Активуємо наше козацьке коріння: Позитив і Анна Трінчер випустили трек до Дня українського козацтва

Позитив і Анна Трінчер
Нещодавно POSITIFF і Анна Трінчер випустили новий трек «Який ти козак», присвячений Дню українського козацтва, який відмічається 14 жовтня разом із Днем захисників і захисниць України.

Тема козацтва нині актуальна, адже саме козаки завжди були загрозою для Російської імперії. Про їхній незламний дух, відчайдушність і сміливість ходили легенди по всьому світі. Сьогодні український народ вкотре доводить, що козацькому роду нема переводу, даючи рішучу відсіч російським окупантам.

Ритмічний та запальний трек піднімає настрій і бойовий дух. Також нагадує, що Україну боронять не тільки чоловіки, а й відчайдушні, надзвичайні жінки – справжні козачки.

Уривок з пісні «Яка ти козачка, який ти козак – йдемо вперед і ніколи назад» може стати гаслом наших воїнів, адже зараз вони упевнено відвойовують наші території.

Читайте також

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

«Це одна з тих пісень, якою я задоволена на всі 100%. Мені подобається ця синергія відсилки на історичні події, покладена на реальні часи, і сучасного саунду. Вважаю, що ця робота стане народним хітом. Це пісня про нашу перемогу, а вона буде, я в цьому впевнена», – прокоментувала трек співачка Анна Трінчер.

«Я підтримую музичні й благодійні ініціативи, які зараз допомагають нашим козакам і козачкам, бо моя зброя як артиста – це пісня! У синглі «Який ти козак» ми об’єднали сучасний EDM та народні мотиви, що в крові кожного українця і які зараз лунають на весь світ. Я би хотів, щоб під цей трек у кожного з нас активувалось наше козацьке коріння й ще більше спалахнув бойовий дух. Кожен день ми повинні показувати світовій спільноті нашу силу й мужність і наближати перемогу. Саме таким інструментом для мене стала ця пісня», – розповів співак і музичний продюсер POSITIFF.

Фото: пресслужба

Тетяна Чубак
Попередній матеріал

Представниця України на конкурсі Mrs. World-2022 Тетяна Чубак розповіла про секрет сімейного щастя

Фіолет
Наступний матеріал

Гурт «Фіолет» присвятив нове відео жінкам з передової

Новини партнерів