«Котики», що залетіли на мільйон: BAH.ROMA випустив новий сингл, який вже став хітом

BAH.ROMA
Пісня, кошти від якої повністю підуть на благодійність.

BAH.ROMA випустив третій сингл за півтора року — з початку повномасштабного вторгнення. Трек «Котики» підкорив ТikTok та станом на 5 жовтня отримав понад мільйон переглядів.

Навіть до офіційного релізу треку на стримінгових майданчиках можна заявити, що він виявився вкрай успішним. У новій пісні автор та виконавець Роман Бахарєв досліджує такі поняття, як любов і страх під час війни. «Саме ці два почуття є базовими для людей. Саме під час таких подій, як війна, і любов і страх ми відчуваємо по-новому та досить гостро. Ось про це моя пісня», — розповідає автор.

Сингл «Котики» є новим етапом у творчості BAH.ROMA. Трек виконаний в електронній манері та є зовсім не схожим на те, що артист робив в минулі роки.

«Я погрався з доволі складним поламаним ритмом. Він поєднується з дуже простим приспівом, який хочеться одразу наспівувати», — пояснює Роман Бахарєв. Крім того, на давніх фанатів артиста чекає ще один сюрприз — речитатив, який взагалі не асоціюється з творчістю гурту.

Читайте також

«Прошу вибачення за свої помилки»: BAH.ROMA розірвав зв’язки з росією і готує новий альбом

«Прошу вибачення за свої помилки»: BAH.ROMA розірвав зв’язки з росією і готує новий альбом

Лобода витратила 1,5 млн на відбудову знищеної квартири молодої сім'ї: «Буду продовжувати»

Лобода витратила 1,5 млн на відбудову знищеної квартири молодої сім'ї: «Буду продовжувати»

BAH.ROMA — це база українського інді. Роман Бахарєв визнаний одним з найяскравіших та самобутніх артистів альтернативної україномовної музичної сцени.

Багато хто знає BAH.ROMA за треком «На глибині», який став саундтреком до серіалу «Київ вдень та вночі». Наразі Роман Бахарєв працює над написанням нового матеріалу і вже видав два перших сингли з майбутнього альбому —  «199.9» та «Останній день літа». Його нові пісні слухають не тільки в Україні, вони часто потрапляють до європейських добірок і про них пишуть європейські ЗМІ.

З початком повномасштабної війни Роман займається благодійністю, співпрацює з благодійним фондом, збираючи гроші на медичні, реабілітаційні та освітні проєкти. У 2022 році Роман зіграв благодійний концерт у Лондоні, а також у Лісабоні та в Тбілісі. Також допомагає військовим та медикам на передовій, організовуючи й закриваючи збори на придбання машин швидкої допомоги, пікапів та різної амуніції. Команда проєкту BAH.ROMA також активно виступає на передовій та допомагає нашим захисникам розважитися поза межами служби.

На нову роботу артиста вплинула його благодійна діяльність, а також перебування у прифронтових регіонах. Всього діяльність артиста та його команди допомагає покривати базові потреби 400 вихованців виховних центрів Київської області. Але задля підвищення рівня фінансування, Роман Бахарєв організовує серію концертів в Україні та Європі, прибутки від яких будуть направлені на забезпечення цільових потреб дітей сиріт.

Сингл «Котики» також має на меті саме збір коштів на благодійність. Відео на трек було знято в відомому притулку для тварин Cats on Mars. Також ролики від BAH.ROMA, викладені в соціальних мережах, допомогли знайти нові домівки вихованцям центру. Але це ще не все, наразі Роман Бахарєв та голова Cats on Mars Євген Кібетс разом з найбільшою українською організацією з допомоги тваринам UA Animals розробляють новий проєкт, направлений на активізацію зборів на покриття цільових витрат притулків по всій країні.

Читайте також

«Я не здамся»: MONATIK показав кадри з туру Україною під час війни

«Я не здамся»: MONATIK показав кадри з туру Україною під час війни

Віра Брежнєва офіційно підтвердила, що розлучилась з Костянтином Меладзе

Віра Брежнєва офіційно підтвердила, що розлучилась з Костянтином Меладзе

Ніна Матвієнко
Попередній матеріал

У віці 75 років померла Ніна Матвієнко

Тоня і Ніна Матвієнко
Наступний матеріал

Присвята Ніні Матвієнко: донька показала відео, яке готувала до дня народження мами

Новини партнерів