Яна Глущенко показала свого однорічного сина і нарешті розсекретила його ім'я

Яна Глущенко показала свого однорічного сина
Актриса «Дизель Студіо», секс-символ українського гумору та молода мама поділилася фотографією свого малюка, а також розсекретила незвичайне ім'я дитини.

Миле фото синочка Яна Глущенко опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм і підписала так: «Знайомтеся. Моє кохання на все життя – Збаращук Тамерлан Олегович». Нагадаємо, що це перша спільна дитина в актриси та музичного продюсера, концертного директора «Дизель Шоу» Олега Збаращука, яка вже має старшого сина.

«Я ще після пологів вирішила, що покажу сину і назву його ім'я, коли йому виповниться рік. Не знаю чому, але саме так нагадувала інтуїція. Тепер він доросла і усвідомлена людина, яка готова до соціуму. Ну і всі на фото бачать - він чудова дитина! Для свого віку він уже багато чого вміє. Щодня дивує своїми талантами, радує нас із чоловіком», – розповідає акторка.

Читайте також

Рік тому, а саме 4 жовтня, на світ з'явився маленький Тамік. Після пологів актриса швидко відновилася – вже за тиждень сяяла на сцені. Ім'я дитини пара вибрала дуже оригінальне – Тамерлан.

«Ми довго вибирали ім'я – довго сперечалися із чоловіком. Але потім вирішили – як народиться малюк, подивимося на нього та ім'я саме прийде! Народився. Дивимось, а ім'я не приходить. У пологовому будинку можна було одразу оформити свідоцтво про народження, тобто ім'я треба було вигадати терміново. Зійшлися на Тимурі. Синочок нам одразу здався дуже ніжним і милим, здавалося ім'я підходило. Але вже вдома стало зрозумілим – воно не його. Не лежало моє серце і малюкові воно не пасувало. Через місяць ми його офіційно перейменували на Тамерлана (дослівний переклад «залізний лев»). Розумію, що це ім'я східне і не асоціюється з блондином з блакитними очима. Але йому воно дуже личить! Тамік за рік плакав лише кілька разів, і те, коли сильно вдарявся. Мужньо пережив уже 10 зубів! Як то кажуть: «Як човен назвеш, так він і попливе». Наш Залізний лев – дуже сильний духом хлопчик!

У питанні на кого схожий малюк, Яна з посмішкою зізналася, що радіє тому, як сильно син схожий на неї.

«Тамік – маминий син, чому я шалено щаслива. І щодо характеру він усе найкраще взяв від мами (сміється). Ніколи не плаче, це дитина-усмішка. Про нього я можу, захоплюючись, розповідати годинами. Я дуже щаслива, що ця дитина вибрала саме нас своїми батьками!»

Шанувальники актриси у коментарях під фото засипали дитину компліментами та привітали з його першим днем народження.

Зараз молода мама успішно поєднує материнство та щільний графік. У цьому, звичайно ж, їй допомагає її чоловік, що любить. Нагадаємо, що зараз актриса разом з колегами «Дизель Шоу» активно репетирують і готуються до майбутнього концерту та осіннього туру.

Яна Глущенко показала годовалого сына

Яна Глущенко з чоловіком Олегом Збаращуком та сином Тамерланом

Яна Глущенко и ее муж показали сына

Яна Глущенко целует сына

Фото: прес-служба «Дизель Шоу»

Соціальний проект Переможці підбиває підсумки: спортивні протези, тренінги з реабілітації, виставки
Попередній матеріал

Соціальний проект Переможці підбиває підсумки: спортивні протези, тренінги з реабілітації, виставки

Інна Цимбалюк
Наступний матеріал

Інна Цимбалюк показала сімейне фото з чоловіком та дочкою

Новини партнерів