Марина Боржемська розповіла про нового коханого чоловіка і залякування з боку В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська
Під час війни Марина Боржемська спробувала відновити спілкування з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим, але згодом припинила через його погане ставлення.

У минулому випуску «Як ти?» з Григорієм Решетником на СТБ особистими подробицями життя після 24 лютого поділилася відома тренерка Марина Боржемська. Про нову симпатію та ставлення дітей до особистого життя матері – Марина розповіла у відвертому інтерв’ю.

Марина Узелкова

«Я до себе підпустила одну людину. Більше, ніж я підпускала когось за останні роки. Я дозволила йому робити те, що він хоче по відношенню до мене. А собі – трішечки бути з ним дівчиною. Але я ще не хочу сильно зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися», – поділилась Марина.

До знайомства з чоловіком Боржемську підштовхнула її донька – Олівія.

Марина розповіла: «Ми познайомились на вулиці. Він підійшов і спитав, як мене звати. Потім запитав, чи зможу я з ним випити каву. Я ще не встигла відповісти, а Олівія сказала: "Так, і дай номер телефону" (усміхається)».

Читайте также

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

Чоловік не знав, що Марина – публічна людина. Як пояснює Боржемська, він просто не дивиться телебачення.

«Коли я сказала, де працюю, побачила здивування в його очах. Я подумала, що він погуглить, хто я, і наступного дня не зателефонує. Ура! Але він подзвонив і зробив все для того, аби ми попили каву, – пояснила героїня. – Ми на зв’язку, він мене підтримує, але мені подобається, що ця історія розвивається не дуже швидко. Все відбувається в тій динаміці, в якій мені комфортно. Як воно буде, я не знаю. Мені зараз все подобається. Особливо, говорити з цією людиною. Він дуже розумний, освічений в багатьох речах. Я стала частіше усміхатися. Навіть діти сказали, що у мене сяють очі останнім часом».

Син Роберт, так само як і Олівія, підтримує маму і хоче, аби вона була щасливою в особистому житті. Головна умова – щоб поруч з нею була порядна людина.

«Роберт каже: "Я хочу, щоб він тебе шалено любив. Настільки, щоб ти не мала часу на роздуми". І якщо я відчуватиму спокій від цієї людини, якщо він зможе збудувати дружні стосунки, тоді все буде добре», – додала Марина.

Читайте также

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

Марина Боржемська також розповіла, чи намагався її колишній чоловік В’ячеслав Узелков вийти на зв'язок з нею та дітьми, чому діти не потребують спілкування з батьком, та про аб'юзинг.

  • Як війна вплинула на стосунки з В’ячеславом Узелковим

«Він передзвонив Роберту через декілька днів після початку війни. Спитав, чи у нас все гаразд. Після цього Слава зателефонував мені. Мабуть, вперше за увесь час розлучення ми поговорили як дорослі люди. Він був спокійним. Спитав, чи мені необхідна допомога. Наші будинки знаходяться дуже близько – ми живемо в одному районі», – розповіла Марина.

Жінка зізналася, що до 24 лютого Слава бачився з дітьми на свята. Він створив чат у вайбері з Робертом та Олівією, чому Марина дуже зраділа.

«Діти мають відчувати підтримку від обох батьків. У Слави з’явилася собака, і він запросив дітей погуляти. Також пропонував їм разом поплавати у басейні, розважитися. На що Роберт сказав, що наразі розваги недоречні», – пояснила Боржемська.

  • Про ставлення дітей до батька

Однак, за словами Марини, добрі стосунки пари тривали недовго. Переписки рідшали. Тренерка зізнається, що діти вже звикли бути без тата.

«Слава каже, що я винна в цьому. І дуже багато людей говорять, що я так налаштувала дітей. Але я навпаки деякий час виправдовувала його. Просила дітей дати йому час, пояснювала, що батькові зараз складно. Просила зрозуміти його, – поділилась Марина Боржемська. – Можливо, агресія по відношенню до мене їх лякає. Але я говорила, що це їхній батько і він назавжди ним залишиться. Що його потрібно приймати і поважати таким, яким він є. Просила дати час. На що Роберт сказав: "Мамо, немає за що чіплятися. Мені вже навіть нецікаво проводити з ним час". Діти попросили, аби я не намагалася їх переконати щодо зустрічей».

  • Про припинення спілкування з В’ячеславом

«Він почав мені настирливо писати. Я не могла спати вночі. Постійні смс-повідомлення, залякування. Останній раз я йому сказала: "У нас новий закон про аб'юзинг. Якщо ти будеш мене ображати, я звернусь до поліції і до суду. Надам всі скріншоти переписок". Це його заспокоїло. Він зрозумів, що втратив найцінніше – любов своєї дружини, дітей», – зізналась Марина.

На питання, допоки, на думку Марини, триватимуть складнощі з Узелковим, вона відповіла: «Думаю, до тих пір, поки в моєму житті не з’явиться чоловік. Тоді, можливо, це припнеться».

Марина Боржемская и Вячеслав Узелков

Марина Боржемская и Вячеслав Узелков

Фото: архів пресслужб, архів Viva!

Названа донька Потапа
Предыдущий материал

Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

Аніта Луценко
Следующий материал

Яка доросла! Аніта Луценко показала доньку, яка пішла в перший клас

Новости партнеров