Олександр Педан поділився думками про те, чи «помре» телебачення

Олександр Педан
Ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан поділився думками щодо майбутнього ТБ і пояснив, що зараз потрібно глядачам.

Часто чуємо, що телебачення рано чи пізно «вимре». Через розвиток інтернет-ресурсів та соцмереж людям нібито не потрібні будуть звичні канали та телепередачі. Чи справді це так – точно ніхто не скаже. Та припущень багато. От, для прикладу, ведучий проекту Improv Live Show та громадський діяч Олександр Педан вважає, що ТБ існуватиме завжди. Щоправда, воно потребує реформації.

Читайте також

Зірка «Друзів» Метью Перрі ледь не помер від наркотиків та алкоголю: «Після такого не виживають»

Зірка «Друзів» Метью Перрі ледь не помер від наркотиків та алкоголю: «Після такого не виживають»

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

«Вже давно почали працювати змішані за жанрами формати. Вважаю, що телебачення є, і воно буде існувати надалі. Але глядачі змінилися! Наразі на нас дуже впливають соцмережі – Instagram, TikTok та ін. Тож телебачення теж має змінюватися, – поділився думками Олександр Педан в ефірі радіо НВ. – Мені здається, що навіть показ YouTube-проектів на ТБ – цікавий експеримент, бо дасть змогу зрозуміти, як саме й куди треба рухатися. На жаль, якщо цього не робити, телебачення все ж може вимерти. Хоча, думаю, ні, адже це найпростіший і найдоступніший спосіб отримання інформації».

Олександр Педан

Фото: пресслужба

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Попередній матеріал

Інсайдер: Володимир Остапчук розлучився з Христиною Горняк

Джамала
Наступний матеріал

Джамала представила новий мініальбом «Поклик» і анонсувала лайв у музеї

Новини партнерів