідер у сфері проекційних шоу,  переможець Міжнародного Фестивалю світла у Берліні, студія Magic-Innovations.

Традиційно вбрання кожного регіону представлене у вигляді вишитої сорочки, плахти, запаски, поясу та прикрас, серед яких і знамените намисто, що стало символом конкурсу. Оригінали вбрання, що було оцифровано для виготовлення проекції, зберігаються у історичних музеях відповідно до регіону походження.

Менді Лемб, Генеральний менеджер Visa у країнах СНД та Південно-Східної Європи: «Як міжнародний бренд з багаторічною історією ми у Visa свідомі того, яка рушійна сила та потенціал криються в розмаїтті.  Ми розуміємо розмаїття по-перше як сприйняття та повагу один до одного, до багатьох думок та поглядів, нових ідей та способів їх втілення у життя.  У якості офіційного партнера Євробачення 2017 у Києві ми демонструємо не тільки широке розмаїття платіжних рішень Visa та банків-партнерів, але і прагнемо показати неймовірну красу та унікальність українського національного вбрання. Кожен куточок України має свої особливості та звичаї, що відображаються у візерунках та загальному вигляді місцевого святкового вбрання. Іноземні гості навряд чи зможуть на власні очі побачити історичні зразки та побувати у всіх куточках України, проте, завдяки проекційній інсталяції на тлі Батьківщини-матері вони познайомляться з усім національним різноманіттям, не виїжджаючи за межі Києва. Поєднання інноваційних технологій та національного колориту дає нам усі підстави пишатися інсталяцією, що увійшла до Національного Реєстру Рекордів як наймасштабніша проекція».

Іван Ковальчук, Генеральний директор Національного музею історії України у Другій світовій війні: «Приємно, що саме наш музей на час проведення Євробачення стане одним з осередків гідності акцентування уваги на історичних пам’ятках України. Познайомити світ із духовним скарбом та традиціями українців – велика честь та, певною мірою, наш обов’язок».  

Нагадаємо, що півфінали Євробачення 2017 відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня. Ареною пісенного конкурсу в Україні буде Міжнародний виставковий центр.

***

Інформація про компанію Visa

Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує держателям карток, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим та урядовим установам у більш ніж 200 країнах світу доступ до швидкої, безпечної та надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесінгової системи VisaNet, яка здатна обробляти більш ніж 65 000 транзакцій за секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів та гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні картки, не встановлює комісії чи процентні ставки для споживачів, а також не видає кредити держателям карток. Своєю чергою, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, зокрема дебетові, передплачені та кредитні карткові продукти[1]. Детальніша інформація доступна за адресою: usa.visa.com/about-visa.html, visa.com.ua, facebook.com/VisaUA, Visa CISSEE Newsroom.

 

 

 

Контакти

 

Анна Сердюк

Менеджер з корпоративних комунікацій Visa, CНД та Південно-Східна Європа

Тел.: +38044 22 00 300

aserdyuk@visa.com



[1] Корпорація «Віза Інтернешнл Сервіс Ассосіейшн» (Visa International Service Association)/(США) надає банкам можливість емітувати платіжні картки Visa. Банки-емітенти мають право встановлювати обмеження щодо випуску карток Visa. Звертайтеся до банків за інформацією про умови випуску та обслуговування платіжних карток Visa. Детальнішу інформацію про бренд Visa можна також отримати на www.visa.com.ua.

 

Участник Евровидения-2017 от Кипра
Попередній матеріал

Участника Евровидения-2017 подозревают в плагиате выступления Сергея Лазарева в прошлом году

Бывшая жена Потапа трогательно поздравила его с днем рождения
Наступний матеріал

Бывшая жена Потапа трогательно поздравила его с днем рождения

Новини партнерів