Кейт Міддлтон зробили операцію. Заява Кенсінгтонського палацу

Кейт Міддлтон
42-річна Кейт Міддлтон стала об'єктом гучних новин у зв'язку зі станом здоров'я: принцесі Уельській зробили хірургічну операцію на черевній порожнині.

Кенсінгтонський палац випустив заяву, здивувавши світ, що принцесі Уельській зробили несподівану хірургічну операцію на черевній порожнині. Представники палацу зазначають, що операція була плановою.

Не вказуючи конкретних деталей і причин операції, пресслужба палацу закликала громадськість сприймати інформацію з розумінням і поважати право королівської родини на конфіденційність.

Кейт Міддлтон усміхнена

«Її королівська Високість принцеса Уельська була госпіталізована для планової операції на черевній порожнині. Операція пройшла успішно і очікується, що вона залишиться в лікарні від десяти до чотирнадцяти днів, перш ніж повернутися додому для відновлення. Судячи з нинішніх медичних рекомендацій, вона навряд чи повернеться до виконання своїх обов'язків до Великодня. Принцеса Уельська цінує інтерес, який викличе ця заява. Вона сподівається, що громадськість зрозуміє її бажання підтримувати якомога більше нормального життя для своїх дітей, і її бажання, щоб її особиста медична інформація залишалася конфіденційною», — йдеться в заяві.

Заява Кейт Міддлтон з родиною

Спільнота фанів та прихильників Кейт Міддлтон вражена цією несподіваною новиною, і соціальні мережі вже заповнені висловами підтримки та побажань принцесі швидкого одужання.

Цього ж дня у Букінгемському палаці повідомили, що в короля Чарльза ІІІ знайшли пухлину.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Читайте також

Кейт Міддлтон одягла жовто-синій символ: герцогиня Кембриджська продемонструвала свою підтримку

Кейт Міддлтон одягла жовто-синій символ: герцогиня Кембриджська продемонструвала свою підтримку

У короля Великої Британії знайшли пухлину

У короля Великої Британії знайшли пухлину

Фото: Instagram @princeandprincessofwales

Чарльз ІІІ
Попередній матеріал

У короля Великої Британії знайшли пухлину

Микола Тищенко і його ексдружина Алла Барановська
Наступний матеріал

Микола Тищенко вперше назвав причину розлучення з Аллою Барановською

Новини партнерів