Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

KOLA
Святослав Вакарчук, MAMARIKA, Вася Демчук, Тімур Мірошниченко та інші зіркові гості концертів.

У Києві відбулись два великих сольних концерти артистки KOLA. Повний солд-аут, презентація першого альбому, улюблені пісні в унісон з залом та енергія, яка пробирає до мурах. Глядачі мали можливість послухати перший альбом співачки «Музичний щоденник ч.1» та її хіти «Чи разом», «Біля серця», «Тебе-собі». Не обійшлось і без сюрпризів — гості в залі почули нове романтичне звучання пісні «Чи разом» під супровід саксофону, яке KOLA створила спільно з підписницею. Також на концерті пролунали зіркові дуети з YAKTAK, MAMARIKA і Святославом Вакарчуком. 

KOLA

«Мої перші сольні концерти у столиці — це неймовірна робота всієї команди. Я дуже довго йшла до цього, щоб зібрати своїх людей, які чують і відчувають мою музику. У нас було багато перепон в організації концертів, але я просто щаслива, що це відбулось! І дуже символічно, що мій перший сольний концерт в Києві був у день, коли пісні «Чи разом» виповнився рік. Безмежно дякую моїм друзям-колегам, які розділили сцену зі мною. Дякую кожному, хто прийшов», — коментує KOLA.

KOLA

Ніч перед концертом, як і більшість мешканців столиці, артистка з рідними провели в укритті, ховаючись від вибухів. Але завдяки нашим Збройним силам, нашим людям-титанам, попри втому і лють на ворогів, вже ввечері всі мали можливість насолоджуватись неймовірним концертом.

Через трагедію, яка сталась вранці 1 червня в День захисту дітей, KOLA вирішила поділити гроші з концерту навпіл. Частину передадуть сім‘ям, які постраждали від ракетних обстрілів, а іншу половину — на пікап для наших військових.

KOLA

Ще одним відкриттям концерту став 11-річний талановитий барабанщик Кирило, якого KOLA почула в TikTok і запросила на свій концерт. Спільно вони виконали пісню «Думки дітей».

KOLA

Підтримати артистку та послухати її перший сольний альбом завітали й зіркові гості: Ірина Горова, Анна Трінчер, TAYANNA, LAUD, Gorim, Вася Демчук, Тімур Мірошниченко, Мішель Андраде, Соломія Вітвіцька, Діана Глостер та інші. Головною і особливою гостею для KOLA на концерті стала її мама. Вона спеціально приїхала в Україну з Іспанії, щоб підтримати доньку в цей важливий момент, вперше побачити її на великій сцені та разом з усім залом послухати живе виконання улюблених пісень.

MAMARIKA

MAMARIKA

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною

Ірина Горова

Ірина Горова

Анна Трінчер

Анна Трінчер

TAYANNA

TAYANNA

Вася Демчук, Gorim

Вася Демчук, Gorim

Денис Христов

Денис Христов

Соломія Вітвіцька

Діана Глостер

Діана Глостер

Анна Саліванчук

Анна Саліванчук

Фото: пресслужба

зірки на фестивалі у Кам’янець-Подільському замку
Попередній матеріал

Тіна Кароль, POSITIFF, Юрій Ткач, ROXOLANA та інші зірки на фестивалі у Кам’янець-Подільському замку

концерт
Наступний матеріал

«Без Обмежень», Ротару, Melovin, ТНМК виступили на концерті «Музика війни»

Новини партнерів