Назвали alyona alyona хабалкою: що реперка відповіла ведучим YouTube-шоу «Ісландія»

alyona alyona
Чорний політтехнол, експіарник Януковича, засновник YouTube-каналу «Ісландія» Володимир Петров у парі з блогером Сергієм Івановим публічно образили реперку alyona alyona, журналістку Аліну Доротюк та блогерку Люду з Голлівуда.

«Я правильно розумію, що оця хабалка, яку ви всі вважали реперкою, оця проста під'їздна хабалка у метро, розповідає, що не хоче нічого змінювати... Ви всі помилилися, вона просто хабалка, вона жодного відношення до суспільства не має... Тьотя, яка робить вигляд, що вона чорношкірий репер, яка читає реп на гостросоціальні теми, бл*дь, зараз каже, що вона в рот *бала гостросоціальні теми. Прийшов час визначитися: ти тупа хабалка чи ти репер», — звернувся до артистки Володимир Петров. А його колега Сергій Іванов грубо висловився щодо зовнішності журналістки Аліни Доротюк і блогерки Люди з Голлівуда.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Аліна Доротюк (@dorotiuk_)

alyona alyona досить рідко публічно відповідає на хейт, але після нового випуску на YouTube-каналі «Ісландія» реперка звернулась до Володимира Петрова та Сергія Іванова з закликом перестати засуджувати людей і почати вести себе як дорослі чоловіки.

Зі сторінки alyona alyona в Instagram зрозуміло, що її неодноразово обговорювали у цьому шоу, де подавали інформацію з викривленими фактами.

«Я не зреагувала перший раз, але сьогодні ситуація повторилася, бо вони знову згадали журналістку і блогерку, які піднімали тему важливості репостів зборів. Ще й почали вживати якісь свої недоречні жарти. Два дорослі чоловіки», — коментує alyona alyona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Альона (@alyona.alyona.official)

Реперка звернулась до людей із закликом нагадати цим дорослим чоловікам про те, що зараз набагато важливіше єднатися і підтримувати один одного, а не просто сидіти в ефірі і принижувати жінок.

«Мені соромно не те що це бачити й чути, а й соромно, що це є в інфопросторі. Я б хотіла, аби всі люди зараз спрямовували свою діяльність не на пліткування, мізогінію у 21 столітті, а на реальну допомогу державі, суспільству і ЗСУ»,  — каже alyona alyona.

Cлова alyona alyona та журналістки Аліни Доротюк викликали резонанс у коментарях від відомих людей. Їх підтримали блогерка Саша Бо, ведучий Нікіта Добринін, психологиня Наталія Холоденко, комік Василь Байдак, інтервю’єр Анатолій Анатоліч та багато інших. Більшість просить не ставити крапку, а довести цю справу до суду.

Читайте також

«Не ганьбіть український народ»: Полякова спричинила скандал через фото з «хорошими росіянами»

«Не ганьбіть український народ»: Полякова спричинила скандал через фото з «хорошими росіянами»

Микола Тищенко вперше назвав причину розлучення з Аллою Барановською

Микола Тищенко вперше назвав причину розлучення з Аллою Барановською

Кейт Міддлтон
Попередній матеріал

Що відомо про стан здоров’я Кейт Міддлтон після операції

фільм
Наступний матеріал

У мережі зʼявився документальний фільм «Жінка сучасність»

Новини партнерів