YakTak розповів про свою кохану: «Вона старша за мене. Я комплексував та боявся осуду людей»

YakTak
Відомий артист YakTak дав ексклюзивне інтерв’ю проєкту «Неймовірна правда про зірок» на СТБ, де вперше розповів про стосунки.

У сучасному світі, коли кожен крок зірок викликає хвилювання серед фанатів, неможливо приховати життя від пильного ока публіки. Особисте щастя хітмейкера YakTak, який увірвався на музичну арену як справжній феномен, — це постійний об’єкт уваги та цікавості. 

Ні для кого не секрет, що серце YakTak вже давно зайнято. Проте він не хоче ставати одним із тих артистів, які постійно є «хедлайнерами» новин з приводу своїх особистих стосунків. Ексклюзивно для програми «Неймовірна правда про зірок» співак привідкрив завісу свого особистого життя та розповів, як почалися стосунки з його коханою Алісою.

YakTak і його кохана дівчина Аліса

YakTak і його кохана дівчина Аліса

«Ми знайомі з самого дитинства. Ми з одного селища. Наші батьки давно знайомі. Я знав, що є така дівчина Аліса, але на той момент вона мені не дуже подобалась, як і я їй. Бо я співав, а вона вважала, що я спіймав зіркову хворобу. Але було, зізнаюся. А потім був один момент, це була шкільна дискотека, і я крутив з хлопцями, був місцевим діджеєм. І відтоді ми разом», — поділився YakTak.

YakTak і його кохана дівчина Аліса

Співак вважає, що висвітлення його особистих стосунків не є чимось цікавим. YakTak зазначає, що у світлі постійних розлучень та скандальних розлучень відомих зірок показувати свої стосунки як ідеальні або піддавати їх громадському обговоренню — це лише створення картинки для преси.

«Я сьогодні й так багато розповів про своє особисте. Я не та людина, яка любить висвітлювати стосунки. У мене є декілька спільних фото з Алісою у соцмережах, але на тому все. Я не хочу, щоб це було предметом обговорення», — наголосив артист.

У пари є невелика різниця у віці — Аліса старша на два роки. «Перший час у мене це викликало дискомфорт, я боявся осуду людей. А потім подумав — байдуже», — розповів співак.

YakTak і його кохана дівчина Аліса

А ще його дівчина Аліса є частиною команди співака і його особистим радником.

Ще одним важливим моментом в інтерв’ю є відверте зізнання артиста, щодо “свого” місця у світі шоубізнесу. Кожен артист має свої власні уявлення про те, що означає бути в центрі уваги. Деякі віддають перевагу шумним подіям та тусовкам, тоді як інші відчувають себе більш комфортно в тіні, віддаючи перевагу мистецькій самореалізації.

YakTak

«Я себе не відчуваю у шоубізнесі. Я думаю, що мене "серйозні люди" з музичної індустрії не сприймають як артиста. І я від цього не страждаю, мені прекрасно. В мене своє коло спілкування. Я і не хочу бути якимось шоуменом», — зізнається артист.

YakTak і його кохана дівчина Аліса

Фото: соцмережі YakTak

alyona alyona і Jerry Heil
Попередній матеріал

alyona alyona і Jerry Heil прокоментували натяк MELOVIN на фальсифікацію результатів Нацвідбору

король Чарльз ІІІ
Наступний матеріал

Офіційно: у короля Великої Британії діагностували рак

Новини партнерів