Alyosha, KOLA та Dj NANA – про розлуку з коханими та нову пісню Анни Трінчер

Alyosha, KOLA та Dj NANA
Відомі українки поділились, як переживають війну за кордоном.

Анна Трінчер випустила новий трек «Зай» про переживання українок за кордоном, їхні бажання та тугу за рідним домом. Спеціально до прем’єри українські співачки KOLA, ALYOSHA та Dj NANA розповіли, що вони відчувають, чим займаються, перебуваючи у безпечних країнах, та виказали свою думку, чи можна зберегти стосунки з коханими на відстані.

KOLA наразі перебуває в Європі, де плідно пише пісні, виступає на благодійних заходах на підтримку України, а також самостійно чи у співпраці з різними організаціями проводить збори коштів на закриття потреб ЗСУ.

KOLA: «Всі українці – це родина, тому я щиро переживаю за всіх, хто нині перебуває під щоденною загрозою з боку росії. Це як хвилюватися за маму чи найближчого родича, зараз кожен українець – рідний. Земля, на який ти народився – найважливіше місце в світі. Коли ти спостерігаєш, як на ній все руйнують окупанти, відчуваєш нестерпний біль. Ми намагаємось робити сьогодні все можливе від нас, допомагаємо боротися за свободу та відчуваємо сум, я – не виняток. Кожна погана новина руйнує щось всередині, але кожен сантиметр деокупованої землі викликає свято в душі, але щоразу згадуєш, якою неймовірно високою ціною це дається. Я вірю в нашу перемогу і вважаю, що навіть не будучи зараз в Україні, енергетично я повністю там! І я знаю, що це надає сил. Мені стає спокійніше, коли мої пости, сторіз про збір спрацьовують і ми збираємо потрібну суму, щоб закупити необхідне для наших захисників, а також, коли я виступаю на благодійних концертах, і, звісно, коли моя музика підтримує морально мою родину, мою Україну».

Нещодавно KOLA оголосила про свій розрив з коханим. Але все одно вважає, що кохання на відстані можливе, хоч це і дуже складно: «Якщо почуття справжні, є довіра і повага одне до одного, то все реально. Адже навіть поруч з коханим можна його розлюбити, тому лайфхак – це кохати по-справжньому, щиро. І все буде гаразд! Незважаючи на відстань».

KOLA порадила українцям всією душею вірити в перемогу та армію, наголошуючи, що сила думки має важливе значення та вплив на хід подій. Співачка розповіла, що завжди енергетично намагається захищати, і робить це з самого початку війни: «Я прямо бачила картинки і ніби сни наяву, в яких наші солдати йдуть у темряві, їм важко, але вони сильні і незламні. Я думками намагалась передати їм свою силу та запал, мені здається, це теж працює. Бо віра та енергія підтримки дуже важливі».

Читайте також

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

LOBODA розповіла про стосунки на відстані з коханим чоловіком і новий сингл «Два незнайомці»

LOBODA розповіла про стосунки на відстані з коханим чоловіком і новий сингл «Два незнайомці»

Співачка ALYOSHA з початку повномасштабного вторгнення разом з дітьми перебуває у США та з особистого досвіду знає, як не тільки переживати за країну та співвітчизників, а й за чоловіка – Тараса Тополю, лідера гурту «Антитіла», який до середини серпня ніс службу парамедика у лавах ЗСУ і брав участь у бойових діях.

ALYOSHA поділилася, що вона відчуває зараз та як перенесла розлуку з коханим: «Відчуття завжди однакові: печаль, смуток, сльози, молитви, психологічна втома. Неможливо себе заспокоїти, бо все це відбувається у тебе вдома. Настрій практично завжди нейтральний. Але заради дітей постійно треба бути трохи акторкою та робити вигляд сильної, зібраної, радісної, активної мами. Особливо зараз, коли приліти ракет по всій країні, серце розривається. Я щодня просто молюся, щоб цей довгий страшний день закінчився і скоріше наступив теплий і тихий ранок в Україні. Ворог біситься, та наша любов непереможна!

Щодо чоловіка, він зараз в тилу, нещодавно нарешті випала можливість зустрітися після довгої розлуки. У мене немає відчуття, що пройшло так багато часу, я завжди була з ним на "стенд байї" в якомусь сенсі. Ані війна, ані проведений час на різних континентах не зіпсували наші стосунки. Кохання або є, або немає, справжнім коханням керувати неможливо. Воно є».

В Америці співачка бере участь у благодійних виступах для України, проводить збори та відправляє фінансову допомогу на Батьківщину: «Звісно, це крапля в океані. Та я вірю, якщо кожен по краплі, то океан стане повним і змиє ворога з нашої землі».

Читайте також

Втретє вагітна: Світлана Тарабарова здивувала новиною

Втретє вагітна: Світлана Тарабарова здивувала новиною

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька розповіли, чим займаються, коли немає світла

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Соломія Вітвіцька розповіли, чим займаються, коли немає світла

Співачка та професійна танцівниця Dj NANA (справжнє ім’я – Анастасія Кумейко), перебуваючи у Болгарії, продовжує вести власний бізнес в Україні та займається благодійною діяльністю:

«Я власниця бренду кімоно, виробництво якого зосереджене в Києві, тому я думками, серцем і душею залишаюся в Україні зі своїми дівчатами, які працюють навіть у такі тяжкі часи. Частину коштів з продажу кожного кімоно я відправляю до фонду на допомогу ЗСУ та сім'ям, постраждалим під час війни. Зараз кожен українець допомагає на своїх фронтах, навіть знаходячись у різних куточках світу. Я намагаюся давати якомога більше робочих місць, щоб люди, які залишилися в Україні, мали змогу заробляти».

В Болгарії Анастасія долучилася до фонду, який з перших днів війни допомагає українцям, і займається координацією біженців, оскільки знає обидві мови. Нещодавно взяла участь в організації Другого музичного дитячого фестивалю United Kids Festival, який створив Руслан Квінта:

«Перший фестиваль ми влаштували у Болгарії, другий – у Польщі, куди приїхали дітки з України. Діти – наше майбутнє, тому дуже важливо подарувати їм безтурботність і відчуття спокою хоча б на декілька днів. Через музику, їхні творчість і талант ми можемо демонструвати світу нашу культуру. На фестивалі діти мали змогу отримати грошову винагороду, яку більшість учасників висловили бажання передати на допомогу Україні. І цей момент неймовірно показовий, він демонструє силу і віру наших дітей».

Dj NANA розповіла, як на початку війни пройшла всі етапи синдрому людини, котра вижила та перебуває не в рідній країні:

«Це жахливе відчуття, коли ти займаєшся самознищенням, бо спокійно спиш в той час, коли інші українці зараз в жахливій небезпеці. Єдине, що мене рятувало – спорт та тривалі прогулянки в парку, горах. Я займала себе будь-якими справами, аби просто не сидіти на місці. Також мені дуже допомогли медитації та заняття йогою з моєю тренеркою, яка знаходиться у Києві. Бути у безпеці в той час, коли всі твої близькі сидять в підвалах, під жахливими обстрілами – відчуття, яке я можу побажати прожити тільки окупантам.

У жовтні я вперше приїхала в Київ і застала той період, коли почали нещадно бомбити місто. Але наскільки жахливо б це не звучало, знаходитись в гарячій точці, набагато легше, ніж твоїм близьким, які зараз в безпеці за тебе переживають».

Анастасія зізнається, що після повернення у Болгарію досі серед ночі може прокинутись від звуку сирени, що лунає в голові, і жахається, коли у дворі вивозять сміття або щось гучно гупає. Навіть звичайний літак викликає в артистки бажання сховатись.

Читайте також

Росте майбутня зірка: Alyosha показала дворічну доньку від Тараса Тополі

Росте майбутня зірка: Alyosha показала дворічну доньку від Тараса Тополі

Акторка Катерина Тишкевич думала про суїцид через важку хворобу

Акторка Катерина Тишкевич думала про суїцид через важку хворобу

Фото: пресслужба

LOBODA
Попередній матеріал

LOBODA розповіла про стосунки на відстані з коханим чоловіком і новий сингл «Два незнайомці»

Нікіта та Іванна
Наступний матеріал

«Я освідчився, і через день ми зіграли весілля»: неймовірна історія кохання українців

Новини партнерів