Рефлексія жінки у вирії війни: новий EP співачки та авторки Sansa

Sansa
«Відчуй мене» — перший україномовний EP співачки й авторки SANSA, створений вже під час повномасштабної війни.

Шість пісень про кохання, пошук енергії життя та координат власного місця у цьому світі. Шість відвертих історій про ритми, з якими б’ються наші серця ось уже понад рік, та віру у майбутнє, попри всі іспити долі.

Кожен трек — рефлексія жінки, що шукає та знаходить світло навіть в повній темряві. Кожна розповідь — мікс легких музичних поп-мотивів та чуттєвих глибоких текстів, що дають слухачеві пірнути в новий етап творчості та відчути SANSA.

Sansa

«Відчуй мене — мій особистий підсумок найскладнішого етапу життя. В один день я, як і мільйони українців, опинилась у вирії війни. І в той момент віднайшла сили, натхнення й енергію саме у творчості. Пройшла певний шлях трансформації, яким сьогодні хочу поділитись зі своїми слухачами. У кожній з шести пісень — мої почуття й думки однієї ночі, які лишили відбиток на роки. Тут і біль, і паніка, і наснага. І, головне, віра в те, що одного дня наша країна заквітне, наче сад. Велика, сильна, смілива Україна! Саме така, якою ми її знаємо і любимо. У нас можуть вкрасти сон, та не крила, день, але не майбутнє, ресурси, та не світло, яке живе всередині кожного з нас», — поділилася співачка.

В EP «Відчуй мене» увійшли шість треків — «Моя земля», «Світло», «Шаленіємо», «Мій шлях», «Ритм серця» та «Відчуй». Авторкою слів всіх пісень стала сама співачка SANSA у колаборації з сонграйтеркою Катериною Бєгу. Саунд-продюсер музичної збірки — Кирило Твердун.

Sansa

Читайте також

«Кохання не має меж»: співачка Sansa – про сім’ю і головну пристрасть у житті

«Кохання не має меж»: співачка Sansa – про сім’ю і головну пристрасть у житті

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Фото: пресслужба

Markiv
Попередній матеріал

«Люди голодні до україномовного контенту»: Markiv – про мільйони в TikTоk і кар’єру співачки

Макс Барських
Наступний матеріал

«Це мій особистий виклик»: головний хіт Макса Барських відтепер лунає українською

Новини партнерів