«Те, що з цього вийшло, мене вразило»: Сергій Бабкін випустив альбом «Лютий»

Сергій Бабкін
Нову платівку музикант писав упродовж повномасштабної війни.

Альбом Сергія Бабкіна отримав назву «Лютий» і налічує 12 композицій: сингли «Непробивна», «Про Дні» та «Магія», випущені у 2023-му році, та 9 нових пісень. Він одночасно виходить на стрімінгових платформах та у форматі вінілової платівки.

Сергій Бабкін: «Ще до того як я почав запис пісень для цього альбому, я вже знав, що він називатиметься «Лютий». За останні два роки це слово набуло для нас нових сенсів та стало символом спротиву. Воно чітко описує і внутрішній стан кожного українця. Лютий – початок нової історії, червона лінія між минулим і майбутнім, рубець на клітинній тканині, який довго заживаючи, дає сили на рух уперед. Незважаючи на це, в новому альбомі є і світлі пісні, сповнені надії на перемогу, віри в свої сили, та любові до життя. Я хотів відобразити весь спектр почуттів та емоцій людини: від глибинної внутрішньої правди до реакції на неймовірний тиск ззовні. Ця платівка – бесіда з самим собою віч-на-віч.

Окремо хотів звернути увагу на обкладинку платівки, де зображено відбиток мого обличчя. Я зробив його, гуляючи одного зимового вечора з сином. Поклав свою голову на снігову подушку та сфотографував на телефон. Те, що з цього вийшло, мене вразило. Коли ми готували альбом до релізу, я показував зображення друзям та колегам, буквально всі думали, що це створив дизайнер у Photoshop. Мені насправді дуже приємно, що вона виникла спонтанно, тому вона справжня, трушна. Я навіть жартую, що є речі, зроблені власноруч, а я зробив дизайн обкладинки «власнооблич». А саму назву «Лютий» та перелік пісень я викарбував на льоді».

Сергій Бабкін випустив альбом «Лютий»

Більшість треків за своїм звучанням тяжіють до рок-музики, але серед композицій є, наприклад, пісня «Товариш», записана в ритмі свінгу під акомпанемент біг-бенду з яскравими партіями духових.

Робота над альбомом проходила в мюнхенській Mastermix Studio, відомою співпрацею з такими світовими зірками, як Madonna, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Boney M та інші, а зведення та мастерінг – у провідній українській студії 211.

Сергій Бабкін з гітарою у шкіряній куртці

Фото: пресслужба

Читайте також

Духовний здобуток: KHAYAT презентував відео на пісню «Псальма»

Духовний здобуток: KHAYAT презентував відео на пісню «Псальма»

Війна закінчиться, а любов – ні. 7 лайфхаків гармонійних стосунків у парі від відомої телеведучої

Війна закінчиться, а любов – ні. 7 лайфхаків гармонійних стосунків у парі від відомої телеведучої

KHAYAT
Попередній матеріал

Духовний здобуток: KHAYAT презентував відео на пісню «Псальма»

Маша Єфросиніна у шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»
Наступний матеріал

Маша Єфросиніна у шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»: «Мені було страшно сідати в крісло колісне»

Новини партнерів