Названа донька Потапа вийшла заміж і переїхала в іншу країну

Названа донька Потапа
24-річна донька Ірини Горової і падчерка Потапа Наталія Горова вийшла заміж у Лівані і віднині житиме там.

Колишня дружина Потапа, продюсерка Ірина Горова поділилася новиною про одруження доньки у програмі «Життя відомих людей» на ТЕТ, а також розповіла про виїзд з України, своє ставлення до Олексія Потапенка і про те, як вона зараз веде бізнес.

Читайте также

Теперь я такая: Вера Брежнева показала свой изможденный вид на новом фото

Теперь я такая: Вера Брежнева показала свой изможденный вид на новом фото

41-річна Меган Маркл знялась у вишуканій фотосесії і розкрила свій секрет

41-річна Меган Маркл знялась у вишуканій фотосесії і розкрила свій секрет

Через декілька днів після повномасштабного вторгнення Ірина вирішила виїхати з родиною за кордон, бо зрозуміла, що у її приватному будинку небезпечно: «Над нашим будинком літали винищувачі, сподіваюся, наші. Але тоді ми нічого не розуміли, гвинтокрили були, вибухи. Коли підірвали нафтобазу в Глевасі, а це дуже поряд, і я побачила цей вибух, це був переломний момент. Я зрозуміла, що це дуже поряд, що я повинна щось зробити і вивезти батьків. Я за дві години зібралася, і ми поїхали. Мене накрило так, що я не знала, що мені робити. Я розуміла, що в мене їде дах. Не могла зібрати себе до тями. Тижні на 2-3 мене вирубило зовсім».

Подолати стрес Ірині несподівано допомогла її молодша дитина — син Андрійко, якого вона народила від репера Потапа«Коли ми приїхали в безпечне місце і мене накрило, він брав мене за руку, і ми ходили гуляти. Він не давав мені спокою: “Ти впораєшся, все окей, тут спокійно”. Потім я зрозуміла, що повертаюся до себе».

Потам і його діти: син Андрій і названа дочка Наташа

Андрій Потапенко уже приїздив в Україну разом із мамою. Однак восени він починає навчання в одній із європейських шкіл: «Для мене це не тому, що щось не так в Україні чи війна. Я хочу, щоб в цьому віці він відчув зміни і вихід з рамок комфорту. Коли комфортно — розвиток зменшується. Мені здається, це буде класний досвід, тому що школа тільки англійською, там навчаються іноземці і українці. Це буде збільшення світогляду».

Потам і його діти: син Андрій і названа дочка Наташа, а також колишня дружина Ірина Горова

Донька Горової від першого шлюбу Наташа у перший місяць війни перебувала разом зі своїм хлопцем у Грузії, а потім переїхала до Лівану, де живуть родичі її коханого. Звідти маму вона ошелешила новиною, що вийшла заміж: 

«Вона мені з Лівану присилає фотографію з обручкою і каже: “Мама, я така щаслива”. Добре, коли під час війни такі душевні ситуації трапляються. Її чоловіка батько з Лівану, і їх розписував мула. Вони одружені по цій вірі, але вона не приймала цю віру. Це повага для батьків. Ми вирішили, що вони тут обвінчаються за нашими традиціями, коли приїдуть, а потім вже буде весілля. Для батька було важливо, щоб вони під богом були».

Потам і його названа дочка Наташа Горова

А от ставати бабусею Ірина поки що не готова. До того ж зараз вона якраз влаштовує своє особисте життя. І теж не приховує — надзвичайно щаслива у стосунках: 

«Я в тих стосунках, які для мене найкрутіші в моєму житті. Я відчуваю себе дуже вільною і щасливою, і наповненою».

Читайте также

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

Настя Каменских рассказала, действительно ли она беременна

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

Ірина Горова розповіла і про свого колишнього — Потапа, який ще до початку війни перебував в Іспанії:

«Наша співпраця трошки ускладнена тим, що ми в різних країнах. Це дуже складно. Ми спілкуємося. Не те, що ми поставили на паузу, просто я сконцентрована над тим, що в Україні, над розвитком компанії MO3GI Group, а Олексій більше за кордоном. Але зараз кожен робить все, щоби допомогти Україні».

Недавно Настя Каменських розповіла, чи справді вона вагітна.

Потам і його син Андрій і колишня дружина Ірина Горова

Потап з сином

Фото: соцмережі

Макс Барських
Предыдущий материал

Макс Барських показав зворушливі кадри рідної школи: «Херсон — це Україна. Була, є і завжди буде»

Марина Боржемська
Следующий материал

Марина Боржемська розповіла про нового коханого чоловіка і залякування з боку В’ячеслава Узелкова

Новости партнеров