Співачка Dannisha розповіла про дебютну роботу і прокоментувала скандал з Буше

Dannisha
Знайомимось зі співачкою Dannisha, яка демонструє новий рівень музики made in Ukraine.

— Данішо, вітаємо тебе з релізом пісні Ain't That Serious і кліпу на неї. Трек звучить дуже фірмово і по-західному хітово. Тож цікаво, які артисти або групи найбільше вплинули на тебе в музичному плані?

Дякую за привітання! До речі, ви дуже точно відчули західний стиль. На мою музику та становлення мене як артиста вплинули Rihanna, Dua Lipa та Doja Cat. Вони всі дуже різні, та кожна з них особлива і неповторна.

— У пісні є фрази про жагучу пристрасть і вбивче кохання. Тобі самій знайомі такі почуття?

Якби мені це не було знайомо, я би не писала про це пісню (посміхається). Моя творчість, пісні — це те, що повністю відображає мене, моє мислення та життя в цілому. В моєму розумінні артист повинен бути відвертим у своїй музиці, зі своїми слухачами, інакше навіщо пускати пил в очі? Фальш завжди відчувається.

— Які аромати або кольори асоціюються у тебе з треком Ain’t That Serious?

У мене є один із улюблених ароматів — Intoxicated by Kilian. Він привабливий, деревний, солодкувато-пʼянкий і чомусь саме цей аромат мені вперше спав на думку. А колір — безперечно, класично-червоний, колір пристрасті та бажання.

— Ти співаєш про нестримне бажання, яке накриває двох людей з головою. Що крім любові, на твою думку, зараз рятує людей у скрутні моменти?

Як на мене, в скрутні моменти рятують добрі люди навколо, друзі. Близькі люди, які можуть втішити словами, змінити твій настрій на 180 градусів буквально за 5 хвилин. Це найголовніше. Ще мене рятують хоббі, які приносять задоволення, це і музика зокрема. Але насамперед — друзі, їх теплі обійми, які можуть відчуватися і в словах, та добрі серця.

— Головну роль у твоєму кліпі виконав блогер-мільйонник, актор і телеведучий Богдан Шелудяк (Буше). Розкажи, як ви з ним познайомилися? І як ти почувалася поряд з Богданом під час зйомок відео?

Ми познайомились на репетиції з хореографії перед зйомками. Одразу знайшли спільну мову. Дивлячись на нього, відчуваєш спокій та впевненість, тому почувалася я максимально комфортно. Таке відчуття, ніби ми вже були знайомі давно. Можливо, це тому, що ми з ним трохи схожі. Богдан — джентельмен, і найголовшіше, що в нього добре серце, це можна побачити навіть в його очах.

— Як ти ставишся до останнього скандалу, повʼязаного з Богданом?

Звісно, я в курсі ситуації, в яку потрапив Богдан. Я про це відразу дізналася від команди, тому що ми відзняли кліп десь за 3 дні до скандалу. Хочу сказати, що хоч ми з Богданом знайомі не так давно, але про нього я можу відгукнутися як про вихованого та галантного чоловіка. Ми знімалися на одному майданчику і він поводився зі мною та іншими дівчатами, як справжній джентльмен. Можу зробити висновок, що його неправильно зрозуміли, і він говорив лише про свої особисті вподобання на шоу, в якому по концепту всі виражають саме субʼєктивні думки.

Але хочу підкреслити, що кожна дівчина має жити та виглядати так, як вона хоче. Ніхто не може вказувати ані мені, ані іншим дівчатам, як вони мають виглядати і що робити. Ми живемо в країні по-справжньому сильних жінок, які у прямому сенсі на одному рівні з чоловіками.

Dannisha

— У тебе є продюсер? Хто тобі допомагає будувати музичну кар'єру?

Продюсера в мене немає. Маю команду однодумців, які допомагають в різних організаційних аспектах. Дуже важливо, щоб тебе оточували люди, впевнені в тобі як в артисті та ідеологу проєкту, замотивовані робити крутий результат.

— Чи плануєш ти співпрацювати з українськими артистами? Або, можливо, ти рівняєшся на когось із них?

Поки що я про це не думала. Але я відкрита до співпраці, якщо мені буде подобатись ідея та імпонувати сам артист. Я завжди за креатив та експерименти. До речі, в українському шоубізнесі є крутий репер Tricky Nicki, який теж виконує англомовні пісні. Він мені перший спав на думку після цього питання. Ось із ним, я впевнена, ми б могли зробити дуже крутий фіт.

— Чи була ти учасницею музичних конкурсів або талант-шоу раніше?

Ніколи. Але не виключаю, що, можливо, буду брати участь у майбутньому.

— Як ти ставишся до Євробачення і чи думала взяти у ньому участь?

Ставлюся позитивно, це цікавий формат конкурсу, в ньому є змога пізнати для себе європейських артистів. Ще вважаю, що це гарний плацдарм для нових, ще не дуже впізнаваних артистів.

— Серед наших зірок є артисти, які спочатку випускали англомовні пісні, та згодом почали співати українською. У тебе така ж стратегія?

Наразі я хочу притримуватися вибраної стратегії, але в мене є ідеї інтегрувати українську мову в мої англомовні пісні, у форматі експерименту, перш за все для себе. Це дуже цікаво.

— Тобі подобається те, що відбувається зараз в українській музиці?

Останнім часом у нас зʼявилося дуже багато нових артистів, і це круто, що культура української музики розвивається та витісняє російську музику. В житті я притримуюсь позиції «немає нічого поганого, є тільки те, що не подобається тобі», тому я достатньо по-філософськи ставлюсь до цього питання.

— Де черпати сили на нові проєкти і справи? Поділися своїми джерелами мотивації з нашими читачами.

Тільки горіти тим, що ти робиш. Тільки це тобі надає сили та впевненості розвиватися і робити круті проєкти. І авжеж, дуже велике значення має віддача публіки. Це дуже надихає.

— Про що мрієш, окрім перемоги?

Моя мрія — записати фіт із західним, популярним артистом. Наскільки я знаю, поки що це вдалося тільки группі «Антитіла». У них був фіт з Ed Sheeran. Це крута робота і результат.

Читайте також

Наша Superstar: Дар'я Білодід стала обличчям стильної колаборації KSENIASCHNAIDER і adidas Originals

Наша Superstar: Дар'я Білодід стала обличчям стильної колаборації KSENIASCHNAIDER і adidas Originals

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Dannisha
Попередній матеріал

Співачка Dannisha розповіла про дебютну роботу і прокоментувала скандал з Буше

MONATIK
Наступний матеріал

«Я не здамся»: MONATIK показав кадри з туру Україною під час війни

Новини партнерів