«Не ганьбіть український народ»: Полякова спричинила скандал через фото з «хорошими росіянами»

Оля Полякова
Співачка Оля Полякова опублікувала в соцмережах фотографії з росіянами, зняті під час спільного благодійного проєкту.

Як відомо, Оля Полякова має дружні стосунки з російською журналісткою і блогеркою Нікою Білоцерківською. Минулого року співачка навіть звернулася до президента Володимира Зеленського та попросила надати подрузі український паспорт, чим викликала обурення в мережі. Цього ж разу скандал виник на підставі спільних фотографій з російським опозиціонером Олександром Невзоровим, що були зняті за кордоном під час благодійної вечері.

«Благодійна вечеря у Ніки Білоцерківської з приводу виходу книги Олександра Невзорова "Походження геніальності і фашизму". Зібрано грошей на дві карети швидкої допомоги для парамедиків!» — написала Оля Полякова в Інстаграм.

Соня Плакидюк, Олександр Невзоров, Ніка Білоцерківська, Оля Полякова

Соня Плакидюк, Олександр Невзоров, Ніка Білоцерківська, Оля Полякова

Утім, багато українців обурилися тим, що попри жорстоку війну Оля Полякова досі вірить в існування «хороших росіян». У коментарях інтернет-користувачі висловили свої думки щодо цього:

«Хороших росіян не було і не буде! Запам‘ятайте це НАЗАВЖДИ! P.S. Тільки в землі», «Це фіаско», «Знов хороші рускіє?», «Сам факт — їхня національність: це уже привід не мати з ними НІЧОГО спільного. Я б навіть не дихала з ними одним повітрям. Фу, просто фу. Немає цьому вчинку виправдання», «Хороших серед росіян НЕМАЄ! Війна триває, і не важливо, яким способом вони хочуть змити нашу кров зі своїх рук… от слів немає від цього вчинку», «Скільки можна тягти росіян в наш інфопростір!!! Ще й прикривати це все патріотизмом та благодійністю! На всій планеті ніхто більше не влаштовує благодійних вечорів в підтримку України. Тільки харошіє ускіє!», «От тобі і моральні цінності і принципи, їх нема», «Пройшло більше року війни і вже «хароші рускі», це днооо», «Ну так, це ж норма, що їх армія нас убиває, а вони збирають грошенят, щоб ми трохи підлікувались», «Це як називається? Пробачити хАрошіх рускіх, бо деякі з них грошей дали?», «Не ганьб#ть український народ», «Ганьба просто, які росіяни?? Рік війни!!!!», «Який крінж», «Ну це треш… Ольго, ви робите багато добрих справ, і величезна вам подяка, але чому ви продовжуєте тягнути цих людей в наш інфопростір?».

Читайте також

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

«Мені огидно»: Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами

«Мені огидно»: Тіна Кароль видалила новий кліп після скандалу з росіянами

Фото: Інстаграм Олі Полякової

Олексій Резніков і його дружина Юлія Зорій
Попередній матеріал

Відома ведуча розчулила мережу зізнанням у коханні до міністра оборони: «Пощастило з ним»

ANAEL
Наступний матеріал

У День пам'яті та примирення співачка Anael випустила символічну пісню про героїв

Новини партнерів