Лобода витратила 1,5 млн на відбудову знищеної квартири молодої сім'ї: «Буду продовжувати»

Світлана Лобода
Співачка відновлює квартиру в Ірпені, знищену російською агресією. Власники зруйнованого житла на провулку Гнатюка майже рік намагалися знайти допомогу для відбудови оселі.

На початку повномасштабного вторгнення Юрій з дружиною та крихітним сином дивом врятувалися з-під російської окупації Ірпеня, втім вберегти квартиру від потрапляння снаряду не вдалося. Після повернення до рідного міста на місці колишньої оселі сім’я застала лише руїни.

«Ми зверталися до багатьох фондів, державних програм, але ніхто нам взагалі нічого не обіцяв і ми навіть втратили надію, що зможемо відбудувати наш будинок», — розповів Юрій.

Лобода витратила 1,5 млн на відбудову знищеної квартири молодої сім'ї

Після оцінки руйнувань та прорахунку необхідних відновлювальних робіт допомогти ірпінчанам взялася співачка Світлана Лобода. З початку повномасштабного вторгнення артистка активно допомагає відбудовувати рідне місто і власноруч відбирає всі об’єкти.

Як нам стало відомо, на відбудову квартири для родини Юрія співачка витратила півтора мільйона гривень.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

«Добре пам’ятаємо той день, коли нам зателефонували і сказали, що дають нам такий шанс. Ви навіть не уявляєте, на якому небі ми були від щастя», — згадує дружина Юрія.

Снарядом було зруйновано одну з несучих конструкцій будинку, відтак під загрозою залишалися ще мінімум 6 квартир, куди, після закінчення ремонту, також зможуть повернутися власники.

Уся родина постраждалих активно залучена до наближення перемоги: частина сім’ї нині захищає Україну на фронті, інша займається волонтерством, тому залишатися на Батьківщині для них особливо важливо.

«Ірпінь — моє рідне місто, і той біль та жах, який довелося пройти його жителям, крає серце щодня. Допомагати людям повертатися додому — це допомагати їм знову відчути любов і тепло. Для мене це велика радість. І я буду продовжувати робити все, що в моїх силах», — коментує Світлана Лобода.

Не менше за батьків на повернення до рідної оселі чекає і маленький син пари, котрий пам’ятає кожну деталь своєї квартири, хоча на початку повномасштабного вторгнення йому виповнилося півтора року.

Основні роботи з відновлення оселі планують завершити найближчими місяцями.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Лобода подарувала будинок за 2 мільйони сім’ї, чиє житло знищили росіяни

Читайте також

Світлана Лобода зі сцени відповіла на заяву Колі Сєрги

Світлана Лобода зі сцени відповіла на заяву Колі Сєрги

Відео дня: Світлана Лобода у Херсоні співає пісню Скрябіна

Відео дня: Світлана Лобода у Херсоні співає пісню Скрябіна

Cheev
Попередній матеріал

Кохання VS штучний інтелект: співак Cheev презентував кліп у стилі Sci-Fi

Роман Свечкоренко
Наступний матеріал

Ексклюзив: Свечкоренко з «Холостячки» розповів про весілля і свою лавсторі у мережі

Новини партнерів