Хвороба Кейт Міддлтон: як принцеса Уельська лікується від раку

Кейт Міддлтон
Принцеса Уельська стала для багатьох еталоном хороших королівських манер, вишуканого смаку та бездоганного зовнішнього вигляду. Кейт завжди усміхається на публіці та ввічливо спілкується з людьми. Утім, у її житті раптово з’явилася онкологія.

Не встигли шанувальники королівської родини оговтатися від новини про рак у короля Чарльза III, як лихо спіткало дружину принца Вільяма - Кейт Міддлтон. Ця звістка ошелешила весь світ. Адже принцеса Уельська правильно харчується, займається кількома видами спорту, та й загалом веде здоровий спосіб життя. Однак, як бачимо, що від онкології не застрахований ніхто: навіть члени королівської родини.

Операція Кейт Міддлтон

На початку року стало відомо, що принцесі Уельській зробили операцію на черевній порожнині. Хірургічне втручання проводили лікарі з римської клініки Gemelli. Раніше вони займалися лікуванням самого Папи Римського. Для того, щоб зробити операцію, медики спеціально приїхали до Лондона. Усе пройшло успішно, без ускладнень. Міддлтон провела в лікарні 2 тижні, після чого повернулася додому.

Кейт Міддлтон

Британські медіа писали, що Кейт проходила реабілітацію після операції під наглядом чудових фахівців. Утім, їй потрібен був час, аби повністю відновитися. Однак громадськість почала бити на сполох, тому що принцеса не виходила на зв’язок протягом двох місяців. Ніхто не розумів, чому Її Високість не з’являється на публіці.

Водночас у пресі писали, що Кейт проходить реабілітацію та хоче спокою насамперед для своїх дітей. Тому й не коментує свій стан і не виходить у світ.

Кейт Міддлтон після операції

У лютому, через кілька тижнів після операції, принцеса Уельська разом із Вільямом і дітьми, поїхала у резиденцію британських монархів. Вона розташована у графстві Норфолк. Тоді у їхніх дітей якраз були канікули, тож подружжя мало змогу відпочити. Згодом журналісти помітили принцесу Уельську неподалік Віндзорського замку. Вона перебувала в чорних окулярах в автівці своєї мами. Тоді королівські оглядачі зазначали, що Міддлтон почуває себе краще.

На День матері, що у Великій Британії відзначають 30 березня, з’явилося перше публічне фото Міддлтон. На ньому вона постала разом із трьома дітьми - Шарлоттою, Луї та Джорджем. Принцеса мала щасливий вигляд на світлині.

Кейт Міддлтон з дітьми

Утім, уважні шанувальники королівської родини звернули увагу на деякі нюанси. Користувачі мережі засумнівалися у справжності знімка. Тому що положення тіла принцеси на фото виглядало неприродно, а ще ліва рука здавалася розмитою. Неповноцінно виглядали й деякі інші деталі на світлині: вбрання принца Луї, земля під ногами, а також частина руки принцеси Шарлотти.

Обговорення було настільки жвавим, що на нього відреагувала сама Кейт. Її високість зізналась, що фото дійсно було відредаговано, тож вона попросила вибачення за непорозуміння.

Згодом у мережі поширили перше відео після операції, на якому видно Кейт разом із Вільямом. Їх помітили біля фермерського магазину. У ролику принцеса Уельська усміхалася й мала свіжий вигляд.

Тому жодних деталей, які свідчили б про важкий перебіг одужання після операції, не було. Утім, деякі користувачі мережі почали писати, що відео створене штучним інтелектом. А деякі взагалі запідозрили, що для ролика запросили двійника Кейт, аби створити видимість, що все добре.

Теорії зникнення Міддлтон

Підозри у несправжності світлин принцеси та її відсутність на публіці породили різні чутки. З’явилась інформація, що хірургічне втручання завершилось не так добре, як розповідали. Зокрема, іспанська журналістка Конча Каллеха в ефірі телепрограми Telecinco ствердила, що стан Кейт погіршився після операції. Мовляв, її навіть вводили в штучну кому. Інформацію швидко підхопили кілька іспанських ЗМІ. Але у монаршій родині назвали таку заяву «повною нісенітницею» та спростували її.

Інша версія відсутності принцеси Уельської в публічному просторі була не менш резонансною. Американський комік і ведучий Стівен Колберт у своїй програмі "The Late Show" припустив, що Кейт зникла через нібито зраду принца Вільяма з Роуз Генбері, маркізою Чолмонделі.

У «жовтій» пресі писали, що Вільям навіть планує розлучитися з Міддлтон, щоб згодом зійти на королівський престол разом із Генбері. Плітки про їхній роман почали з’являтися ще у 2019 році. Нібито раніше Кейт підтримувала дружні стосунки з Роуз, але в один момент припинила.

Цікаво, що Роуз Генбері перебуває у шлюбі з Девідом Чолмонделі, сьомим маркізом Чолмонделі протягом 15 років. Вони виховують трьох дітей: 14-річних Александра та Олівера, а також 8-річну Айріс.

Розі Генбері

Розі Генбері з чоловіком, маркізом Чолмонделі

Жінка походить зі шляхетної родини. Бабуся Роуз - леді Елізабет Ламбарт, була дружкою на весіллі Єлизавети II з принцом Філіпом. Утім, варто зазначити, що на сьогодні немає жодних доказів, які б підтверджували ці теорії.

Аби спростувати усі чутки, Кейт таки вийшла у публічний простір наприкінці березня. Вона записала відео, у якому повідомила про онкологію. Такий діагноз принцесі поставили після здачі відповідних аналізів, які зробили їй після операції.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

За словами Міддлтон, вона не розповідала про це, щоб «зберегти приватність заради їхньої молодої сім'ї», а також для того, щоб не хвилювалися діти. Дізнавшись цю новину, багато людей почали писати принцесі слова підтримки з побажаннями швидкого одужання.

Останні новини про Кейт Міддлтон

У мережі немає багато інформації про те, як себе зараз почуває Її Високість. Британські інсайдери писали, що принцеса Уельська зблизилася з королем Чарльзом III, у якого також виявили рак цього року. Вони стали проводити більше часу разом, особливо на природі. Керол Міддлтон, мама Кейт навіть готує додаткову їжу для короля, коли він приходить до них.

Читайте також

У 42-річної Кейт Міддлтон діагностували рак

У 42-річної Кейт Міддлтон діагностували рак

Онкохвора Шеннен Доерті переконана, що Кейт Міддлтон змусили публічно розповісти про свій діагноз

Онкохвора Шеннен Доерті переконана, що Кейт Міддлтон змусили публічно розповісти про свій діагноз

У квітні принцеса Уельська була нагороджена королем членством в ордені Кавалерів Честі. Таку нагороду вручають за певні досягнення в літературі, музиці, науці, політиці, промисловості та релігії. Зокрема, Її високість отримала нагороду за внесок у мистецтво, тому що є патроном Королівського фотографічного товариства та Національної портретної галереї. Цікаво, що Кейт стала першою особою королівської родини, яка отримала цю нагороду.

Наприкінці квітня на сторінці королівської родини в інстаграмі поширили фото з весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Це зробили принагідно до 13 річниці їхнього подружнього життя. Примітно, що фото було чорно-біле.

Кейт Миддлтон и принц Уильям

Тож чутки про ймовірну кризу в стосунках принца та принцеси Уельських лише пожвавилися. Утім, на початку травня прихильник монаршої родини поцікавився у Вільяма, як себе почуває Кейт. Його відповідь виявилась лаконічною: «У нас все добре».

Згодом дизайнерка королівської сім'ї Амайя Аррієта, яка є близькою до подружжя, спантеличила своєю заявою. Вона поділилась, що принц і принцеса Уельські «проживають справжнє пекло». Ймовірно, боротьба з раком позначається на їх стосунках. Водночас у Кенсінгтонському палаці розповіли, що Кейт неодмінно продовжить виконувати свої королівські обов’язки, як тільки медики дозволять їй повернутися до роботи.

Утім, днями інсайдери повідомили, що стан принцеси не стає кращим. Через курс хімієтерапії Її Високість втрачає волосся, вагу та відчуває на собі інші побічні реакції. Попри це, Вільям намагається максимально підтримувати дружину та скасовує деякі офіційні візити, щоб проводити більше часу з принцесою.

Як події будуть розвиватися далі, складно передбачити. Попри це, хочеться, щоб Кейт Міддлтон одужала якомога швидше та повернулась до свого звичного життя.

 

Читайте також

Історія принца Гаррі: народжений бути принцом і не стати королем

Історія принца Гаррі: народжений бути принцом і не стати королем

ЗМІ помилково повідомили про смерть короля Великої Британії Чарльза ІІІ

ЗМІ помилково повідомили про смерть короля Великої Британії Чарльза ІІІ

Фото: інстаграм королівської родини, інстаграм Chinoiserie and Chintz

Відео: The Sun, La sala VIP de PD, Global News, інстаграм королівської родини

Джамала
Попередній матеріал

Джамала народила третю дитину і розсекретила ім'я малюка

Іванна Онуфрійчук
Наступний матеріал

Українська телеведуча народила первістка від чоловіка-мільйонера

Новини партнерів