«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

Джамала
«Заплющуєш очі, і не хочеш бути ані співачкою, ані активісткою, а просто хочеш бути мамою»: Джамала — про синів, чоловіка та танці. Співачка пояснила причину участі в польському шоу «Танці з зірками» та поділилася, як скучила за родиною.

Відома українська співачка Джамала розповіла в інфотейнмент-шоу «Життя відомих людей» на каналі ТЕТ про участь у польських «Танцях з зірками» та поділилася тугою за дітьми та чоловіком.

Джамала с мужем

За цей час у різних куточках світу Джамалі вдалося зібрати понад 90 мільйонів доларів: на благодійну вечерю її запрошувала перша леді Туреччини, вона співала перед Борисом Джонсоном і виступала на найкращих фестивалях світу. Але всюди у неї є важлива умова — не бути на сцені з російськими виконавцями.

«Я б не хотіла розділяти сцену з російськими виконавцями. Мені це неприємно», — пояснила співачка.

Джамала

У пошуках нових способів заявити про Україну у світі Джамала стала учасницею польського шоу «Танці з зірками».

«Це перший кейс у “Танцях з зірками”, коли на шоу будуть робити збори під час ефірів. Поки я танцюю, збираються гроші, говориться про Україну, і для мене це дуже важливий шанс», — поділилася причиною участі в шоу Джамала.

Джамала с мужем и детьми

Через такий щільний робочий графік співачці складно присвячувати час своїм дітям:

«Я дуже сумую, мене просто розриває на шматки. І зараз, звичайно, я у Варшаві та думаю, як забрати їх сюди. Був тиждень, коли ми були разом, і я не можу просто ніяк зібратися — мені стало так добре з ними. Заплющуєш очі, і не хочеш бути ані співачкою, ані активісткою, а просто хочеш бути мамою».

Скучила Джамала й за своїм чоловіком, хоча час від часу вони бачаться.

«З 24 лютого мій чоловік є моєю скалою та плечима, тому що все, що я роблю, — від квитків, логістики, перемовин, концертів, — він організатор. У нього є можливість офіційно виїжджати і допомагати мені. Дітям потрібен батько. Вони з ним спокійні», — поділилася Джамала.

Дивіться також неопубліковані раніше весільні фото Джамали.

Джамала з чоловіком і сином

Фото: Viva!/@hanna.hrabarska, @karpiy; Інстаграм Джамали

Настя Каменских
Предыдущий материал

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

Вера Брежнева
Следующий материал

Теперь я такая: Вера Брежнева показала свой изможденный вид на новом фото

Новости партнеров