Олена Кравець розповіла про свої зриви: «Я не розуміла, де взяти сили»

Олена Кравець
Ведуча та акторка Олена Кравець розповіла, як її родина адаптувалася до життя в умовах війни.

Українці сьогодні переживають унікальний досвід – щодня ми стикаємось з новими викликами, де найбільше страждають діти. Олена Кравець – не виняток, адже теж надзвичайно чутливо реагує на те, що відбувається в Україні. 

За словами Олени, в її родині не замовчують тему війни, а на питання дітей, що відбувається, завжди дають чесну відповідь.

Читайте також

Ольга Фреймут виїхала за кордон разом із чоловіком — інсайдер

Ольга Фреймут виїхала за кордон разом із чоловіком — інсайдер

Міша Крупін вперше розповів подробиці свого розлучення: «Вона була ініціатором, я був проти»

Міша Крупін вперше розповів подробиці свого розлучення: «Вона була ініціатором, я був проти»

Олена Кравець з чоловіком та молодшими дітьми

«Діти все чують, як я говорю з друзями, з батьками. Звичайно, вони питають про те, що відбувається. Я розказую їм, але вони не розуміють всього. Для них війна – це просто небезпека. Моя Катя якось запитала: "Мама, навіщо ми на всіх заправках заправляємось?". Я їй кажу: "Щоб в нас був повний бак, бо невідомо куди і коли нам знадобиться це паливо, нехай буде". Вона ж натомість жаліється, що заправки їй набридли, а ракети, що літають, все одно далеко. Таке в неї сприйняття, я його приймаю», – розповіла Олена Кравець під час прямого ефіру в Інстаграм з представницями проєкту Gen.Camp Оксаною Шльонською та Оксаною Лебедєвою.

Попри це Олена розповіла, що її діти вчаться адаптуватися до життя в нових реаліях, зокрема це стосується навчання:

«Якось ми снідали, почалася тривога. Я прийняла рішення їхати до школи, бо там краще сховище і діти всі разом. У нашому будинку воно теж є, але умови гірші. Ми почали збиратися, діти зраділи, що ми їдемо до школи. Бо вони будуть там, з вчителями, будуть вчити матеріали – це для них пригода. Я теж з ними та іншими мамами залишилися в тому сховищі. Здається, це було 17 жовтня, коли був масований обстріл, я з ними провела години 4. Діти там співали пісню "Повітряна тривога, повітряна тривога, мама з нами в школі, ура, ура, ура". Розумієте, яке сприйняття в наших дітей».

Олена Кравець

Олена Кравець – мама трьох дітей. Під час ефіру вона зазначила, що часом від обставин і суцільної напруги вона теж, як і кожен українець сьогодні, відчуває втомленість та апатію, а подекуди й зривається.

«Нас ніхто не вчив, як поводитись батькам під час війни. У мене були випадки, коли я нічого не могла робити, мене просять пограти, а я кажу, давайте я ляжу, а ви тут біля мене пограйте – я "сплячий дракон". Старша дочка тоді допомагала, влаштовувала їм "дитячу академію". Я не розуміла, де взяти ті сили, я зривалася. Молодшого Ваню за погану поведінку виводила за межі кімнати, і казала “побудь отут”. І я розуміла, що це не окей, я сама на таких емоційних гойдалках. Щоразу я відчувала провину. Він заходив, казав, що більше не буде, я теж вибачалась, і жили далі», – розказала телеведуча.

Олена Кравець

Читайте також

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Макс Єжов — про війну, втрату роботи, грузинські «Танці з зірками» та стосунки з Олею Поляковою

Макс Єжов — про війну, втрату роботи, грузинські «Танці з зірками» та стосунки з Олею Поляковою

Фото: Інстаграм Олени Кравець, @tatyana_kizeeva

Євробачення-2023
Попередній матеріал

Відомо, хто став режисером від України на Євробаченні-2023

Маша Єфросиніна
Наступний матеріал

Маша Єфросиніна розповіла про свій заробіток під час війни

Новини партнерів