LOBODA розповіла про стосунки на відстані з коханим чоловіком і новий сингл «Два незнайомці»

LOBODA
Нова пісня співачки — про несподівану і болісну розлуку з коханими, з батьками, з дітьми, з друзями, з країною і домом. Але обов’язково — і про зустріч.

Світлана Лобода презентувала новий ліричний сингл «Два незнайомці». Це перша українська пісня нового альбому, який вийде в грудні.

«Коли я почула пісню "Два незнайомці", була вражена глибиною лірики. Яскрава, чесна, драматична пісня буквально з перших нот проникла прямо в серце. В ній є місце для відображення майбутнього, складнощів буття, боротьби за своє щастя на прикладі окремих реальних історій. Цей сингл — справжня музична перлина про справжнє кохання», — коментує прем’єру Світлана Лобода.

Світлана Лобода

Презентуючи трек, LOBODA розповіла, як вона переживає стосунки з коханою людиною на відстані, як справляється з тимчасовою розлукою.

«Зберігати стосунки на відстані завжди дуже складно, тому що життя так стрімко проходить, що багато подій трапляються щодня, і треба зробити все можливе, щоб не зруйнувати зв‘язок, щоб не здавалося, що ваші життя йдуть паралельно і одного дня вам не буде про що розмовляти. Тому треба використовувати засоби зв‘язку, відеокомунікацію. Коли ти бачиш людину, тобі легше до неї підключатися. Треба ділитися усіма подіями, навіть незначними, щоб було повне відчуття спільного існування. Звичайно, навіть коли ви не поруч, треба і тоді знаходити привід, щоб робити подарунки одне одному просто задля демонстрації уваги і небайдужості. Завжди приємно повернутись до номера в готелі і побачити квіти від коханого. Але це повинно бути взаємно, тому я теж намагаюсь чимось дивувати людину, яку кохаю, і роблю маленькі сюрпризи. Якщо ви на відстані, але проявляєте турботу навіть простим смс чи голосовим повідомленням, у цей момент ви даєте відчути вашу присутність поруч з коханою людиною, це обов’язково зміцнює стосунки і не дозволяє їм руйнуватись».

Читайте також

Лобода в патріотичній футболці прокоментувала деокупацію українських територій

Лобода в патріотичній футболці прокоментувала деокупацію українських територій

Лобода у день свого 40-річчя розповіла, як любити свій вік і завжди залишатися коханою

Лобода у день свого 40-річчя розповіла, як любити свій вік і завжди залишатися коханою

Світлана Лобода

Фото: пресслужба

Нацвідбір на Євробачення
Попередній матеріал

Нацвідбір на Євробачення-2023: список 10 фіналістів

Alyosha, KOLA та Dj NANA
Наступний матеріал

Alyosha, KOLA та Dj NANA – про розлуку з коханими та нову пісню Анни Трінчер

Новини партнерів