«Нерви здають»: під час засівання Полякова з дітьми розчулила Єфросиніну до сліз

Оля Полякова
Оля Полякова плакала з Машою Єфросініною та Tayanna, співала з Дзідзьо та Юлією Саніною, сміялись з Даріо Срна: як пройшло засівання з дітьми-сиротами попри атаку.

У межах тижня колядок, який Оля Полякова оголосила 7 січня, разом з підопічними благодійного проєкту “Дитинство без війни” співачка в прямому ефірі Instagram знову завітала в гості до своїх зіркових друзів. Цього разу вони щедрували та засівали у Маші Єфросиніної, Tayanna, Даріо Срна, Дзідзьо та Юлії Саніної.

Читайте також

Святослав Вакарчук довів Наталію Мосейчук до сліз

Святослав Вакарчук довів Наталію Мосейчук до сліз

Даніель Салем розповів про бої на фронті і втрату слуху: «Завтра мій сніданок може бути останній»

Даніель Салем розповів про бої на фронті і втрату слуху: «Завтра мій сніданок може бути останній»

Попри повітряну тривогу та вибухи, які пролунали в Києві, прямий ефір все ж таки відбувся. Першою до ефіру долучилася Маша Єфросиніна. Телеведуча ледве стримувала сльози. Вона зізналася,  що через постійну небезпеку часом здають нерви. Та коли побачила і почула дітлахів - розчулилась. Маша розповіла, що не вміє щедрувати. Тож діти пообіцяли її навчити. Натомість Оля Полякова зізналася, що під час новорічно-різдвяних свят любила їздити до бабусі в село в Київську область. Адже щоразу після колядок і щедрівок поверталася додому з величезною торбою цукерок.

Засіяли діти разом із зірковою амбасадоркою і в директора з футболу "Шахтаря" Даріо Срна. Спортсмен розповів, що в Хорватії, звідки він родом, також є традиція щедрувати.

“Команда “Шахтар” наразі на зборах у Туреччині, ми готуємося до наступних матчів. Коли ми граємо “Лігу Чемпіонів”, ми завжди наголошуємо, що граємо за Україну, українців та українських дітей. Ви надихаєте нас на нові перемоги. Дякуємо вам”, - сказав Даріо Срна.

А от хто дійсно знається на українських традиціях, то це DZIDZIO. Він розповів, як святкують на Львівщині і повінчував усіх так, як колись вчив його тато. Пам’ятає з дитинства колядки і ТAYANNA. Вона заспівала рідкісну щедрівку “Йосип старенький”, якої навчила її бабуся. Чим розчулила Олю до сліз.

Зустрічала засівальників також Юлія Саніна. У жовтні минулого року український рок-гурт THE HARDKISS провів два благодійні концерти в Туреччині на підтримку проєкту “Дитинство без війни”. Між виступами фронтвумен гурту побувала в одному з готелів, де на постійній основі мешкають підопічні проєкту і зустріч з малечею її надовго вразила. Після колядок зізналась, що теж мріяла щедрувати, але такої можливості не було. А ще домовилася про кулінарний майстер-клас від Олі Полякової з приготування куті у прямому ефірі.   

“Я мрію навчитися готувати кутю. Бо, на жаль, досі не вмію цього робити. Нам бабуся завжди приносила. Зараз змінюються покоління, вже мама моя вчиться готувати кутю”, - Юлія Саніна.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, на Різдво Оля Полякова оголосила тиждень колядок на підтримку дітей-сиріт благодійного проєкту “Дитинство без війни”. Перший прямий ефір відбувся 7 січня. Зібрані кошти підуть на лікування зубів та повний чек-ап здоров’я 652 дітей, які знаходяться за кордоном вже близько 10 місяців.

Читайте також

Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Думка Олександра Педана про найоплачуваніші професії післявоєнного майбутнього

Думка Олександра Педана про найоплачуваніші професії післявоєнного майбутнього

Оля Полякова
Попередній матеріал

Оля Полякова заколядувала з дітьми у Юрія Ткача, Володимира Дантеса та Даші Астаф’євої

Максим Чмерковський
Наступний матеріал

Після трьох викиднів і років болю: Максим Чмерковський знову стане батьком!

Новини партнерів