Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Світлана Лобода
Співачка поділилася результатами відновлення житлових комплексів у рідному місті Ірпінь, які зруйнували росіяни.

Під час благодійних концертів в Німеччині (Дюссельдорф, Франкфурт та Карлсруе), де Світлана Лобода зібрала 6000 глядачів, співачка зустрілася з українськими біженцями та місцевими благодійниками, які підтримують їх у ці важкі для України часи.

«Я відвідала один із великих координаційних центрів на території Німеччини. З 24 лютого багато країн приймають наших хлопців на реабілітації, а також наших дорогих жінок і дітей. Мені здається, що коли у твоєму житті відбуваються такі складні події, коли ти бачиш, що є люди, у яких сьогодні так все не просто, дуже важливо надавати допомогу, простягати руку. Німеччина — одна з перших країн, яка зробила це із задоволенням та з великою радістю. Ми віримо, що все неодмінно закінчиться. Ми віримо, що Україна, моя країна обов'язково переможе. І нам важлива ваша щоденна підтримка. Дякую вам за це», — звернулася співачка до глядачів на концерті у місті Франкфурт.

Світлана Лобода

Також LOBODA поділилася результатами відновлення житлових комплексів у рідному місті Ірпінь, перерахувавши три мільйони гривень завдяки проведенню першої частини масштабного туру містами Європи та Америки. Перший етап будівельних робіт для відновлення трьох житлових будинків було завершено вже у листопаді. На даний момент запущено другу та найактивнішу фазу відновлення будинків у місті Ірпінь, яка триватиме до лютого 2023 року з метою завершити розпочатий процес, а також допомогти відновити дах над головою ще більшій кількості ірпенчан.

Світлана Лобода

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну співачка передала загалом близько 14 мільйонів гривень до різних благодійних організацій, а також адресних підтримок по всьому світу. Другу частину туру містами Німеччини заплановано на квітень 2023 року.

Світлана Лобода

Читайте також

Олена Кравець розповіла про свої зриви: «Я не розуміла, де взяти сили»

Олена Кравець розповіла про свої зриви: «Я не розуміла, де взяти сили»

Маша Єфросиніна розповіла про свій заробіток під час війни

Маша Єфросиніна розповіла про свій заробіток під час війни

Фото: пресслужба

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Попередній матеріал

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

MELOVIN
Наступний матеріал

Оце так тролінг: MELOVIN змінив пісню Алли Пугачової «Живи спокойно, страна»

Новини партнерів