Співачка AngelA: «Відомі артисти сьогодні стали нікому не потрібні в Україні»

Співачка AngelA
Події 2022-2023 років зламали типові закони українського шоубізнесу та відкрили двері для нових артистів, які створюють власні правила гри і за основну цінність власного бренду вважають не славу, а користь для суспільства.

Українська співачка AngelA майстерно поєднує роботу в сучасній попмузиці з моделінгом, соціальною та благодійною діяльністю. Артистка працює системно, за що отримує не тільки подяки від наших захисників, а й нагороди від національних інституцій. Завдяки ангельській зовнішності та сильному характеру вона досягла успіху як модель, але з дитинства мріяла про сцену.

Цієї весни співачка презентувала новий україномовний сингл «Твої очі». Звісно, зірка не може ігнорувати теми, пов'язані з повномасштабною війною, але принципово відходить від будь-яких проявів «байрактарщини». «Спасіння від війни потрібно шукати у коханні. Пісня заряджена заспокійливим оптимізмом, довірою одне до одного, як і повинно бути в здорових та міцних стосунках», — розповідає про трек AngelA.

Ми поговорили з артисткою про негламурний бік модельного життя, стан українського шоубізнесу під час широкомасштабної війни, тренд на «шароварщину» і життєві цінності.

— Хто вас надихнув взятися за музичну кар’єру? З чого все почалося?

Вперше я виступила на подіумі як модель, що «співає». То був образ гарного білого ангела, який співає. Саме завдяки цьому образу виникло сценічне ім'я AngelA, а через деякий час у мене з’явилось концертне шоу Angela Show. Шоу вражає своєю неповторністю: великою кількістю різноманітних сценічних костюмів з крилами ангела, репертуаром з авторських пісень  та різними хореографічними постановками. Моя перша авторська пісня «Я буду поруч», завдяки якій і почалася моя співоча кар'єра, була написана про людину, в яку я була закохана. Але через обставини, що склалися, ми не змогли бути разом. Між нами була відстань, і кожен живе своїм життям. Ці почуття не минають – про це у рядках пісні. Саме з тієї пісні розпочалася кар'єра співачки AngelA. Надихнуло кохання. А ще було бажання з дитинства займатись модельним бізнесом і усі зароблені кошти вкладати у розвиток співочої кар’єри.

Співачка AngelA

— Розкажіть про ваш модельний досвід. Робота моделі – така ж казкова і гламурна, як її уявляють?

Чомусь у дитинстві я мріяла стати моделлю і йшла до цієї мети багато років після навчання в університеті. Брала активну участь у різних конкурсах краси, а через деякий час мене почали запрошувати на конкурси як члена журі. У мене також був контракт з модельним агентством Marilyn Model Agencу, завдяки якому вдалось вийти на міжнародний рівень та отримати безліч нагород. До роботи в модельному агентстві я знімалася в рекламних кампаніях салонів краси, мої фото можна було побачити на сітілайтах та бігбордах Києва.

Робота моделі – це важка праця і не є такою казковою, як це вважають багато чоловіків. Потрібно постійно підтримувати себе у формі, витрачати кошти на свою красу і віддавати своє здоров’я. Так-так, саме здоров'я. Задайте собі таке питання: за день скільки разів модель змінює образи під час фотозйомок, які закінчуються дуже пізно? Безліч образів. Кілька шарів макіяжу, від яких шкірі нема як дихати. Кожен раз волосся піддається впливу від різних випрямлячів та фенів протягом дня. А також дієти і майже відсутнє харчування під час зйомок. Усе це дуже впливає на здоров’я та самопочуття моделі.

Співачка AngelA

— Чи слідкуєте ви за українським шоубізнесом? Чи є серед нього хтось, хто у вас викликає захоплення?

З моменту війни в Україні шоубізнесу нема, адже нема касових концертів та корпоративів – тобто нема бізнесу. Коли у країні війна, то якось не до веселощів. Але з’явилось дуже багато нових українських артистів завдяки тому, що недавно відомі артисти стали нікому не потрібні. Вони намагаються якось перекладати свої російські пісні на українську, але це не додає їм популярності. Є кілька артистів чи гуртів, які співали українську пісню та займались благодійністю, волонтерством ще до повномасштабного вторгнення, і вони викликають у мене захоплення. Декілька назву: гурт «Антитіла», Катя Бужинська.

— За останній рік у музичному просторі України з'явилося багато «байрактарщини» і «шароварщини». Що ви про це думаєте? Яке ваше ставлення до цих явищ?

Завжди примітивні та прості речі будуть цікаві публіці. Коли війна, то потрібно писати про війну. І тут уже неважлива якість музики чи виконання, головне, щоб текст був простий і на тему війни. Цим зараз активно користуються артисти-початківці, які збирають мільйони переглядів на Spotify та YouTube. Але війна закінчиться, і «байрактарщини» уже не буде.  Чим далі збираються дивувати свою публіку такі виконавці, мені навіть важко уявити.

— Ваш сингл «Твої очі» – про кохання. Кохання особисто для вас – це?

Закохаюсь не часто, але надовго. Залежить від того, наскільки захоплена людиною. Так само важливим є той факт, скільки часу знайома з людиною. У моєму житті були випадки, коли закохувалась з першого погляду. Але ці стосунки швидко закінчувалися. Відносинам потрібен час, як хорошому вину, щоб вони були реальними. Тому для мене кохання – це час, взаємна підтримка та взаємоповага з моменту знайомства.

Співачка AngelA

— Якщо кохання – найкраще з почуттів, то яке найгірше?

То найгірше – зрада. Після зради нема довіри до партнера. А якщо нема довіри, то немає сенсу витрачати свій час на цю людину. Тому, щоб цього не відбулось, ми завжди повинні думати про наші крокі й рішення, які призводять до певних наслідків.

— Дзеркало душі – очі?

Саме так. Бо очі не можуть брехати, а в словах багато брехні. Тому не довіряйте сказаним словам, а дивіться в очі партнера. Там написано все.

— Хто ви очима ваших близьких?

Любляча донька, любляча мама, а вже потім успішна модель і список можна продовжувати.

— Життя AngelA – це безкінечний… Продовжіть фразу.

Життя AngelA – це безкінечний вир подій, злетів і падінь, гламурного життя, безкінечних зйомок, подорожей, недоспаних ночей і багато музики.

— Ваш улюблений вираз?

Будь-який успіх починається з першого кроку. Повір спочатку у себе, а тоді у тебе повірять інші.

Співачка AngelA

— У чому ваша сила?

У красі і працьовитості. Красою мене наділили мої батьки і праця над собою. Я давно уже помічаю, що чоловіки приходять подивитись на мої груди та сідниці, і їм байдуже, про що я співаю зі сцени. А от жінки – це моя аудиторія. Я співаю про них і про їхнє життя. Вони приходять послухати мої пісні і поділитись своїми емоціями.

— Кажуть, сцена – це наркотик. Не боїтеся впасти у залежність?

Сцена – це наркотик для артиста, подіум – це наркотик для моделі. Я усе це розбавляю, тому у мене немає залежності. У мене тільки залежність від своїх дітей – дуже багато приділяю їм часу. А якщо насправді – коли закінчуються заробітки на сцені, я повертаюсь на подіум. Якщо нема концертів, то є покази, де я можу заробити грошей для себе і своєї команди.

— Яке місце в вашому житті займає благодійність? Чи можете назвати справу, якою особливо пишаєтеся?

На даний момент мого життя благодійність стоїть на першому місці. Зараз такий час, що ми повинні подумати не тільки про себе, але і про тих, хто захищає Україну. Свої благодійні справи я роблю тихо і на цьому не роблю піар. Поза межами України я беру участь в благодійних заходах, а також доначу на ЗСУ, бо дуже вірю в них.

— Якби у вас була одна хвилина та трибуна для звернення до людства, якими були б ваші слова?

Людство буде стерте з лиця землі, якщо не усвідомить, що в згуртованості сила. Мир безцінний. А якщо ви з цим не згідні, то зупиніть планету, і я зійду.

Співачка AngelA

Фото: пресслужба

Макс Барських
Попередній матеріал

Макс Барських підписав контракт з Warner Music Poland і випустив новий англомовний трек

Тарабарова
Наступний матеріал

Народила, але не донечку: Тарабарова на девʼятому місяці третьої вагітності випустила альбом

Новини партнерів