Війна закінчиться, а любов – ні. 7 лайфхаків гармонійних стосунків у парі від відомої телеведучої

Світлана Леонтьєва
Ведуча каналу «Дім» Світлана Леонтьєва вже багато років щаслива у шлюбі з чоловіком Сергієм Нагорянським. Про те, як зберігати вогонь кохання, вона розповіла ексклюзивно для Viva!

Прагнення гармонічних стосунків у відносинах чоловіка і жінки – звичайна мрія кожної закоханої пари. Ведуча програми «Точка опори» впевнена, що гармонія в парі – це робота двох. Так, саме робота. Особливо, якщо ваше кохання – це вже любов у родині, шлюбі. Сьогодні цю гармонію дуже важко втримати, адже війна розділила родини.

«Особисто я переконана, що у жінки тут сольна партія. Бо створювати гармонію – це наше, жіноче. Від гармонійного кольору посуду, з якого ви щоранку снідаєте, до гармонії вітання після тяжкого виснажливого дня. Гармонію народжує любов! Саме це почуття  спонукає чути кохану людину, оберігати її від негараздів, дослухатися до її побажань», – каже Світлана.

Світлана Леонтьєва з чоловіком Сергієм Нагорянським

Світлана Леонтьєва з чоловіком Сергієм Нагорянським

Як зберегти гармонію у стосунках? Ведуча поділилася своїми секретами.

  1. Спочатку усмішка і поцілунок. Як би тяжко вам не було, ніколи не зустрічайте, не починайте розмову по телефону з коханим претензіями, доріканнями, поганими новинами. Спочатку поцілунок і фраза: «Як же я рада тебе бачити, чути».
  2. Цікавтеся його захопленнями. Навіть якщо не любите футбол, оперу чи реп, чи нічого не розумієте у зброї, з якою він працює щодня, подивіться на його улюблене детальніше. Поцікавтеся, послухайте, спробуйте зрозуміти. Врешті-решт спитайте – чому? І підіть з коханим на футбол чи в оперу на його улюблену «Травіату».
  3. Слухайте. Спочатку дослухайте, що він хоче вам сказати. Не переривайте. Стримайте себе і свої слова. Хвилинне мовчання в розмові іноді робить такі дива!
  4. Не з’ясовуйте стосунків. Ці гарячі емоції ні до чого хорошого не приведуть. Краще витримати паузу, заспокоїтися і, якщо вас за годину ще турбує та проблема, а він не хоче відповісти на ваше питання – напишіть йому листа, повідомдення, де спокійно поясніть, що вам не подобається і чому. А тоді приймайте рішення. Може, це взагалі не ваша людина...
  5. Проводьте час разом. Тільки удвох, без галасливої компанії друзів чи знайомих. І навіть не галасливої. Особливо, якщо він приїздить до вас на коротку відпустку. Просто підіть чи поїдьте кудись тільки вдвох. Навіть мовчання і тихе споглядання гарних краєвидів Качанівки чи Уманського парку додасть вашим стосункам гармонії. Не кав’ярня чи кіно, а спілкування наживо.
  6. Робіть маленькі приємності і не чекайте подяки. Купіть його улюблену шоколадку і покладіть на його телефон чи на книжку, яку він читає. Киньте йому смішну картинку на телефон або приготуйте його улюблений пиріг, якщо він поряд. Просто так, не до свята. Дрібничка, а приємно. Може, й він захоче здивувати вас...
  7. Ніколи не лягайте спати, не помирившись. Прикрості, образи, гарячкові слова й емоції так боляче ранять нам серця. Та коли ми в стані сварки, самі ж від цього дуже страждаємо. І як би важко не було, варто навчитися прощати. Варто обняти і поцілувати перед сном, або відправити поцілунки віртуальні, голосове повідомдення. А вже потім дати зрозуміти, може й жартома, що зачепило.

Пам’ятайте гармонія складається з дрібниць: щоденних деталей, слів, поглядів, вчинків. І нехай ваші «щоденні дрібнички» не руйнують, а вибудовують справжню красу величного палацу на ймення кохання. Війна закінчиться, а наша любов – ні.

Читайте також

Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ

Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

вухастик
Попередній матеріал

Догляд за речами дитини від перших днів життя: що потрібно знати і на що звертати увагу

Леся Нікітюк
Наступний матеріал

Що робити, аби не поїхав дах? Поради від Лесі Нікітюк

Новини партнерів