У 42-річної Кейт Міддлтон діагностували рак

Кейт Міддлтон
Принцеса Уельська повідомила про це особисто у відеозверненні і попросила про приватність для її родини.

У 42-річної принцеси Уельської діагностували онкологічне захворювання. 22 березня Кетрін записала відеозвернення, в якому розповіла про це.

За словами Кейт Міддлтон, лікарі виявили онкологічне захворювання під час тестів після операції на черевній порожнині, яку зробили у січні. Вона зазначила, що перед проведенням операції підозр на рак не було.

«У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим. Операція пройшла успішно. Проте аналізи після операції показали, що рак все ж таки був. Тому мої лікарі порадили мені пройти курс превентивної хіміотерапії, і зараз я знаходжуся на ранніх стадіях цього лікування», — сказала Кейт.

Наприкінці лютого принцеса Уельська розпочала лікування і наразі проходить курс хіміотерапії. Тип раку вона не озвучила.

Кейт Міддлтон

Новина про рак стала для Кейт Міддлтон великим шоком

Найближчим часом принцеса буде зосереджена на лікуванні та одужанні і тимчасово припинить виконання державних справ. Вона планує повернутися до роботи відразу, коли це буде можливо.

«Мені знадобився час, щоб пояснити все дітям — Джорджу, Шарлотті та Луї, і переконати їх, що зі мною все буде добре. Я вдячна медикам, у мене чудова команда. Поруч чоловік, і його кохання й турбота допомагають мені. Я хочу, щоб усі, хто бореться з раком, не здавались і знали, що ви не самотні», — сказала принцеса.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

У лютому у короля Великої Британії Чарльза ІІІ також діагностували рак. Минулого тижня ЗМІ помилково повідомили про його смерть: новина виявилась фейком.

Читайте також

Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції

Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції

ЗМІ помилково повідомили про смерть короля Великої Британії Чарльза ІІІ

ЗМІ помилково повідомили про смерть короля Великої Британії Чарльза ІІІ

Фото: @princeandprincessofwales/Instagram

Шура Гера і Марі Чеба
Попередній матеріал

Альтернатива «Маші і ведмедю» з «Фіксиками»: вийшов епічний фентезі-роман про Кия

Шеннен Доерті
Наступний матеріал

Онкохвора Шеннен Доерті переконана, що Кейт Міддлтон змусили публічно розповісти про свій діагноз

Новини партнерів