«І що ви казали про декілька днів?»: у річницю повномасштабної війни Лобода представила новий кліп

Лобода
У річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну Світлана Лобода презентувала відеокліп на новий сингл «По-українськи», що був записаний на підтримку українського народу.

LOBODA присвятила патріотичний трек кожному українцю, котрий щодня бореться за свою свободу, і підкреслила, що реліз відображає не лише внутрішній, а й зовнішній настрій непереможного народу. Особливу увагу співачка приділила важливості допомоги всього цивілізованого світу у цьому нелегкому, але обов'язково успішному бою України.

«Я з кожним днем все більше проникаюсь темою стійкості українського народу. Я захоплююся сміливістю, непохитністю, жагою до перемоги кожної людини в Україні. Як артист я постійно перебуваю у пошуку художніх образів, які б підкреслювали глибинну історію українців, втілювали дух свободи як найважливішу характерну рису цілого народу. Героїня мого кліпу — сильна, мужня і навіть вперта. Вона обов’язково досягне свого — її не перемогти», — коментує Світлана Лобода.

Читайте також

Світлана Лобода відповіла, чи їздила в окупований Крим

Світлана Лобода відповіла, чи їздила в окупований Крим

Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Режисером та хореографом відео «По-українськи» виступив Костянтин Гордієнко, а до складу режисерської групи увійшов відомий український хореограф Денис Стульников. Відеоряд побудований на складній хореографії у багатошарових костюмах з елементами національних українських мотивів та сучасних українських інтерпретацій. 

Що відомо про образи у кліпі Світлани Лободи «По-українськи»

«Ми хотіли створити сучасний наряд, надихаючись українським традиційним вбранням. Сукня біла, довга, з об’ємними рукавами з шовкової тканини, прикрашена ручною вишивкою напівхрестиком, елемент з божника з Харківщини. Дуже рясне багатошарове намисто з перлин, дерева і бісеру. Кожух прикрашений чорними та бордовими помпонами з ниток», — поділились українські дизайнерки Luvi щодо створення образу співачки.

Щоб підкреслити індивідуальність образів, з кожним танцюристом художники по костюмах працювали окремо, ретельно підбираючи кольори та орнамент. Частину костюмів та прикрас у відео взяли з українських музеїв.

Лобода

Лобода

Читайте також

Маша Єфросініна розповіла про ставлення до Івана Дорна та Світлани Лободи

Маша Єфросініна розповіла про ставлення до Івана Дорна та Світлани Лободи

Лобода з прапором України в руках заспівала «Щедрик» і хіт Скрябіна

Лобода з прапором України в руках заспівала «Щедрик» і хіт Скрябіна

Фото: пресслужба

Макс Барських
Попередній матеріал

«Мамо, не плач»: Макс Барських презентував чуттєвий трек-посвяту

Андрій Бєдняков і Оскана Марченко
Наступний матеріал

Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Новини партнерів